Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Tipy na dokonalú vianočnú fotografiu

Ako robiť skvelé fotografie

Fotografia je obrázok zachytávajúci zvláštny okamih alebo pocit. Je to krásna pamiatka na teraz i naveky. Je veľmi zábavné listovať v starých fotoalbumoch a vrátiť sa v čase na fantastickú dovolenku, na večierok s babičkou a dedkom alebo na iný zábavný okamih. Preto je skvelé mať fotografiu umiestnenú na personalizovanom darčeku YourSurprise. Na výber je množstvo darčekov. Pri rozhodovaní, ktorú fotografiu pridať, majte na pamäti, že sa líšia veľkosťou a tvarom. Pýtate sa, ako urobiť dokonalú fotografiu? Vysvetlíme vám, ako urobiť čo najlepšie fotografie pomocou telefónu iPhone alebo telefónu so systémom Android v priebehu chvíľky.

Canvas

Pred zhotovením fotografie (fotografií)

  • Uistite sa, že je váš objektív čistý. Vaše fotografie budú ostrejšie, ak je objektív bez prachu a škvŕn, čo je to, čo chcete.
  • Premyslite si, ktorý darček chcete personalizovať. Obliečku na prikrývku alebo vankúš na pohovku? V tomto prípade by bola skvelá koláž. Ak uvažujete o menšom darčeku (napríklad o snehovej guli), koláž môže byť príliš rušná, preto by sa lepšie hodila jedna fotografia.
  • Ak sa rozhodnete vytvoriť koláž, máme pre vás nasledujúce tipy:
    1. Koláž s použitím 9 fotografií vyzerá fantasticky a je zábavným spôsobom, ako skombinovať rušné a pokojné obrázky, ako aj detailné fotografie alebo fotografie s atmosférou. Ďalšou možnosťou je vytvoriť koláž pomocou 4 alebo 6 fotografií. Je to len na vás! K dispozícii je niekoľko aplikácií, v ktorých môžete vytvárať koláže.
    2. Ak ste sa rozhodli vytvoriť koláž, pamätajte na to pri fotografovaní. Nezamerajte sa len na portréty, ale pridajte aj zábery detailov. Koláž je skvelý nápad na plátno.

Počas fotografovania

  • Ak fotografujete pomocou telefónu, nepoužívajte zoom, pretože fotografie budú menej ostré.
  • Ak chcete dosiahnuť čo najostrejší výsledok, nechajte telefón v čo najväčšom pokoji. Trik spočíva v tom, že si pritlačíte lakte k telu. Vaše paže a ruky budú stabilnejšie a bude menej pravdepodobné, že sa vám budú triasť. Nadýchnite sa, odfoťte a vydýchnite!
  • Premýšľajte o svetle. Ak ste na tmavšom mieste, výsledky budú menej dobré. Ak ste vonku, snažte sa vyhnúť fotografovaniu na priamom slnečnom svetle, pretože vaše fotografie budú preexponované a vytvoria tiene v tvárach ľudí. Nájdite si tienisté miesto alebo fotografujte v lese, kde svetlo presvitá cez listy. Ďalším spôsobom, ako vytvoriť krásny efekt, je fotografovať pri východe alebo západe slnka, pretože svetlo je skvelé a vytvára romantický efekt. Ak fotografujete vo vnútri, je dôležité, aby ste fotografovali so svetlom prichádzajúcim zozadu.
  • Ak ste nasnímali skvelú fotografiu, ale zistíte, že je preexponovaná alebo veľmi tmavá, môžete ju upraviť tak, aby bola čiernobiela. Tým sa na fotografii skryje "zlé osvetlenie". Môžete to urobiť pomocou programu Photoshop alebo aplikácií v telefóne.

Výber skvelého miesta

  • Experimentujte so zábavnými pozadiami. Nechajte ľudí stáť pred starými dverami, rozkvitnutým stromom alebo parádnou tapetou. Fotografia s parádnym pozadím urobí váš darček ešte krajším. Nechajte si vytlačiť fotografiu na fľašu na vodu, aby to nebola len nudná stará fľaša.
  • Ďalší skvelý efekt sa dá vytvoriť fotografovaním spoza stromu alebo kríka, pretože vytvára hĺbku a hravý vzhľad.
  • Nižšie nájdete ďalších päť nápadov na skvelé miesta na fotografovanie.
    1. Pláž. Fotografujte v tráve, na dunách alebo pri vode. Ideálny deň na fotografovanie na pláži je deň, keď sa slnku práve podarí presvietiť cez mraky a vytvoriť nádherné svetlo.
    2. Počas prechádzky roztomilým mestom alebo ulicami mesta. Zastavte sa pri starých dverách, peknom múre alebo kanáli.
    3. Ak chcete fotografovať doma, premiestnite niektoré veci, aby ste vytvorili prázdnu stenu ako pozadie, a fotografujte so svetlom prichádzajúcim spoza fotoaparátu.
    4. Lesy sú nádherným miestom s nekonečnými možnosťami na skvelé fotografie.
    5. Ak plánujete fotografovať dieťa, vyžehlite si prestieradlá, usteľte si posteľ a použite ju ako miesto na fotografovanie. Biele obliečky vytvárajú skvelý efekt.