Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Nemusíte listovať v kalendári ani si lámať hlavu nad tým, na ktorý deň v týždni pripadnú Vianoce v roku 2024. Máme pre vás riešenie! Tu je stručný prehľad:

Štedrý deň je v utorok 24. decembra. Štedrý deň je v stredu 25. decembra. Deň boxu je vo štvrtok 26. decembra.

Pýtate sa, prečo je to dobrá správa? Pozrime sa na to:

  • Dlhý víkend: Keďže Štedrý deň pripadá na utorok, budete mať pred sebou predĺžený víkend na začatie osláv. Je to ideálna príležitosť zabaliť darčeky na poslednú chvíľu alebo si jednoducho oddýchnuť pred veľkým dňom.
  • Viacdňové voľno:Vianočný deň v stredu znamená pre mnohých z nás deň pracovného voľna navyše, takže si môžeme vychutnať radosť zo sviatočného obdobia a stráviť kvalitný čas so svojimi blízkymi bez starostí o prácu.
  • Rozložte si oslavy: Keďže Boxing Day pripadá na štvrtok, môžete si oslavy rozložiť a využiť toto radostné obdobie naplno. Viac času na rodinu, priateľov a, samozrejme, na zvyšky jedla!

Tak, a je to. Nielenže viete, kedy si máte poznačiť Vianoce 2024 v kalendári, ale máte aj niekoľko dobrých dôvodov na radosť!

Ako môžem odpočítavať čas do Vianoc?

No, môj sviatočný priateľ, najlepší spôsob, ako odpočítavať Vianoce, je personalizovaný adventný kalendár! Predstavte si to: každé ráno schádzate po schodoch a nájdete adventný kalendár so svojím menom alebo ešte lepšie so svojou obľúbenou fotografiou. Otvoríte malá dvierka a z nich vyskočí kúsok čokoládovej dobroty, ktorá sa rozplýva v ústach, od rôznych špičkových značiek čokolády. Vyberte si z čokolád Milka, Toblerone alebo Kinder Happy Moments. Nielenže majú tú dokonalú sviatočnú chuť, ale zároveň máte pocit, že očakávanie Vianoc sa týka práve vás!

A nie je to len pre vás! Personalizované adventné kalendáre sú tradíciou plnou zábavy pre všetkých vašich blízkych. Predstavte si rozžiarené tváre starých rodičov, keď nájdu svoje vlastné mená na roztomilom vianočnom kalendári, alebo potešené prekvapenie vášho partnera, keď uvidí rozkošnú fotografiu vás dvoch. A nezabudnime na deti! Viete si predstaviť radosť na tvárach vašich najmenších, keď každé ráno vyskočia z postele a nedočkavo sa ponáhľajú pozrieť, aké čokoládové prekvapenie ich čaká? Alebo chichotanie vašich neterí a synovcov, keď každý deň v predvianočnom období objavujú novú chutnú pochúťku? Je to ako malé vianočné ráno každý deň v decembri! Ale nezostávajte len pri rodine. Priatelia, kolegovia, dokonca aj váš poštár by mohli oceniť trochu sviatočnej nálady! Kto by nechcel začať svoj deň s lahodným kúskom čokolády vďaka premyslenému personalizovanému adventnému kalendáru? Je to skvelý spôsob, ako šíriť sviatočnú atmosféru a priniesť trochu radosti všetkým na vašom vianočnom zozname. Takže na chutnejšie, osobnejšie a vzrušujúce odpočítavanie do Vianoc 2024!

Kedy vznikli Vianoce a ako sa stali najoslavovanejším sviatkom na svete?

Poďme sa teda prejsť do spomienok, dobre? Sviatky, ktoré všetci poznáme a milujeme pod názvom Vianoce, majú svoj pôvod v tisícročných náboženských aj nenáboženských tradíciách. Názov "Vianoce" pochádza zo starého anglického výrazu "Cristes Maesse", čo znamená "Kristova omša" a je oslavou narodenia Ježiša Krista pre kresťanské komunity. Treba však tiež poznamenať, že mnohé tradície, ktoré si spájame s Vianocami, ako napríklad zdobenie stromčekov a hodovanie, majú svoje korene v starovekých pohanských oslavách, ako sú rímske Saturnálie a germánske Yule. Tieto slávnosti, ktoré sa konali okolo zimného slnovratu, označovali koniec obdobia zberu úrody a príchod dlhších dní a boli plné veselosti, obdarovávania a množstva dobrého jedla. V priebehu stoviek rokov sa tieto tradície postupne preplietli a vytvorili Vianoce, aké poznáme dnes. Je to sviatok, ktorý nás zjednocuje v pokoji, radosti a láske bez ohľadu na naše presvedčenie alebo pôvod. Niektorí ľudia oslavujú Vianoce ako náboženský sviatok, iní ich vnímajú ako kultúrnu udalosť a mnohí ľudia - možno aj vy - ich vnímajú ako kombináciu oboch. Neexistuje správny alebo nesprávny spôsob oslavy Vianoc, pokiaľ vám prináša radosť!

