Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Jingle All The Way: Najlepšie vianočné filmy, ktoré môžete sledovať s deťmi

Premýšľate, čo si so svojimi malými škriatkami pozrieť počas tohto sviatočného obdobia? Už nemusíte hľadať ďalej! Tu je zoznam najlepších vianočných filmov, pri ktorých sa vaše deti budú smiať, plakať a všetko medzi tým.

  1. Jingle Jangle: Toto sviatočné dobrodružstvo plné rozmarných vynálezov a podmanivých piesní určite očarí najmenších.
  2. Polárny expres: Vďaka podmanivej animácii a magickému príbehu o ceste vlakom na severný pól je to fascinujúce predstavenie pre všetkých.
  3. Grinch: Tento príbeh o mrzutom tvorovi, ktorý sa snaží zničiť Vianoce veselým obyvateľom Whoville, je rozkošnou adaptáciou knihy Dr. Seussa.
  4. Vianočná koleda pre bábiky: Rozkošná rozprávka pre deti, nemyslíte? Muppetova Vianočná koleda je úžasným spojením klasického Dickensovho príbehu a charakteristického vtipu Muppetov, čo z neho robí ideálny vianočný film pre celú rodinu.
  5. Chlapec menom Vianoce: Táto čarovná rozprávka pre najmenších sleduje kúzelné dobrodružstvo malého chlapca Nikolasa, ktorý sa vydáva na cestu za svojím otcom, ktorý má za úlohu objaviť bájnu dedinu elfov, Elfhelm. Skutočne vianočná klasika, ktorá zachytáva ducha Vianoc a v najmenších divákoch vzbudzuje pocit úžasu a viery.

"Nič nepovie o Vianociach toľko ako dobrý film, teplá deka a osobný darček, ktorý toto kúzlo oživí."

Prečo si filmový večer ešte viac nevychutnať objednanímpersonalizované vianočné darčeky? Je to dokonalý spôsob, ako si vytvoriť trvalé spomienky so svojimi blízkymi.

Čas pre rodinu: Hrejivé vianočné filmy, ktoré si môžete vychutnať s celou rodinou

Ste pripravení na slávnostný rodinný filmový večer?

S blížiacimi sa sviatkami je čas oprášiť vianočné svetre, pustiť si popcorn a urobiť si pohodlie so svojimi blízkymi. Tu je niekoľko nádherných vianočných filmov, ktoré si môžete vychutnať s celou rodinou:

  1. Sám doma: Klasické veselé dobrodružstvo, ktoré zabaví deti aj dospelých. Zažite znovu žartíky a vyvádzanie mladého Kevina McCallistera.
  2. Polárny expres: Hrejivý príbeh o čarovnej ceste malého chlapca vlakom na severný pól, ktorý nás učí o priateľstve a duchu Vianoc.
  3. Vianočná koleda: Tento film, nakrútený podľa nadčasového románu Charlesa Dickensa, nám pripomína dôležitosť láskavosti a radosť z darovania.
  4. Elf: Pridajte sa k škriatkovi Buddymu pri jeho humornom pátraní po svojej pravej identite a šírte vianočnú náladu po celej ceste.
  5. Grinch: Objavte pravý význam Vianoc s Grinchom v tomto srdcervúcom príbehu o premene a vykúpení.

Nezabudnite, že filmový večer nie je len o filmoch. Ide o to, aby ste strávili kvalitný čas s rodinou, vytvorili si krásne spomienky a prežili sviatočnú atmosféru.

Vianočné gule a ozdoby

Vianočné gule a ozdoby

Vianočná čokoláda

Vianočná čokoláda

Puzzle

Puzzle

Vianočné darčeky

Vianočné darčeky

Romantická noc v: Najlepšie vianočné filmy pre páry, ku ktorým sa môžete pritúliť

Chcete sa počas týchto Vianoc zútulniť so svojou lepšou polovičkou? Máme pre vás ten správny zoznam, ktorý vám spríjemní večer. Vybrali sme pre vás výber najlepších romantických vianočných filmov, ktoré sú ako stvorené na príjemné rande pri krbe.

1. Dovolenka

Prázdniny je dojímavý príbeh o láske a priateľstve, v ktorom sa prelínajú príbehy dvoch žien, ktoré si na prázdniny vymenia domov. V hlavných úlohách sa predstavia Cameron Diaz a Kate Winslet a určite vám rozbúcha srdce.

2. Skutočná láska

Moderná klasika, Love Actually skúma vzostupy a pády lásky počas sviatočného obdobia. Vďaka hereckému obsadeniu a ôsmim rôznym milostným príbehom je nemožné necítiť vianočnú lásku.

