Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Šťastie je v oblasti psychológie a filozofie veľmi diskutovanou témou. Čo nás však skutočne robí šťastnými? Je to prchavý okamih alebo trvalý stav spokojnosti? No, podľaPsychológia dnes , šťastie je mnohostranný pojem.

"Šťastie je stav, nie vlastnosť, inými slovami, nie je to dlhodobá, trvalá vlastnosť alebo osobnostná črta, ale prchavejší, premenlivý stav."

Je jasné, že šťastie nie je stály stav, ale emócia, ktorá prichádza a odchádza.

Aké sú spôsoby, ako zvýšiť šťastie?

Keď prechádzame životom a všetkými jeho zložitosťami, často nás vedie snaha o dosiahnutie šťastia. Môžeme zvýšiť svoje šťastie, a ak áno, ako?

Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako zvýšiť šťastie, sú láskavé skutky. Milé slovo, veľkorysé gesto alebo dokonca úsmev môžu mať hlboký vplyv na darcu aj na príjemcu. To platí o to viac počas vianočného obdobia, pretože duch dávania dodáva každej interakcii mimoriadne teplo.

Spôsoby, ako zvýšiť šťastie

  • Praktizujte vďačnosť: Ak si každý deň nájdete chvíľu na to, aby ste si uvedomili a ocenili to dobré vo vašom živote, môže to výrazne zvýšiť vašu úroveň šťastia.
  • _Spájať sa s blízkymi:_Trávenie kvalitného času s rodinou a priateľmi, najmä počas sviatočného obdobia, môže výrazne zvýšiť šťastie.
  • _Dávajte štedro:_Dávanie, či už ide o darčeky, čas alebo láskavosť, môže výrazne podporiť vaše šťastie. Vianoce ponúkajú ideálnu príležitosť, aby ste si to osvojili.

Prečo sa teda počas týchto Vianoc nerozhodnete zvýšiť svoje šťastie? Môžete tým výrazne ovplyvniť svoj vlastný život a životy ľudí okolo seba.

Veda o šťastí a jej vzťah k darčekom

Robia nás šťastnými hmotné statky, ktoré získavame, alebo vzťahy, ktoré pestujeme? Na túto tému bolo vykonaných toľko štúdií, ktoré častejšie poukazujú na to druhé. Jedným z aspektov, ktorý tieto dva aspekty prelína, je dávanie darčekov.

Dávanie darčekov je univerzálny spôsob vyjadrenia náklonnosti, uznania a lásky. Medzi vzťahmi slúži ako prostriedok na posilnenie našich väzieb s ostatnými. Ako to však ovplyvňuje naše šťastie?

"Šťastie nevyplýva z toho, čo dostávame, ale z toho, čo dávame." - Ben Carson

V štúdii, ktorú uskutočnila Harvard Business School, sa zistilo, že míňanie peňazí na druhých (prosociálne výdavky) vedie k vyššej miere šťastia ako míňanie na seba.

  • Darovanie aktivuje oblasti mozgu spojené s potešením, sociálnym prepojením a dôverou, čo vytvára efekt "hrejivej žiary".
  • Pomáha nám cítiť zmysel a posilňuje pocit vlastnej hodnoty.
  • Darovanie darčekov, najmä tých personalizovaných, nám umožňuje vyjadriť svoju individualitu a kreativitu.

Ale nie je to len akt darovania, ktorý nás robí šťastnými. K tomuto šťastiu môže prispieť aj očakávanie reakcie obdarovaného, proces premýšľania pri výbere darčeka a samotný akt obdarovania.

Robí teda dávanie darčekov šťastnejším? Veda hovorí, že áno!

Chcete v tomto vianočnom období urobiť radosť niektorým ľuďom vo svojom živote?

Vianočné darčeky

Vianočné darčeky

Vianočná ozdoba

Vianočná ozdoba

Vianočná čokoláda

Vianočná čokoláda

Darčekové boxy

Darčekové boxy

Dávanie darčekov a šťastie: Psychologická súvislosť

"Darovanie druhým aktivuje oblasti mozgu spojené s potešením, sociálnym prepojením a dôverou, čo vytvára efekt "hrejivej žiary". Výskum ukázal, že tieto nervové účinky zvyšujú našu pohodu a šťastie." -Zdroj

Ako teda tento efekt "hrejivej žiary" funguje?

  1. Aktivuje centrá radosti: Keď niekoho obdarujete, spustia sa v mozgu centrá odmeny, uvoľnia sa endorfíny a vznikne pocit radosti. Je to podobné ako opojenie, ktoré pociťujete po dobrom tréningu, známe aj ako "bežecké opojenie".
  2. Buduje sociálne väzby:Dávanie darčekov je spoločenská aktivita. Môže posilniť vzťahy a podporiť pocit spojenia s ostatnými. Toto sociálne spojenie je zasa spojené s väčším šťastím.
  3. Podporuje dôveru:Darčekom prejavujete obdarovanému dôveru, čo môže zvýšiť vaše vlastné šťastie.

