Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Domov je odrazom našej podstaty a odjakživa bol známy ako miesto ochrany a domova pre rodinu, preto je dôležité starať sa oň čo najlepšie.

Tu je niekoľko nápadov, ako vdýchnuť miestnostiam vášho domova nový život:

1. Zbavte sa nepotrebných predmetov.

Vieme, aké ťažké je vzdať sa predmetov, ktoré sú nám drahé, ale zbavenie sa haraburdia môže skutočne zlepšiť vzhľad miestnosti a zanechať pocit pohody. Položte si túto otázku: Ako dlho som tento predmet nepoužíval? Ak si myslíte, že je to už dlho, zbavte sa ho! Ak ho nechcete vyhodiť, môžete ho dať do krabice a nechať v skrini. Nemusíte vyhadzovať všetko, čo ste už dlhšie nepoužívali. Samozrejme, ak máte predmety, ktoré vyvolávajú pozitívne pocity, napríklad ozdoby alebo fotografie, je dobré si ich ponechať, ale ak si ich už nevšímate, skúste ich vymeniť alebo premiestniť!

2. Obklopte sa zeleňou.

Rastliny svojimi farbami pozitívne ovplyvňujú náladu a produkciou kyslíka prispievajú k zdravšiemu životnému prostrediu. Niekedy si vyžadujú námahu, a ak nemáte zelený palec, môžete sa namiesto nich obrátiť na sukulenty, ktoré majú skvelý inštinkt prežitia.

3. Vyberte si správne osvetlenie.

Tmavé priestory vyvolávajú nepríjemné pocity a často nezvyšujú potenciál vášho okolia. Pridaním správneho osvetlenia môžete skrášľovanej miestnosti dodať kvantový skok. Ak môžete urobiť veľké zmeny, pokúste sa do miestnosti vpustiť viac prirodzeného svetla z okien, ale ak to nie je možné, môžete siahnuť po umelých zdrojoch svetla, ako sú neónové svietidlá, lampy alebo staré dobré sviečky. Osvetlite miesta, ktoré chcete vylepšiť, kde trávite najviac času alebo ktoré si zaslúžia náležitú pozornosť.

4.Vyberte si správny štýl.

Dom s náhodnými predmetmi môže byť zaujímavou voľbou, ale môže byť aj trochu mätúci. Vedieť, ktorý štýl sa najlepšie hodí do vášho domu, vám pomôže starostlivo vybrať, ktoré dekoratívne prvky pridať k základnému nábytku. Môžete mať dom v štýle shabby chic, t. j. starožitný nábytok s moderným vzhľadom a pastelovými farbami, alebo mať dom v industriálnom štýle s odhalenými tehlami a rúrami, ktoré sú dôkazom. Podľa svojho vkusu si nájdite svoj štýl a získajte inšpiráciu na zlepšenie svojho domova.

5. Pridajte trochu lásky.

Pridať trochu lásky je jednoduché, premýšľajte o tom, čo vás rozosmieva, a skúste pridať odkazy na tieto veci do celého domova. Ak je napríklad najväčšou radosťou vaša rodina, môžete pridať sériu aranžmánov fotografií alebo vytvoriť koláž s najkrajšími fotografiami vašich výnimočných okamihov. Vyberte si správny rám alebo materiál, na ktorý ich vytlačíte, napríklad fotografiu vytlačenú na dreve, ak máte rustikálnejší štýl, alebo fotografiu na hliníku, ak uprednostňujete moderný štýl.

Tu je našich 5 návrhov, ktoré dodajú vášmu domovu nový, rafinovaný vzhľad. Pozrite si náš sortiment a získajte nové dekoratívne inšpirácie.

Hodiny

Hodiny

Hliníkový foto panel

Hliníkový foto panel

Mydlo na Ruky

Mydlo na Ruky

Svetlo s názvom

Svetlo s názvom

Mini vianočný stromček v kvetináči

Mini vianočný stromček v kvetináči

Bambusový šalátový príbor

Bambusový šalátový príbor

Podložka pod myš

Podložka pod myš

Blog

Blog