Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Jedno čínske príslovie hovorí: "Dobrý sused je neoceniteľný poklad", a my s ním súhlasíme! Či už sa ich deti hrajú s vašimi deťmi, požičali vám kosačku na trávu alebo sa jednoducho radi stretávate a rozprávate, dobrí susedia sú naozaj najlepší. Preto sme pripravili tento blog plný nápadov, ako prekvapiť svojich susedov a dať im najavo, ako veľmi si ich vážite.

Ako sa poďakovať susedovi

Niektorí susedia pomáhajú dohliadať na okolie. Iní susedia vám zalievajú rastliny, keď nie ste doma. Možno deti zo susedstva občas vyvenčia vášho psa, pretože milujú vášho plyšového chlpáča. Na svojich susedov sa často môžete spoľahnúť, preto je dôležité, aby ste im dali najavo, ako ste radi, že ich máte nablízku. Poďakujte sa svojim susedom XXL tabuľkou čokolády Côte d'Or

Ak sa chcete svojim susedom poďakovať zmysluplným spôsobom, vyberte si túto čokoládovú tyčinku Côte d'Or! Táto XXL tabuľka obsahuje 5 čokoládových tyčiniek v mliečnej, horkej a mliečno-orieškovej čokoláde. Ukážte im, že na nich myslíte s touto XXL čokoládovou tyčinkou. Prekvapte svojich susedov krabičkou s čajom Frank about

Ak sa radi stretávate pri šálke čaju, táto personalizovaná krabička Frank about tea je ideálna. Okrem krabičky na čaj tento darček obsahuje aj dva nepersonalizované poháre na čaj a odrody čaju Frank about. Spoločnosť Frank about tea sa zrodila z nadšenia pre zmenu v čajovom priemysle. Frank about tea sa snaží dodávať lahodný čaj, počnúc čerstvým čajom priamo od zdroja, až k vašim dverám.

Poďakujte svojim susedom personalizovanou fľašou na vodu

Možno máte suseda, ktorý je športovo založený a pravidelne cvičí? V takom prípade je dôležité, aby mal pri sebe dostatok vody, najmä keď je slnko. Fľaša s vodou je rovnako praktická aj pri menej namáhavých aktivitách, napríklad pri čítaní knihy v záhrade. Táto fľaša na vodu udrží váš výrobok dlho chladný, bez ohľadu na to, akú činnosť má váš sused v obľube!

Krabica na čaj

Krabica na čaj

Mega Cote d'Or čokoláda

Mega Cote d'Or čokoláda

Fľaša na vodu

Fľaša na vodu

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Poďakujte sa susedom niečím sladkým

Ak sa deti zo susedstva často chodia hrať s vašimi malými deťmi alebo vám občas pomáhajú pri venčení psa, táto personalizovaná nádoba na sladkosti plná chutných pochúťok je ideálnym spôsobom, ako im vyčariť úsmev na tvári!

Zorganizujte susedskú párty

Ak sa chcete zoznámiť s novými susedmi alebo si jednoducho užiť posedenie s vašimi súčasnými susedmi, susedské grilovanie je na to ideálny spôsob! Nechajte každého pripraviť a priniesť so sebou jedlo, aby bolo dostatok pre každého a aby ste všetci spoločne mohli vyskúšať nové jedlá.

Poďakujte svojim susedom personalizovanou zásterou na grilovanie

Ak máte jedného konkrétneho suseda, ktorý je kráľom alebo kráľovnou grilovania, prekvapte ho jeho vlastnou zásterou. Táto kožená zástera je vyrobená z kvalitnej, rastlinne činenej plnozrnnej byvolej kože. Na koženú zásteru je možné vygravírovať parádny dizajn a meno alebo text podľa vášho výberu.

Personalizované detské zástery

Ak sú nablízku deti, ktoré chcú pomáhať, prekvapte ich ich vlastnými zásterkami malých pomocníkov! Naša detská zástera je vyrobená z príjemnej, pevnej bavlnenej zmesi a je k dispozícii v rôznych krásnych farbách. Pridajte meno, fotografiu alebo text podľa vlastného výberu a sledujte, ako sa detské tváre rozžiaria, keď dostanú svoju vlastnú zásteru.

Darčeková krabička - Sladkosti

Darčeková krabička - Sladkosti

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Kožená zástera

Kožená zástera

Detská zástera

Detská zástera

Ozdobte svoj stôl personalizovanými obrúskami

Personalizované obrúsky s fotografiami všetkých ľudí zo susedstva sú zábavným spôsobom, ako ozdobiť stoly na susedskom stretnutí. Personalizujte ich fotografiami, menami alebo kolážou. Jednoducho si vyberte počet obrúskov, ktoré chcete objednať, a začnite s personalizáciou! Servítky sú vyrobené z vysokokvalitnej bavlny, vďaka čomu sú štýlové a odolné.

Udržujte ho v chlade s personalizovanou chladničkou na víno

Biele a ružové vína sa najlepšie podávajú studené a v horúcom dni sú úžasne osviežujúce, preto je vhodné mať na stole pri grilovaní chladiace nádoby na víno. Náš chladič na víno je vyrobený z dvojstennej nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje, že víno zostane chladné až do poslednej kvapky. Stačí pridať meno alebo text podľa vlastného výberu a vybrať si jeden z našich návrhov v online editore.

Ak organizujete hry, pozrite si tieto skvelé nápady na ceny:

Obrúsky na stôl

Obrúsky na stôl

Chladič na víno

Chladič na víno

Trofej

Trofej

Blog

Blog