Nezabúdajme však na najdôležitejšiu časť Vianoc - čas strávený s blízkymi, či už sú to rodina, vyvolení alebo priatelia. Či už si vymieňate darčeky, delíte sa o sviatočné jedlo, alebo len sedíte pri stromčeku a rozprávate sa, práve tieto vzácne chvíle spolupatričnosti sú skutočným stelesnením ducha Vianoc. Takže bez ohľadu na to, čomu veríte alebo ako oslavujete, nezabudnite, že srdce Vianoc 2024, rovnako ako všetkých ostatných Vianoc pred nimi, spočíva v láske, radosti a poriadnej dávke dobrej vôle. Pripravte sa teda na nádherné spomienky a nezabudnite si objednaťpersonalizované vianočné darčeky na rok 2024!

Vianočné darčeky

Vianočné darčeky

Jedlo a nápoje

Jedlo a nápoje

Vianočná ozdoba

Vianočná ozdoba

Hrnčeky

Hrnčeky

Kedy mám dať darčeky pod vianočný stromček?

Tak to je skvelá otázka! A odpoveď znie - záleží len na vás a na tom, čo vašej rodine alebo situácii vyhovuje najviac. Ale tu je prehľad niektorých obľúbených možností!

Pre niektorých sa vianočný stromček stáva akýmsi adventným kalendárom, pod ktorým sa každý deň objaví darček, ktorý odpočítavame do veľkého dňa. Každé ráno je to ako vianočný zázrak! Alebo môžete zvoliť prístup "všetko naraz". Hneď ako sa jedľa rozžiari, BUM, darčekov je plno! Je to okamžitá vianočná krajina zázrakov.

Potom je tu metóda postupného odkladania. Niektoré darčeky prichádzajú v priebehu decembra a potom sa na Štedrý deň, keď už sú deti pevne schované a snívajú o cukrových slivkách a všetkom tom džeze, objaví niekoľko špeciálnych darčekov. Je to krásny spôsob, ako udržať kúzlo Vianoc pri živote.

A keď už hovoríme o kúzlach, nezabudnite, že všetky darčeky, ktoré by mohli lákať vašich štvornohých členov rodiny, by mali byť mimo dosahu. Nikto nechce zistiť, že Fido si odhryzol z jeho nových papúč ešte skôr, ako ich uvidel!

Kedy je Štedrý večer?

Štedrý deň, deň pred Štedrým dňom, je vždy 24. decembra. V roku 2024 to znamená, že ibude pripadať na nedeľu, takže vás môže čakať predĺžený víkend plný osláv. Nič sa nevyrovná vzrušenému očakávaniu, ktoré naplní vzduch na Štedrý deň, je to prakticky elektrizujúce!

Ako teda môžete čo najlepšie využiť tento čarovný deň? No, predovšetkým je to hlavný čas na vyloženie nejakých dobrôt pre deduška Vianoce a jeho soby.

Možno zapojte deti, aby nechali pohár mlieka, nejaké rozkošné sušienky (dúfajme, že Santa nie je na diéte!) a možno mrkvu alebo dve pre jeho verné soby. Je to tradícia, ktorá dodáva oslavám šmrnc. A je to aj šikovný spôsob, ako povzbudiť deti, aby išli skôr spať!

Nezabudnite, že deti musia byť pred príchodom Ježiška rýchlo zaspaté. Je predsa známe, že Santa navštevuje len vtedy, keď všetci driemu. Pripravte si teda rozprávky na dobrú noc, pevne ich uložte a potom je čas, aby si dospelí v pokoji vychutnali jeden alebo dva koláče. Ach, tie radosti Štedrého večera!

Kedy mám začať sláviť Vianoce?

