Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Single na Valentína Najromantickejší deň v roku je už za rohom, ale možno sa naň tento rok netešíte. Možno sa váš vzťah nedávno rozpadol alebo ste jednoducho ešte nestretli svoju spriaznenú dušu. Vieme, že Valentín môže byť nepríjemný, keď ste slobodní, ale radi by sme vám poskytli niekoľko praktických tipov, aby bol tento deň výnimočný, aj keď nemáte romantickú lásku, s ktorou by ste ho zdieľali.

Tip č. 1: Strávte deň s priateľmi

Priatelia majú cenu zlata! Či už sa nám darí, alebo nám život hádže polená pod nohy, sú to práve oni, na koho sa obraciame. Prečo nezorganizovať niečo zábavné so všetkými svojimi (slobodnými) priateľmi? Premeňte ju na oslavu vášho priateľstva a podeľte sa o lásku radšej týmto spôsobom. Vedeli ste, že vo Fínsku je 14. február dňom venovaným priateľom? Nazýva sa Ystävänpäivä a Fíni si zvyčajne vymieňajú darčeky s priateľmi, rodinou, susedmi a kolegami.

Tip č. 2: Rozmaznávajte sa

Medzi štúdiom, prácou, domácnosťou a rodinou môže byť každodenný život hektický. Jediný Valentín môže byť časom, kedy si môžete oddýchnuť a dať prednosť sebe a dopriať si špeciálnu starostlivosť, napríklad návštevu kaderníka alebo kozmetičky, výlet do kúpeľov, víkendový pobyt... Vyberte si niečo, čo vám urobí dobre a čo vás uvedie do stavu úplného uvoľnenia.

Tip č. 3: Doprajte si

Naozaj potrebujete zámienku na to, aby ste si dopriali? Možno nie, ale ak ju hľadáte, Valentín môže byť ideálnou príležitosťou! Veď v tento romantický deň každý dostáva a dáva darčeky. Doprajte si ten jeden darček, ktorý máte v nákupnom košíku už niekoľko mesiacov.

Tip č. 4: Prekvapte niekoho, koho máte radi

Možno vo svojom živote nemáte romantickú lásku, ale to neznamená, že nemôžete prekvapiť niekoho iného, kto je pre vás výnimočný! Blízkeho priateľa, vašu milú mamu alebo kolegu v práci, ktorý je vám vždy nablízku, keď to potrebujete. Vyberte si pohľadnicu so sladkým odkazom alebo lahodnú čokoládovú tyčinku. Niektoré z našich obľúbených:

Tip č. 5: Nájdite si čas na svoje koníčky

Nie vždy je ľahké nájsť si čas na svoje vášne. Život môže byť hektický, a preto vám nakoniec zostane málo času na niečo iné ako na prácu. Zatiaľ čo si všetci užívajú večere pri sviečkach a iné romantické aktivity, venujte čas tomu, čo radi robíte. Či už je to písanie, šport alebo iná voľnočasová aktivita, čas strávený tým, čo máme radi, je vždy dobre strávený čas!

Mega Milka

Mega Milka

Fotoalbum

Fotoalbum

Mega Medveď

Mega Medveď

Blog

Blog