Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Všetci vieme, že krásne vône nám môžu priniesť spomienky, navodiť dobrú náladu alebo dodať nášmu priestoru krásny, útulný pocit! Pripravili sme pre vás naše obľúbené voňavé darčeky, ktoré sú ideálne ako darček pre vás alebo vašich blízkych!

Nápad na darček č. 1: Personalizovaná vonná sviečka

Táto vonná sviečka od spoločnosti Your Own Label má nádhernú vôňu jazmínu a vanilky. Jazmín môže byť sám o sebe ohromujúci, ale v kombinácii s jemnou vanilkou je dokonalý. Táto vonná sviečka je nádherným doplnkom do každej domácnosti, či už si chcete dopriať niečo pre seba, alebo hľadáte jedinečný darček na kolaudáciu.

Vytvorenie vlastnej personalizovanej vonnej sviečky je jednoduché. Stačí pridať obľúbenú fotografiu a/alebo meno podľa vlastného výberu v našom online editore!

Nápad na darček č. 2: Malé personalizované vonné sviečky

Ak hľadáte dokonalé originálne darčeky, ktoré by ste mohli rozdávať na večierku alebo oslave, tieto malé personalizované vonné sviečky sú ideálne! Tieto vonné sviečky v plechovke majú krásnu vanilkovú vôňu a plechovku môžete používať ešte dlho po tom, ako sviečka zmizne!

Vonné sviečky sa dajú ľahko personalizovať pomocou zábavného dizajnu, textu a/alebo fotografie, možností je nekonečne veľa.

Nápad na darček č. 3: Personalizovaný trstinový difuzér

Tento personalizovaný tyčinkový difuzér The Gift Label má fantastickú vôňu "spicy & amp; royale" a je ideálnym darčekom pre niekoho, kto sa práve presťahoval, alebo aby ste dali milovanej osobe najavo, že na ňu myslíte. Samozrejme, môžete potešiť aj seba!

Výrobky spoločnosti The Gift Label sú nielen krásne, ale aj 100 % vegánske a fľaše sú vyrobené zo 100 % recyklovaného plastu. Navrhovanie týchto personalizovaných vonných tyčiniek je rýchle a jednoduché. Stačí vyplniť meno podľa vlastného výberu a/alebo nahrať fotografiu spolu s osobným odkazom pre obdarovaného.

Nápad na darček č. 4: Personalizované mydlo na ruky

Umývanie rúk nebolo nikdy zábavnejšie ako s fľašou personalizovaného mydla na ruky The Gift Label a je dokonalým doplnkom každej kuchyne alebo kúpeľne. Toto mydlo na ruky The Gift Label je možné personalizovať textom alebo menom podľa vlastného výberu, čo z neho robí skutočne originálny osobný darček.

Mydlo na ruky je jemné na ruky a má fantastickú vôňu kumkvátu a bourbonskej vanilky. Mydlo je vegánske a neobsahuje sulfáty ani farbivá. Vodoodolnú nálepku na 100 % recyklovanej fľaši môžete personalizovať menom alebo textom podľa vlastného výberu.

Vonná sviečka - Jazmín-vanilka

Vonná sviečka - Jazmín-vanilka

Wellness darčeková sada - The Gift Label

Wellness darčeková sada - The Gift Label

Aromatické tyčinky- The Gift Label

Aromatické tyčinky- The Gift Label

Mydlo na Ruky

Mydlo na Ruky

Nápad na darček č. 5: Personalizovaný krém na ruky

Všetko to umývanie rúk môže spôsobiť vysušenie rúk, preto je dôležité sa o ruky dobre starať. S týmto krémom na ruky The Gift Label budú vaše ruky v okamihu opäť hebké. Krém na ruky je skvelým darčekom pre vás, ako aj zábavným originálnym darčekom pre blízkeho človeka.

Vôňa krému na ruky je rovnaká ako vôňa mydla na ruky, čo z týchto dvoch výrobkov robí ideálnu darčekovú sadu. Koho prekvapíte?

Nápad na darček č. 6: Personalizovaná darčeková sada Love, Beauty & Planet

Relaxujte s krásnym personalizovaným darčekovým boxom Love, Beauty & Planet? Prekvapte najmilších ľudí vo svojom okolí darčekovou súpravou Love, Beauty and Planet, ktorá obsahuje tri úžasné výrobky: šampón, sprchový gél a telové mlieko z radu vôní Coconut Water &; Mimosa Flower a je uložená v krásnej personalizovanej darčekovej škatuli.

Darčekovú krabičku môžete personalizovať pridaním mena a fotografie do dizajnu, aby bola skutočne osobná.

Axe darčeková sada

Axe darčeková sada

Love, Beauty & Planet - Prispôsobená súprava

Love, Beauty & Planet - Prispôsobená súprava

Krém na Ruky

Krém na Ruky

Blog

Blog