Tu je otázka, ktorá vyvoláva diskusiu! Kedy by sme mali vytiahnuť pozlátko a mince a začať šíriť sviatočnú náladu? No, všetko závisí od osobných preferencií. Niektorí ľudia, superfanúšikovia Vianoc, môžu začať oslavovať hneď, ako v noci ohňa (5. novembra, pre nezasvätených) vybuchne posledný ohňostroj. Títo ľudia majú svoj vianočný stromček vztýčený a rozžiarený čo najskôr. Jednoducho sa nevedia nabažiť sviatočnej atmosféry! Potom máte tradicionalistov, ktorí radšej počkajú, kým 12 dní pred Vianocami, aby začali oslavovať. Títo ľudia často začínajú svoje vianočné oslavy 13. decembra podľa kresťanskej tradície 12 dní Vianoc. Ide o to očakávanie, pomalé a napínavé budovanie k veľkému dňu. Samozrejme, existuje aj pragmatický prístup. Ak patríte k tým úžasným ľuďom, ktorí jednoducho radi využijú celé obdobie pred Vianocami, môžete sa tešiť na množstvo zábavných aktivít.

Nynie, poďme si pohovoriť o niektorých veselo dobré aktivity, ktoré môžete robiť pred veľkým dňom.

Po prvé, kto by odolal starodávnej tradícii pečenia koláčikov? Či už ste majstri v pečení, alebo sa s cestom stretávate prvýkrát, táto činnosť sľubuje, že váš domov sa naplní nebeskou vôňou a vaše brucho lahodnými dobrotami. Nie ste fanúšikom sušienok? Žiadny strach! Perníkové domčeky sú skvelou alternatívou a navyše slúžia ako rozkošná dekorácia.

  • Ďalší bod programu: Vianočné filmy! Nie je nič lepšie, ako sa schúliť pod pohodlnú, príjemnú flísovú deku s dizajnom podľa vlastného výberu,personalizovaný vianočný hrnček plnú horúcej čokolády v ruke a ponoriť sa do vianočnej klasiky. Od Sám doma až po Lásku nebeskú si každý nájde sviatočný film podľa svojho gusta. A nezabudnite si dať pohár vareného vína, aby ste sa ešte viac zahriali a získali sviatočnú atmosféru.
  • Ak patríte k nadšencom do jedla, zostavovanie vianočného menu môže byť absolútnym zážitkom. Je to ideálny čas na to, aby ste boli kreatívni pri tvorbe sviatočných receptov, alebo sa jednoducho držali klasiky. Vlastne podľa toho, čo vám vyhovuje.
  • Vianočné trhy? Áno, prosím! Blikajúce svetlá, vôňa pečených gaštanov a celková atmosféra stačia na to, aby sa srdce každého z vás zväčšilo o tri čísla. A v neposlednom rade, prečo nestráviť zábavné popoludnie výrobou vianočných pohľadníc s deťmi? Nielenže ich to zabaví, ale zároveň im to umožní pridať osobný nádych do ich sviatočných pozdravov. Nahrajte ich kresby do nášho online editora a vytvorte si jedinečné vianočné pohľadnice na rok 2024 za krátky čas!
Fleecové deky

Fleecové deky

Pohľadnica

Pohľadnica

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

Vino

Vino

Kedy mám rozbaliť a dať vianočné darčeky?

Ach, otázka za milión libier! Kedy je ten správny okamih na rozbalenie lákavých vianočných darčekov? No, verte tomu alebo nie, ale na to neexistuje žiadne pevné pravidlo. Záleží len na tom, ako sa cítite vy a vaši najbližší. Niektorí z nás nedokážu odolať pokušeniu a vrhnú sa do rozdávania darčekov na Štedrý deň, čím sa z neho stane radostná predvianočná oslava. Veď čo môže byť čarovnejšie ako pozorovať, ako sa tváre vašich blízkych rozžiaria ako vianočný stromček, keď si rozbaľujú darčeky v jemnej žiari rozprávkových svetielok?

Pre mnohých je teraz na Vianoce v centre pozornosti rozbaľovanie darčekov. Je to osvedčená tradícia, však? Vstávanie za úsvitu - kto by si potreboval ľahnúť, keď na neho čakajú darčeky? Je niečo skutočne hrejivé na tom, keď sa v pyžame, s hrnčekom kakaa v ruke, zhromaždíte okolo stromčeka a zdieľate vzrušenie z dávania a prijímania.

