Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Niektorí si myslia, že je to komerčná záležitosť, iní si myslia, že je dôležité dostať na Valentína aspoň ružu. My Holanďania sme prízemní ľudia, ale v skrytosti si takéto dni užívame. A samozrejme, je tiež príjemné dostať od svojej milovanej osoby malý darček. Samozrejme, viete, že vás miluje, ale nikdy nie je na škodu to zdôrazniť, však? Ale ako sa k Valentínovi stavajú iné národy v Európe? Opýtali sme sa našich zahraničných kolegov pracujúcich v YourSurprise!

Vyjadrenie lásky na Valentína

V Holandsku si navzájom darujeme ružu alebo pošleme pohľadnicu (anonymne) s milým odkazom. Hoci väčšina ľudí vždy vtipkuje, že poštár má toľko pošty, že nedokáže zdvihnúť tašku. Takže takmer nikto nedostane pohľadnicu? V Poľsku si žiaci môžu poslať pohľadnicu prostredníctvom školskej pošty. Interní poštári sa starajú o to, aby sa pohľadnice dostali k správnym študentom. Vo Francúzsku mnohé školy rozdávajú ruže: včas si objednajte ružu u vrátnikov a potom na Valentína váš plamienok dostane krásny kvet.

Ak ste slobodný...

Mnohí nezadaní si deň, ako je Valentín, nevedia vážiť. Vo Švédsku, Španielsku a čoraz častejšie aj v Taliansku prišli nezadaní na riešenie tohto problému: jesť vonku so svojím najlepším priateľom, dať si drink so svojím bratom alebo sestrou alebo jednoducho ísť do krčmy s priateľmi. Prečo len na Valentína? Vo Švédsku sa čoraz častejšie organizujú podujatia pre nezadaných... Zdá sa nám, že je to skvelé miesto na stretnutie s budúcou láskou!

Čo si navzájom dávame?

V Holandsku si radi dávame kvety alebo pekný šperk. Fyzické darčeky sú veľmi obľúbené aj v Belgicku, Švédsku, Taliansku a Španielsku. Premýšľajte o kvety, čokoláda, šperky, spodnú bielizeň (oeh la la la) alebo sladká karta. Vo Francúzsku a Poľsku je zvykom robiť pekné veci: vziať svoju milovanú osobu na večeru, stráviť noc v hoteli, ísť spolu do sauny alebo si vychutnať film.

Príprava je polovica úspechu

Nie každý začne s prípravou darčeka na Valentína včas, našťastie existuje doručenie v ten istý deň, vďaka ktorému vám kyticu kvetov doručia domov včas. Francúzi tiež úprimne priznávajú, že začínajú až na poslednú chvíľu. Belgičania a Švédi tvrdia, že sú načas a všetko majú pripravené niekoľko dní vopred. Korunu tomu nasadili Španieli: tí tvrdia, že sú pripravení niekoľko týždňov vopred.

Koľko míňame Oh, okamih pravdy, pretože koľko stojí láska? Myslíme si, že nezáleží na tom, koľko miniete na darček, skutočná láska je hlavne o tom, že sa venujete jeden druhému. Radšej niečo malé a zmysluplné ako niečo drahé a bezvýznamné. Ak máme spomenúť sumy: Španieli a Nemci míňajú 10 až 20 eur. Francúzi a Taliani hovoria, že míňajú 20-30 eur a Švédi často míňajú viac ako 30 eur. My, Holanďania, v tomto smere nevybočujeme z radu, však?

Najlepšie tipy na valentínske darčekyStále hľadáte pekný darček a potrebovali by ste inšpiráciu? Nižšie uvádzame naše najobľúbenejšie valentínske darčeky:

Hľadáte ďalšiu inšpiráciu? Potom si pozrite všetky naše Valentínske darčeky.

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Poháre na šampanské - Valentín

Poháre na šampanské - Valentín

Náhrdelník veľké srdce

Náhrdelník veľké srdce

Mega Medveď

Mega Medveď

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Kytica sušených kvetov

Kytica sušených kvetov

Blog

Blog