3. Rodinný kameň

Srdcervúci a veselý film, Rodinný kameň ukazuje dôležitosť rodiny a lásky počas sviatkov. Vďaka hviezdnemu obsadeniu je to povinná jazda pre každý pár počas Vianoc.

4. Posledné Vianoce

S hudbou Georgea Michaela, je sladká romantická komédia, pri ktorej sa budete smiať aj plakať. Je to pripomienka toho, aké dôležité je vážiť si svojich blízkych v tomto výnimočnom období roka.

Poznámka: Nezabudnite si filmový večer ozvláštniť osobnými vianočnými darčekmi. Či už je to prispôsobená deka, pod ktorou sa môžete schúliť, alebo personalizované hrnčeky na horúcu čokoládu, sú to drobnosti, ktoré z neho urobia nezabudnuteľný večer.

Teraz si pripravte popcorn, zapáľte oheň a užite si večer plný lásky a vianočnej nálady.

Smiať sa nahlas: Najzábavnejšie vianočné filmy, ktoré si môžete pozrieť s priateľmi

Hľadáte na Vianoce veselý, sviatočný film? Nehľadajte nič iné ako tieto komediálne skvosty, ktoré vás zaručene rozosmejú.

Jingle All the Way

Premýšľali ste niekedy nad tým, do akých extrémov sa rodič pustí, aby zabezpečil dokonalý vianočný darček pre svoje dieťa? Jingle All the Way ponúka veselú a zdravú odpoveď na túto otázku.

Tento pútavý film sa odohráva v dovolenkovom období a točí sa okolo postavy Howarda Langstona, otca workoholika, ktorého hrá Arnold Schwarzenegger. Langston sa vydáva na epickú výpravu za nepolapiteľnou akčnou figúrkou, hračkou "Turbo Man", ako vianočným darčekom pre svojho syna, pričom cestou čelí nehoráznym prekážkam a vtipne chaotickým situáciám.

Na Vianoce sa ponorte do tohto hrejivého príbehu o rodičovskej láske, ktorý je okorenený veľkou dávkou sviatočného chaosu.

Vyzdobte sály

Hľadáte slávnostný film, ktorý je plný smiechu a bezstarostnej zábavy? Deck the Halls bude ideálnou voľbou!

Táto komediálna dráma z roku 2006 sa zameriava na dvoch susedov, ktorí sa stretávajú vo vtipnej bitke o vianočné ozdoby. Vďaka hereckému obsadeniu s Dannym DeVitom a Matthewom Broderickom je to istý spôsob, ako si do sviatkov vniesť dávku vianočnej nálady.

National Lampoon's Christmas Vacation

Divoké a bláznivé vianočné oslavy manželov Griswoldovcov, ktoré sú základom mnohých domácností počas sviatkov, vás určite rozosmejú, až vás budú bolieť boky.

Zlý Santa

Tento film je trochu riskantný, ale ak máte radi čierne komédie, budete sa pri tomto netradičnom dovolenkovom filme smiať po celý čas. Nezabudnite, že to nemusí byť film pre deti!

Klasika je vždy in: Nadčasové vianočné filmy, ktoré môžete sledovať každý rok

Máte náladu na nadčasovú klasiku, ktorá nikdy nezostarne? Už nehľadajte ďalej, máme pre vás všetko! Tu sú niektoré z najlepších vianočných filmov, ktoré prešli skúškou času.

Jeden z najpopulárnejších vianočných filmov všetkých čias je "Čudný život". Prečo? Tento srdcervúci film sa stal klasikou vďaka svojmu inšpiratívnemu príbehu. Pripomína nám skutočný význam Vianoc - lásku, rodinu a vďačnosť za jednoduché životné požehnania.

A čo tak srdcervúci príbeh ako "Vianoce Charlieho Browna"? Táto animovaná klasika nikdy nesklame a divákov poteší a zahreje. Je to láskavý príbeh, ktorý zdôrazňuje dôležitosť priateľstva a skutočného ducha Vianoc.

Kto by nepoznal "Vianočnú koledu"? Je to nadčasová klasika, ktorá sa ponára do premieňajúcej sily Vianoc. Jej trvalá popularita pramení z podmanivého príbehu o vykúpení a skutočnom duchu sviatkov.

Slyšali ste niekedy o "Samotný domov"? Tento film sa vryl do vianočnej tradície svojou jedinečnou zmesou komédie, dobrodružstva a sviatočného tepla. Je to film plný zábavy, ktorý zachytáva chaos, vzrušenie a radosť z vianočného obdobia, vďaka čomu si ho musíte pozrieť každý rok. Nič nekričí Vianocami viac ako mladý Macaulay Culkin, ktorý prekabáti dvoch nešikovných lupičov. Zaručene rozosmeje celú rodinu.