A potom sú tu tí, ktorí sa rozhodnú rozložiť radosť z darčekov na celý deň. Môžete mať "hlavnú udalosť" ráno a potom menšie, dôvernejšie výmeny, keď sa stretnete s priateľmi alebo členmi rodiny počas dňa. Je to ako mať viacero Vianoc v jeden deň! Navyše, keď si rozdelíte rozdávanie darčekov, môžete si naozaj nájsť čas na ocenenie každého darčeka a na to, ako ste naň mysleli.

Pokiaľ ide o spôsob rozbaľovania, opäť platí, že neexistuje univerzálny prístup. Niektoré rodiny sa radšej striedajú, aby sa každá osoba mohla pri rozbaľovaní darčekov ocitnúť v centre pozornosti. Iné sa môžu rozhodnúť pre voľnú hru, víchor trhania papiera a lietajúcich mašlí. A úprimne, oboje je svojím spôsobom úžasné.

Takže, či už otvárate darčeky na Štedrý deň, rozbaľujete ich za úsvitu alebo ich dávate počas celého dňa, nezabudnite, že je to duch darovania, ktorý sa skutočne počíta. A hej, prečo nepovýšiť radosť z darovania objednaním personalizovaných vianočných darčekov na rok 2024? Verte nám, nič nevyjadruje "záleží mi na vás" tak ako na mieru šitý, premyslený darček.

Kedy mám vyvesiť vianočnú výzdobu?

Moment, keď sa chodby ozdobia vianočnými vetvičkami (a pozlátkom, ozdobami a všetkým tým džezom), môže byť veľmi rôznorodý. Sú ľudia, ktorí vyznávajú filozofiu "čím skôr, tým lepšie". Podľa nich sa vianočná výzdoba vyvesí hneď po vyhodení poslednej halloweenskej tekvice. Sú to ľudia, ktorí sú pripravení zvoniť už od 1. novembra, a my hovoríme, že im to prajeme! Veď ak vám vianočná výzdoba robí radosť, prečo si ju neužívať čo najdlhšie?

Potom sú tu "tradicionalisti', ktorí by mohli počkať do začiatku adventu, ktorý sa začína štvrtú nedeľu pred Vianocami. Tento rok sa Advent začína 3. decembra, takže to môže byť ideálny čas na to, aby ste svoj domov začali slávnostne vyzdobovať.

A nezabudnime na '12 dní pred Vianocami' crew. Títo ľudia sa držia odvekej tradície vyvesiť vianočnú výzdobu 12 dní pred Vianocami, čo by bolo 13. decembra. Ich výzdoba často zostáva vyzdobená až do Troch kráľov 6. januára, podľa kresťanskej tradície.

Či už ste ranné vtáča, alebo dekoratér na poslednú chvíľu, najdôležitejšie je, aby ste si tento proces užívali. Veď pri vianočnej výzdobe ide o viac než len o to, aby váš domov vyzeral slávnostne. Je to o radosti z očakávania, rodinných tradíciách a hrejivých, príjemných pocitoch, ktoré sa s tým spájajú. Takže si pustite vianočné melódie, vytiahnite mince a urobte si veselú malú dekoráciu!

Teraz sa poďme porozprávať o hviezde výstavy, oVianočné ozdoby! Sú to naozaj Vianoce bez domu plného trblietavých, žiarivých a radosť šíriacich ozdôb? Myslím, že nie. Kde začať? Samozrejme, vianočnými ozdobami! Tieto trblietavé gule radosti nesmú chýbať na žiadnom vianočnom stromčeku. Tie svoje si môžete prispôsobiť vlastným dizajnom, takže ich môžete kombinovať a vytvárať tak dokonalý sviatočný vzhľad. Máte tento rok chuť na niečo trochu iné? Čo tak gravírované drevené ozdoby? Nielenže dodajú krásny rustikálny nádych, ale možno ich tiež personalizovať menami alebo odkazmi, takže sú dokonalou pamiatkou.

Potom sú tu sviečky. Nič nevytvára takú útulnú, slávnostnú atmosféru ako jemná žiara sviečok. Či už pridáte fotografie alebo krásny odkaz, sviečky sú spoľahlivým spôsobom, ako naplniť váš domov vianočnou náladou. A nezabudnite na tie voňavé, ako sú naše krásne sviečky s vôňou jazmínu a vanilky, sú pastvou pre zmysly!

