Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Ten krásny darček pod vianočným stromčekom na vás hľadí už niekoľko týždňov. Čo by to vôbec obsahovalo? Krásne zabalené darčeky majú obrovskú príťažlivosť. Päť tipov na balenie, aby vaše vianočné darčeky zažiarili pod stromčekom.

Tip na balenie 1

Starostlivo si vyberte baliaci papier

Pre výsledok je dosť rozhodujúci baliaci papier, ktorý použijete. Baliaci papier je dostupný vo všetkých tvaroch a veľkostiach. Hrubý papier často vyzerá lepšie ako veľmi tenký papier. Nápadom je aj zvoliť si slávnostné farby, ako je zlatá, strieborná a modrá s trblietkami. Darček tak okamžite získa šik vzhľad. Darček tiež hneď vyzerá lepšie, keď cez baliaci papier nanesiete ďalšiu vrstvu priehľadného celofánu. Môžete si tiež navrhnúť vlastný vianočný baliaci papier. Potom máte úplne jedinečné darčekové balenie, s ktorým ukradnete parádu.

Tip na balenie 2

Zviažte to, hotovo!

Mašľa okamžite dodá vášmu daru veľkú vzpruhu bez toho, aby to vyžadovalo veľa úsilia. Potrebujete len peknú stuhu alebo šnúrku. Na uviazanie darčeka je tiež pekné zviazať dve šnúrky alebo stuhy v rôznych farbách. Ako si vyrobiť takú krásnu mašľu? Najprv si odstrihnite povraz alebo stuhu na správnu dĺžku, aby mohla obísť darček dvakrát. Potom položte stuhu pozdĺž prednej strany darčeka. Na zadnej strane darčeka otočte konce stuhy okolo seba a stuhu otočte o štvrť otáčky. Potom stuhu obtočíte na šírku darčeka. Na mieste, kde sa stužky pretínajú, urobte mašličku. Nič viac nerob! Tip: nesnažte sa dostať mašľu presne do stredu. To je veľmi ťažké a hneď je to vidieť, keď to nevyšlo. Je lepšie zvoliť, aby sa luk na boku zámerne. To dáva hravý vzhľad.

Tip na balenie 3

Urobte záhyb

Tento tip vyžaduje len veľmi málo úsilia a prináša veľký rozdiel. Najlepšie to funguje, keď máte baliaci papier s iným vnútrom. Ak je vnútro a vonkajšok rovnaké, efekt je menší, ale stále môže dodať pekný nádych. Baliaci papier odstrihnite asi o päť centimetrov dlhšie, ako je potrebné. Potom papier prehnite späť po celej dĺžke tak, aby bolo cez pásik vidieť vnútro papiera. Toto je upevnené lepiacou páskou. Potom darček zabalíte. Okraj papiera okamžite dodá vianočnému darčeku elegantný vzhľad.

Tip na balenie 4

Zaveste štítok na svoj darček

Pridaním štítku k vianočnému darčeku môžete darček úplne dokončiť. Je to ako čerešnička na torte vášho darčeka. Samozrejme, môžete začať tvoriť sami s kartónom, fixkami a stuhou, ale môžete použiť aj štítok, ktorý sme pre vás už navrhli, je to také jednoduché!

Tip na balenie 5

Pridajte vianočný detail

Ak chcete zdôrazniť vianočnú tému, pridajte vianočný detail. Môže to byť čokoľvek, pokiaľ vám to prinesie vianočnú náladu. Spomeňte si napríklad na vetvičku cezmíny alebo borovice, ktorú ste našli v lese. Alebo si na darček zaveste malú vianočnú guľu, anjela či hviezdu. Ďalší pekný nápad: zaveste na svoj darček drevený vianočný vešiak. Na tieto prívesky môžete vygravírovať osobný odkaz pre príjemcu.

Použili ste všetky tipy? Páni, váš darček sa má dať cez prsteň! Aký krásny exemplár. Tieto Vianoce ukradnete show!

Teraz viete, ako krásne zabaliť darček. Ale ešte nemáte darček? Pozrite si tie najlepšie vianočné darčeky!

Mega Milka

Mega Milka

Hrnček - Biely

Hrnček - Biely

Toblerone čokoláda XL

Toblerone čokoláda XL

Blog

Blog