Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Darovať fľašu vína ako darček je takmer vždy dobrý nápad a zvyčajne sa veľmi cení. Víno je tiež veľmi vhodným darčekom na rôzne príležitosti, napríklad k narodeninám, kolaudácii, promócii, výročiu alebo jednoducho ako poďakovanie. Samozrejme, môžete kúpiť akúkoľvek starú fľašu vína, ale namiesto toho sa môžete rozhodnúť pre jej personalizáciu s vlastnou etiketou alebo v personalizovanej drevenej kazete!

Biele víno

Suché, sladké, jemné, svieže, ovocné - biele víno má mnoho variantov pre každého milovníka vína. Skutočnosť, že existuje víno na každú príležitosť, robí pitie pohára vína s najlepšími priateľmi ešte príjemnejším. Biele víno k obedu, nápojom, na slnku alebo na terase. Na tom, kde a kedy si nalejete pohár sviežeho vína, vôbec nezáleží. V lete mnohí z nás automaticky siahajú po bielom, ale biele víno sa môže podávať aj v zime k obedovému šalátu alebo ľahkému jedlu. Ktorým bielym vínom by ste chceli prekvapiť svojho partnera pri pití?

Luc Pirlet Chardonnay

Luc Pirlet Chardonnay

Darčeková sada vína Oude Kaap

Darčeková sada vína Oude Kaap

Emil Bauer Weissburgunder

Emil Bauer Weissburgunder

Riondo Pinot Grigio

Riondo Pinot Grigio

Červené víno

Červená farba červeného vína pochádza z modrého hrozna, z ktorého sa vyrába. Šupka zostáva v hrozne počas kvasenia vína. Farba červeného vína je pri každom víne iná, pretože jedno víno vzniká dlhšie ako druhé. Na každú chvíľu existuje ideálne červené víno, či už ide o letné grilovanie, silné víno k dokonale pripravenému steaku alebo pohár lahodného červeného vína, ktorý si môžete vychutnať pri krbe počas sviatkov. Poznáte skutočného milovníka červeného vína, ktorého by ste mohli týmito vínami prekvapiť?

Ružové víno

Ne. Rosé. Občerstvenie. Neznie to ako krásny jarný alebo letný deň? Rosé si môžete vychutnávať počas celého roka, ale obľúbené je najmä počas teplejších dní. Ružové víno sa hodí k mnohým jedlám, čo z neho robí univerzálny nápoj. Vedeli ste, že farba ružového vína nemá nič spoločné so sladkosťou nápoja, ale závisí od odrody hrozna a od toho, ako dlho boli šupka a šťava v kontakte? Šťava čerpá všetku farbu zo šupiek. Kto z vašich priateľov alebo rodiny má naozaj rád ružové víno?

Červené víno Ramon Bilbao Gran Reserva

Červené víno Ramon Bilbao Gran Reserva

Červené víno Salentein Malbec

Červené víno Salentein Malbec

Ramon Bilbao Rosado

Ramon Bilbao Rosado

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

Luc Pirlet Rosé

Luc Pirlet Rosé

Víno AIX rosé

Víno AIX rosé

Chladič na víno

Chladič na víno

Vývrtka

Vývrtka

2 dokonalé doplnky k vínu na všetky príležitosti spojené s pitím vína

S týmito personalizovanými doplnkami je vychutnávanie vína s rodinou alebo priateľmi ešte zábavnejšie.

Personalizovaný gravírovaný chladič na víno

Najlepší spôsob, ako si zlepšiť náladu, je pohár vína pri správnej teplote. Urobte to štýlovo s personalizovanou chladničkou na víno z nehrdzavejúcej ocele. Vďaka krásnemu gravírovaniu sa stane ozdobou každého jedálenského stola počas grilovania alebo pikniku.

Personalizované gravírované poháre na víno

Najlepší spôsob, ako si pripiť, je luxusný gravírovaný pohár na víno! Prekvapte každú zo svojich priateliek vlastným pohárom na víno na všetky vaše rande. Vyberiete si pohár na biele víno alebopohár na červené víno? Oba typy pohárov na víno môžeme prispôsobiť špeciálne pre vás. Jednoducho navrhnite jedinečný darček s menom alebo textom podľa vlastného výberu a jedným z našich štýlových vzorov v našom online editore.

Máme aj epizódu Ako sa to robí pre naše personalizované poháre na šampanské, pozrite si ju: Ako sa vyrába - poháre na šampanské. Vedeli ste, že na jeden pohár vypijete v priemere 125 bobúľ hrozna?

Červené víno Cabernet Sauvignon

Červené víno Cabernet Sauvignon

Oude Kaap ružové víno

Oude Kaap ružové víno

Biele víno Luc Pirlet Sauvignon Blanc

Biele víno Luc Pirlet Sauvignon Blanc

Blog

Blog