Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Páni, to je ale míľnik! Vaše dieťa dovŕši jeden rok, čo je mimoriadna udalosť, ktorú budete chcieť osláviť vo veľkom štýle. Krásna torta a nádherná výzdoba sú nevyhnutnosťou pre fantastickú oslavu a tie najkrajšie fotografie. Prečítajte si ďalšie tipy, ako urobiť prvé narodeniny vášho dieťatka nezabudnuteľnými.

Tip č. 1: Vyberte si správny čas

Môže byť lákavé usporiadať oslavu na celý deň a pozvať veľa rodiny a priateľov, ale najdôležitejšou časťou vášho plánovania je výber času, ktorý bude pre vaše dieťa najlepší. Narodeniny sú zábavné, ale môžu byť intenzívne a je dôležité, aby sa vaše dieťatko cítilo dobre. Urobte to tak, že vyberiete čas dňa, keď bude dobre oddýchnuté a najlepšie napríklad po popoludňajšom spánku. Príliš sa netrápte, ak sa spánok nedostaví alebo je vaše dieťa unavené; to nemôžete ovplyvniť. Užite si krásne chvíle a nechajte sa unášať prúdom, ak vaše dieťa zaspí!

Tip č. 2: Krásny, jedinečný obrus

Ak sa chcete vyhnúť celodennému pobehovaniu medzi hosťami, pripravte stôl s množstvom chutných pochúťok a nápojov a dajte hosťom najavo, že sa môžu obslúžiť sami. Pridajte dokonalý stredový prvok s personalizovaným obrusom s fotografiami oslávenca alebo oslávenkyne; perfektný začiatok konverzácie a slávnostný.

Vlastný personalizovaný obrus si môžete vytvoriť v našom online editore. Vyberte si fotografie a nechajte si ich vytlačiť na krásny bavlnený obrus. Obrus je možné prať pri 40 °C, čo znamená, že ho môžete používať znova a znova.

Tip 3: Zábavné obrúsky

Ak by ste sa chceli ešte viac vyšantiť, pridajte na stôl aj zábavné personalizované obrúsky! Aj tie môžete vytvoriť v našom online editore v priebehu chvíľky nahraním vybraných fotografií. Použite ich ako obrúsky alebo ako dekoráciu na menšie prestierania.

Servítky sa dajú prať aj na 40 °C.

Tip č. 4: Špeciálny narodeninový tanier

Ak pripravujete alebo objednávate chutnú narodeninovú tortu, neexistuje lepší spôsob, ako ju servírovať, ako na špeciálnom narodeninovom tanieri! Môžete si vybrať zo zábavných vzorov a pridať meno alebo fotografiu svojho dieťaťa, aby bol skutočne osobný. Tanier je vyrobený z odolného plastu, takže sa môže používať veľmi dlho. Vaše dieťa si bude svoje narodeniny rado pripomínať zakaždým, keď použije svoj špeciálny tanier!

Tip 5: Narodeninový podbradník

Pre vaše ratolesti bude pravdepodobne trochu náročné vychutnať si tortu bez toho, aby narobili neporiadok, čo znamená, že bude pravdepodobne od hlavy až po päty pokryté tortou, polevou a maslovým krémom. Nechajte ich nosiť roztomilý personalizovaný podbradník, ktorý ochráni ich narodeninový outfit!

Podbradník je možné personalizovať s menom podľa vášho výberu a je k dispozícii v modrej, svetlomodrej, sivej, fuchsiovej, svetloružovej a bielej farbe. Stačí si vybrať farbu a vytvoriť skvelý narodeninový podbradník!

Tip 6: Trvalý darček

Výber darčeka k prvým narodeninám môže byť jedným z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré musíte urobiť, ale dobré je, že vaše dieťa bude milovať čokoľvek, čo znamená, že môžete vybrať aj niečo, čo máte radi! Odporúčame vybrať darček, ktorý vydrží, napríklad odolné drevené hračky personalizované menom vášho dieťaťa. Ponúkame veľa krásnych možností, ako napríklad kočík, nákladný bicykel, balančný bicykel, trojkolku, kočík a hračku 3 v 1.

Obrúsky na stôl

Obrúsky na stôl

Detský tanier - Narodeniny

Detský tanier - Narodeniny

Podbradník

Podbradník

Blog

Blog