Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Ste počas sviatkov slobodní? Nemusíte sa báť, aj tak si môžete urobiť super zábavnú párty s rodinou. Je obzvlášť dôležité vedieť, že hoci sa niekedy môžete cítiť ako piate koleso u voza, v žiadnom prípade ním nie ste. Vďaka týmto trom tipom prežijete sviatky bez problémov. Aj váš priateľ zažíva sviatky po prvýkrát sám? Potom vám na záver ponúkame štyri tipy na sladké darčeky, ktorými ich môžete prekvapiť.

Tip 1: Užívajte si svoj slobodný stav

Počas sviatkov sú páry vystavené veľkej skúške. Každý rok sa musia rozhodnúť, ktorý deň Vianoc strávia s ktorou rodinou, a to často sprevádza napätie. Tento rok si s tým vôbec nemusíte robiť starosti, pretože si môžete užívať svoj status slobodného bez stresu. Tento rok si vyberiete, ktorý deň chcete vidieť svojich príbuzných a prekvapiť ich darčekmi. Ktovie, možno si tento rok vyberiete extra single sólo vianočný deň tým, že sa ponoríte do wellness centra alebo pôjdete na dovolenku sami. Nevyčítajte si, ak tento rok počas sviatkov myslíte dobre na seba a svoje vlastné túžby. Mal by to byť sviatok aj pre vás!

Tip 2: Riešenie nepríjemných otázok pri štedrovečernej večeri

Každý rok sa z času na čas objaví klasická otázka. Sedíte s celou rodinou pri štedrovečernej večeri a po chvíli príde otázka otázok: "Nemáš ešte priateľa/priateľku? Tento rok však môže byť táto otázka namierená na vás namiesto na vášho súrodenca. Nenechajte sa týmito nepríjemnými otázkami nahovoriť, ale namiesto toho príďte pripravení s cool odpoveďou! Namiesto odpovede "nie, už/už nie" si tento rok vymysli pripravenú odpoveď. Dajte pýtajúcemu sa najavo, že teraz nie je čas na rozoberanie vzťahov a že vám takéto otázky neslúžia. Takto ste otázku vyriešili hneď a môžete si ďalej vychutnávať vianočnú večeru.

Tip 3: Kúpte si ten najlepší darček pre seba

Rozpočet, ktorý ste predtým vyhradili pre svojho partnera a jeho rodinu na Tajného Santu, môžete teraz pekne minúť na seba! Kúpte si ten jeden kúsok oblečenia, ktorý ste si už dávno vyhliadli, kúpte si tú jednu knižnú sériu, ktorú milujete, alebo odíďte na pár nocí preč, aby ste strávili nejaký čas sami. Nie je vôbec zlé sa raz za čas rozmaznávať!

Je aj váš najlepší priateľ na sviatky slobodný?

Potom sa zahrajte na tajného Santu a podstrčte im pod stromček zákerný darček. S týmito štyrmi darčekmi ich v tomto sviatočnom období veľmi prekvapíte. Ukážte, že na nich myslíte, a ku každému darčeku pridajte osobný odkaz.

Čo tak tieto luxusné čokolády na Vianoce? S touto luxusnou darčekovou bonboniérou vyčaríte úsmev na tvári svojho najlepšieho priateľa. Darčeková krabička je naplnená tými najlahodnejšími, ručne vyrábanými čokoládovými bonbónmi. Alebo váš najlepší kamarát jednoducho miluje pivo! Potom mu ako darček darujte personalizovaný balík na varenie piva. Potom môže celý proces varenia piva raz zažiť na vlastnej koži. Usporadúvate počas sviatkov maratón Netflixu so svojím najlepším priateľom? Potom je táto personalizovaná whisky Peaky Blinders super nápad. Ale čo je tiež naozaj pekný darček, je tento prívesok so srdiečkom na náhrdelníku. Nechajte si naň vygravírovať osobný odkaz, napríklad "najlepší priatelia", a prekvapte svojho najlepšieho priateľa týmto jedinečným príveskom.

Luxusná bonboniéra

Luxusná bonboniéra

Blog

Blog