Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Nie je úžasné, ako môžu mať aj tie najmenšie detaily významný vplyv? Najmä keď ide o prestieranie štedrovečerného stola. Krásne zložený obrúsok môže vašich hostí skutočne oslniť a dodať jedlu nádych elegancie a slávnostnosti. Či už ide o rodinnú oslavu alebo priateľské stretnutie, váš vianočný stôl si zaslúži osobitý nádych, a práve tu prichádza na rad skladanie obrúskov. Predstavte si prekvapenie a radosť na tvárach vašich hostí, keď uvidia vaše špeciálne zložené servítkové výtvory zdobiace ich taniere.

Sme tu, aby sme vám pomohli dosiahnuť tento cieľ pomocou nášho zjednodušeného sprievodcu skladaním obrúskov krok za krokom. Tu nie sú potrebné žiadne odborné znalosti origami!

Uvoľnite svoju kreativitu s týmito jednoduchými technikami skladania obrúskov na Vianoce 2024

Aké sú najbežnejšie techniky skladania obrúskov na Vianoce?

Nie ste sami, ak si lámete hlavu nad tým, ako urobiť vianočný stôl slávnostnejším a atraktívnejším. Skladanie obrúskov je fantastický a cenovo výhodný spôsob, ako posunúť výzdobu vianočného stola na vyššiu úroveň. Poďme preskúmať niektoré z najobľúbenejších a najelegantnejších techník skladania obrúskov na Vianoce.

Začíname: Čo budete potrebovať

  • Utierky: Môžete použiť ľubovoľný štvorcový obrúsok, ale pre dokonalý sviatočný nádych si objednajte naše personalizované vianočné obrúsky?
  • Železo:To vám pomôže vytvoriť ostré záhyby, ktoré držia tvar.
  • Závlačky: Na zaistenie záhybov na mieste.

Vianočný stromčekový obrúsok

Ide o klasickú a veľmi obľúbenú voľbu počas sviatočného obdobia. Ako už názov napovedá, obrúsok je zložený tak, aby pripomínal vianočný stromček, čo je ideálne na zachovanie vianočnej atmosféry počas celého jedla. Tu je návod, ako to urobiť:

  1. Vyžehlite obrúsok: Začnite tým, že obrúsok vyžehlíte, aby ste odstránili všetky záhyby. Hladký obrúsok sa bude ľahšie skladať a vytvorí uhladenejší konečný vzhľad.
  2. Preložte uhlopriečne na polovicu:Preložte obrúsok uhlopriečne na polovicu, aby vznikol trojuholník. Preložený okraj by mal byť v spodnej časti a tri otvorené konce v hornej časti.
  3. Vytvorte harmonikové záhyby: Počnúc spodnou časťou vytvorte harmonikové záhyby široké asi jeden palec až po vrch. Uistite sa, že každý záhyb je ostrý a rovnomerný.
  4. Zabezpečenie záhybov: Zoštipnite záhyby v spodnej časti a zaistite ich špendlíkom. Tým vytvoríte základ vášho stromčeka.
  5. Odfúknite a vytvarujte: Nakoniec odfúknite záhyby, aby ste vytvorili vetvy stromu a vytvarujte ich podľa potreby.

Elfský klobúk na obrúsky

Nemusíte byť na Severnom póle, aby ste na svoj stôl priniesli kúzlo elfov! Tento hravý skladací obrúsok dodá vašej vianočnej výzdobe zábavný a rozmarný nádych. Tu je návod krok za krokom:

  1. Preložte obrúsok na polovicu diagonálne, čím vytvoríte trojuholník.
  2. Dlhší okraj trojuholníka zrolujte smerom k špičke, aby ste vytvorili dlhý, úzky tvar.
  3. Tento tvar vyvaľkajte do kužeľa, aby ste vytvorili škriatkovu čiapku.
  4. Nakoniec si klobúk elfa upevnite farebnou stuhou alebo krúžkom na obrúsky.

Biskupská mitra - skladanie obrúskov

Tento záhyb, ktorý prináša sofistikovanejší a elegantnejší nádych, je ohromujúci. Môže vyzerať zložito, ale s trochou cviku ho zvládnete za okamih. Tu je návod, ako na to:

  1. Preložte obrúsok na štvrtiny, aby ste vytvorili štvorec.
  2. Vrchnú vrstvu preložte šikmo k spodnému rohu a zopakujte to v opačnom rohu.
  3. Obráťte obrúsok a zložte ho do trojuholníka, potom zastrčte boky a vytvorte kapsu.
  4. Na záver obrúsok postavte do zvislej polohy a upravte ho tak, aby vyzeral ako biskupská mitra.

Pamätajte, že cvičenie robí majstra. Nebojte sa, ak vašich prvých niekoľko pokusov nebude bezchybných. Pokračujte v pokusoch a skôr než sa nazdáte, budete v skladaní obrúskov profesionál!

Personalizované vianočné obrúsky: dokonalý doplnok k vianočnému stolu

Prečo si Vianoce 2024 nespraviť ešte výnimočnejšími nielen vďaka našim personalizovaným vianočným obrúskom? Sú fantastickým spôsobom, ako dodať vášmu sviatočnému stolu osobný nádych. Nevytvoríte si len krásne prestretý stôl, ale aj spomienky.

Naše personalizované obrúsky sú k dispozícii v sadách po 2, 4 alebo 6 kusoch a sú vyrobené z vysokokvalitnej zmesi polyesteru a bavlny. Majú rozmery 45 x 45 cm, teda sú dostatočne veľké, aby zvládli aj tých najneporiadnejších hostí. Každý obrúsok je na jednej strane kompletne potlačený fotografiou (fotografiami), menom (menami) a/alebo odkazom podľa vášho výberu. Spoločnosť YourSurprise ponúka na výber niekoľko zábavných vzorov, ako aj možnosť personalizácie s vlastným dizajnom. Servítky je možné prať v práčke pri 40 °C, takže ich môžete používať opakovane. Dokonca by boli skvelým darčekom na večierok pre vašich hostí, ktorý by si mohli vziať so sebou domov po vašich spoločných vianočných oslavách!

Ste pripravení dodať svojmu vianočnému stolu slávnostný nádych? Objednajte si naše personalizované vianočné obrúsky ešte dnes a začnite cvičiť. Zaručujeme vám, že sa stanú hitom medzi vašimi hosťami a vaša vianočná večera bude ešte nezabudnuteľnejšia.

Ak si chcete prezrieť ďalšie úžasné dekorácie na stôl, pozrite si našu ponuku kuchynské príslušenstvo alebo na našej Vianočné darčeky.

Obrúsky na stôl

Obrúsky na stôl

Stolové dekorácie

Stolové dekorácie

Vianočné darčeky

Vianočné darčeky

Blog

Blog