Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Nápad na darček č. 1: Personalizovaný drevený balančný bicykel

Ak sa vaše dieťatko rado preteká, sleduje preteky motoriek alebo sa práve začalo batoliť, tento personalizovaný drevený balančný bicykel je ideálny! Nie je to len paráda na pohľad, ale môže im pomôcť nájsť rovnováhu, keď vyrastú.

Váš personalizovaný drevený balančný bicykel je vyrobený zo silného bukového multiplexu s bukovými detailmi. Toto špeciálne drevo neobsahuje triesky, takže je pre deti úplne bezpečné. Sedlo je vybavené mäkkým vankúšom pre väčšie pohodlie. Bicykel môžete personalizovať menom s textom podľa vlastného výberu, vďaka čomu bude skutočne osobný, mimoriadne roztomilý a tak veľmi vhodný na Instagram. Skvelý darček pre vaše vlastné dieťatko alebo iné deti vo vašom živote. Koho prekvapíte týmto skvelým balančným bicyklom? Nápad na darček č. 2: Personalizovaná stolová hra

Ak váš malý brat, bratranec alebo syn rád hrá stolové hry s kamarátmi alebo rodinou, prečo mu nevytvoriť vlastnú personalizovanú stolovú hru? YourSurprise ponúka rôzne personalizované stolové hry: šach, dáma/šach, Hra na hus a Rodinná hra.

Vaša personalizovaná stolová hra je vyrobená z pevnej tvrdej dosky a obsahuje všetko potrebné, napríklad šachové alebo šachové figúrky alebo pešiakov, takže môžete hneď začať hrať. Vytvorenie vlastnej jedinečnej stolovej hry je jednoduché! Stačí pridať fotografiu, meno a/alebo text podľa vlastného výberu a my vám ho vytlačíme na hraciu dosku v dokonalom farebnom prevedení.

Nápad na darček č. 3: Personalizovaná detská kniha - Malý astronaut

Knihy sú pre všetkých, mladých aj starých. Táto zaujímavá detská kniha je celá o vesmíre! V knihe Malý astronaut, ktorá vznikla v spolupráci s astronautom André Kuipersom, môže vaše dieťatko cestovať vesmírom, navštíviť planéty a dozvedieť sa o nich všetko. Knihu si môžete personalizovať menom, fotografiou a osobným odkazom podľa vlastného výberu a vytvoriť tak zábavný, vzdelávací darček. Ideálne pre každého malého dobrodruha, stačí si nasadiť vesmírnu prilbu a môžete vyraziť!

Nápad na darček č. 4: Personalizovaná futbalová lopta

Ak je vášnivým fanúšikom futbalu, s touto personalizovanou futbalovou loptou zaručene skórujete! Futbalová lopta má klasický čierno-biely vzor a môžete ju v priebehu chvíľky personalizovať menom podľa vlastného výberu. Stačí pridať meno a prípadne jeden z našich zábavných vzorov v našom online editore. Vďaka množstvu skvelých vzorov na výber, vrátane vlajok rôznych krajín, sme si istí, že nájdete ten ideálny, ktorý môžete pridať. Futbalová lopta sa dodáva pripravená na použitie, takže dieťa sa môže rovno pustiť do strieľania gólov.

Ak stále neviete nájsť ten správny darček pre chlapca, obráťte sa na náš zákaznícky servis. Radi vám pomôžu nájsť dokonalý darček!

Drevená trojkolka

Drevená trojkolka

Spoločenské hry

Spoločenské hry

Malý astronaut kniha - André Kuipers

Malý astronaut kniha - André Kuipers

Blog

Blog