Šťastie a vianočné darčeky

Podľa výskumníkov z Univerzita v Leidene, akt darovania, najmä počas sviatočných období, ako sú Vianoce, mápotenciál aktivovať hormóny šťastia v našom mozgu. Táto štúdia zistila, že šťastie z darovania nie je len chvíľkové. Môže pretrvávať dlhšie obdobie, čo znamená, že radosť, ktorú pociťujete z dávania, je perfektný vianočný darček môže trvať aj v novom roku! Je to preto, že dávanie nám pomáha cítiť sa prepojení s ostatnými. Podporuje pocit spolupatričnosti a spoločných zážitkov, čo je pre našu duševnú pohodu veľmi dôležité. Ak teda hľadáte šťastie, odpoveď môže byť jednoduchšia, ako si myslíte. Darujte. Nielen majetok, ale aj svoj čas, svoju pozornosť, svoj súcit. Môže to byť kľúč k odomknutiu úplne novej úrovne šťastia.

Rozdávajte trochu šťastia: Vplyv malých skutkov láskavosti na šťastie

Predstavte si ten neopísateľný okamih šťastia hneď po tom, ako niekto otvorí darček. Šírenie šťastia je to, čo nás baví. Preto robíme všetko pre to, aby sme vám pomohli urobiť niekoho iného šťastným.

Urobí to ostatných ľudí šťastnými?

Na to sa pýtame každý deň. Snaha urobiť niekoho iného šťastným je cítiť vo všetkom, čo robíme. Chceme zmysluplne meniť veci k lepšiemu tým, že pomáhame ľuďom využívať ich spomienky na vytváranie nových

Ako to urobíme?

Narodeniny vašej matky, valentínsky darček pre vašu milovanú alebo len poďakovanie pre vášho kolegu; každý okamih a každý obdarovaný je jedinečný. Aby sme každému darcovi pomohli nájsť vhodný darček, prijímame túto rozmanitosť. To sa odráža nielen v našom veľkom výbere darčekov, ale aj v množstve dizajnov, ktoré ponúkame. Týmto spôsobom zabezpečujeme, aby si každý mohol nájsť darček, ktorý sa dotkne sŕdc jeho blízkych.

Drobné prejavy láskavosti, ako napríklad obdarovanie, môžu mať hlboký vplyv na šťastie. Všetko to súvisí so vzťahom, ktorý darčeky podporujú. Je to fyzické vyjadrenie nehmotného puta lásky, starostlivosti a úcty, ktoré existuje medzi darcom a obdarovaným. Ide o to, aby sme niekomu zlepšili deň alebo možno aj život. Šťastie, ktoré v takýchto chvíľach zažívame, je zmesou radosti, tepla a pocitu, že sme milovaní a oceňovaní.

Okrem toho, malé skutky láskavosti môžu mať vlnový efekt. Keď zažijete šťastie z láskavého činu, je pravdepodobnejšie, že budete toto šťastie šíriť ďalej tým, že budete láskaví k ostatným. Takto sa láskavosť znásobuje a šíri radosť a šťastie široko-ďaleko. Váš malý skutok láskavosti môže niekomu inému zmeniť deň k lepšiemu.

Prečo nezačať prispievať už dnes?

Je zrejmé, že dávanie druhým robí šťastnými nielen ich, ale zvyšuje aj naše vlastné šťastie. Ako to však môžeme začleniť do nášho každodenného života? Tu je niekoľko spôsobov, ako môžete začať už dnes:

  • Darujte osobný darček: Nemôžete prekonať pocit, keď milovanej osobe darujete darček s vedomím, že ste venovali čas a úsilie vytvoreniu niečoho skutočne jedinečného a špeciálne pre ňu. Zaručený úsmev na tvári!
  • Dajte kompliment: Nemusí to byť vždy niečo materiálne. Úprimný kompliment môže niekomu zlepšiť deň a pravdepodobne budete mať dobrý pocit, že ste mu rozjasnili deň.
  • Darujte na vec, ktorej veríte: K vášmu šťastiu môžu prispieť aj peňažné dary. Vyberte si vec, ktorá je vám blízka, a prispejte na ňu.
  • Dobrovoľne venujte svoj čas: Čas je jedným z najcennejších darov, ktoré môžete dať. Staňte sa dobrovoľníkom v miestnej charite alebo pomôžte susedovi. Budete mať dobrý pocit, keď budete vedieť, že ste mali pozitívny vplyv.

Urobte niekomu radosť premysleným personalizovaným darčekom a zažite radosť, ktorá sa s ním spája. Veď nie je podstata šťastia v jednoduchom zdieľaní?

Snehové gule

Snehové gule

Vianočný hrnček

Vianočný hrnček

Vino

Vino

Blog

Blog