Nie je to však len o zdobení stromčeka a zapaľovaní sviečok. Nie, nie, nie! Aj váš vianočný stôl si zaslúži trochu lásky. Začnite s gravírovanými pohármi, ktoré dodajú eleganciu. Pridajte personalizovanú chladničku na víno, aby bol váš vianočný nápoj dokonale vychladený. A čo tak personalizované podložky s fotografiami, ktoré dodajú trochu zábavy a nostalgie? A nezabudnime na personalizované obrúsky. Sú nielen praktické, ale zároveň dodajú vášmu vianočnému stolu nádherný osobný nádych.

Prečo by ste mali začať plánovať vianočné sviatky v roku 2024 už teraz

Prečo by sme mali začať plánovať Vianoce 2024 už teraz? Kto by nemal rád náskok? Predstavte si to - je december 2024, a zatiaľ čo zvyšok sveta je v šialenstve, vy popíjate varené víno, nohy hore a ste samoľúbi ako chrobák v koberci, pretože ste už všetko vyriešili. Znie to snovo, však? Včasné plánovanie znamená menej stresu, väčší výber a luxus času na nájdenie dokonalých personalizovaných darčekov.

Rozloženie nákladov

Včasný začiatok prospieva nielen darčekom - poďakuje sa vám aj vaše vrecko! Rozložením nákladov na Vianoce na dlhšie obdobie sa môžete vyhnúť obávanému januárovému blues, keď príde účet za kreditnú kartu. Namiesto šialeného zháňania všetkého v novembri a decembri môžete vyberať kúsky počas celého roka počas výpredajov alebo zľavových období. A nezabudnite, že včasné plánovanie vám dáva čas aj na vytvorenie podrobného rozpočtu, aby ste mohli sledovať svoje výdavky. Tomu hovorím inteligentné nakupovanie!

Vyzdobte sály vo veľkom štýle

Oh, a nezabudnime na dekorácie! Plánovanie dopredu znamená, že v priebehu roka môžete nazbierať zbierku nádherných dekorácií. Už sa nemusíte uspokojiť s tým, čo v decembri zostalo na poličke. Namiesto toho si vytvorte zbierku, ktorá bude reprezentovať štýl vašej rodiny a prinesie radosť do vášho domova. Od dokonalých ozdôb na stromček až po najslávnostnejšie vence - včasné plánovanie vám zaručí, že váš domov bude v roku 2024 vianočnou ríšou divov.

Buďte na Vianoce kreatívni

A čo tie skvelé veci, ktoré ste vždy chceli robiť, ale nikdy ste na ne nemali čas? Možno vianočný rodinný portrét so zladeným oblečením? Ak začnete s plánovaním Vianoc už teraz, budete mať dostatok času na zorganizovanie a realizáciu týchto nádherných plánov bez chaosu na poslednú chvíľu. A všetci vieme, že Vianoce sú čarovnejšie, keď sú naplnené osobnými dotykmi, však?

Urobte si z prípravy jedla zábavu

Nakoniec sa poďme baviť o jedle. Všetci vieme, že kľúč k úspešnej slávnostnej hostine spočíva v plánovaní. Ak sa už teraz oboznámite so zoznamom vianočných želaní každého z nás, môžete začať včas zháňať tieto jedinečné ingrediencie, vyhnúť sa zhonu v supermarketocha dokonca si natrénovať ten zložitý recept, ktorý ste vždy chceli vyskúšať. Vaša vianočná večera v roku 2024 môže byť legendárna! Takže si to zhrňme - menej stresu, väčší výber, premyslený rozpočet, neuveriteľné dekorácie, personalizované darčeky, jedinečné sviatočné aktivity a legendárna vianočná hostina - to všetko vďaka včasnému plánovaniu. No neznie to ako Vianoce, na ktoré sa oplatí čakať?

Menej na poslednú chvíľu, viac veľkolepé

A buďme úprimní, všetci sme už niekedy dostali darček na poslednú chvíľu, ktorý kričí: "Toto som kúpil v panike na benzínovej pumpe". Nebuďte takouto osobou! Namiesto toho buďte tým, kto daruje personalizované poklady, ktoré sú dôkazom premýšľania, lásky a kreativity. Myslite na personalizované ozdoby na stromček, na mieru vyrobené pančuchy naplnené malými dobrotami alebo špeciálnu edíciu rodinnej stolovej hry s menom každého z vás. Možnosti sú nekonečné a úplne rozkošné! Tak prečo čakať? Urobte si Vianoce 2024 tými najlepšími už teraz.

Vianočné gule a ozdoby

Vianočné gule a ozdoby

Sviečky

Sviečky

Mega Milka

Mega Milka

Blog

Blog