Nynie, poďme na severný pól s "Santa Clause". Premýšľali ste niekedy nad tým, aké to je stať sa cez noc Santom? Tento film na to odpovedá veselým a hrejivým príbehom o mužovi, ktorý sa náhodou ujme úlohy Santa Clausa. Je to obľúbený sviatočný film, ktorý prináša smiech a vianočnú pohodu.

Nynie, k večnej debate; je "Smrtonosná pasca" vianočný film alebo nie? Niektorí tvrdia, že ide o sviatočnú klasiku vďaka časovej osi Štedrého dňa a občasným sviatočným odkazom. Iní trvajú na tom, že je to len akčný film, ktorý sa zhodou okolností odohráva počas sviatkov.

Ale zažili ste už niekedy kúzlo "Zázrak na 34. ulici"? Tento pôvabný film sa votkal do štruktúry vianočných tradícií svojím očarujúcim príbehom o Santovi z obchodného domu, ktorý tvrdí, že je skutočný. Jeho podmanivý príbeh a povznášajúci duch z neho robia absolútnu povinnosť pre váš vianočný filmový maratón.

Snívate o "Bielych Vianociach"? Toto je jedna z klasík, ktorú si určite nebudete chcieť nechať ujsť. Je to nadčasový sviatočný film, ktorý očarí svojím hrejivým príbehom a nezabudnuteľnými hudobnými číslami. Je to dokonalá zmes romantiky, komédie a sviatočnej nálady.

V neposlednom rade všetci milujeme "Lásku vlastne"! Jedinečná zmes romantiky a sviatočnej nálady z tohto filmu urobila základný vianočný film. Jeho prelínajúce sa príbehy o láske a sviatočnej nálade rezonujú u divákov a robia z neho obľúbenú klasiku.

Všetky tieto klasické filmy sú ideálne na sledovanie v predvianočnom období a sú skvelé na to, aby hrali na pozadí pri zdobení vášho domova všetkými vianočnými dekoráciami. Nalaďte sa na atmosféru a užívajte si!

Animované potešenie: Najlepšie animované vianočné filmy, ktoré navodia sviatočnú atmosféru

Máte chuť na trochu sviatočnej animácie? Máme pre vás riešenie. Tu je niekoľko najlepších vianočných animovaných filmov, ktoré vás a vaše ratolesti naladia na sviatočnú atmosféru.

1. "Arthur Christmas"

Uvažovali ste niekedy nad tým, ako Santa doručí všetky tie darčeky za jednu noc? Artur Christmas odpovedá práve na túto otázku! Je to srdcervúci príbeh, ktorý spája tradičné hodnoty s modernou technológiou.

2. "Polárny expres"

Všetci na palube Polárny expres! Tento očarujúci film nás vezme na čarovnú cestu na severný pól a pripomenie nám, aby sme nikdy neprestali veriť.

3. "Klaus"

Uvažovali ste niekedy nad pôvodom Santa Clausa? Klaus poskytuje jedinečný a očarujúci pohľad na to, ako táto obľúbená postavička vznikla. Rozhodne si ho musíte pozrieť.

4. "The Nightmare Before Christmas"

Kto hovorí, že Vianoce nemôžu mať nádych Halloweenu? Nočná mora pred Vianocami je kultová klasika, ktorá prelína oba sviatky v nádherne animovanom majstrovskom diele.

5. "Rudolph the Red-Nosed Reindeer"

Neboli by to Vianoce bez pozretia Rudolph the Red-Nosed Reindeer. Táto milá postavička je obľúbenou sviatočnou postavičkou už po celé generácie.

Prečo nepridať do svojich filmových večerov osobný nádych?

Urobte si rodinné filmové večery ešte nezabudnuteľnejšími s personalizovanými vianočnými darčekmi. Predstavte si, ako popíjate varené víno alebo horúcu čokoládu z vlastného prispôsobeného hrnčeka alebo sa chúlite pod dekou s vašimi obľúbenými vianočnými filmovými postavami. Tu je návod, ako to môžete urobiť:

  • Personalizované hrnčeky: Navrhnite hrnček s citátom z obľúbeného vianočného filmu vašej rodiny.
  • Fleecové deky na mieru: Vytvorte si útulnú deku s postavičkami z obľúbeného vianočného filmu.
  • Vianočné svetre: Vianočné svetre s dizajnom inšpirovaným klasickými vianočnými motívmi.

Prečo teda čakať? Začnite plánovať svoj slávnostný vianočný filmový večer (večery) už dnes!

Vianočný hrnček

Vianočný hrnček

Mega Milka

Mega Milka

Fleecové deky

Fleecové deky

Blog

Blog