Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Pamätáte si na dni, keď ste s bratom či sestrou odpočítavali počet dní do Štedrého večera a každý deň ste si pochutnali na čokoládke z adventného kalendára? V súčasnosti existuje stále viac a viac variácií adventných kalendárov, ktoré sú skvelou zábavou aj pre dospelých, vrátane vecí ako wellness produkty alebo rôzne druhy čajov. Vedeli ste, že si môžete vytvoriť svoj vlastný adventný kalendár? Máme pre vás naše tipy a nápady.

Zábavný adventný kalendár

Koľko dní zostáva do Vianoc? Adventný kalendár začína vždy prvým decembrovým dňom a odpočítava sa do 24. dňa, čo je Štedrý deň. Ale nie každý adventný kalendár má darčeky na každý deň. Keď si vytvoríte svoj vlastný adventný kalendár, máte nam ním úplnú kontrolu. Kalendár môžete vytvoriť maximálne osobným a jedinečným spôsobom, od vystavenia darčekov, napríklad s obálkami alebo mini vianočnými pančuchami, až po darčeky a myšlienky, ktoré sa za nimi skrývajú. Len si predstavte, že váš partner, vaše deti alebo vy sami každý deň otvárate špeciálne vyrobený darček.

Náš personalizovaný čokoládový adventný kalendár

Vedeli ste, že si môžete vytvoriť svoj vlastný čokoládový adventný kalendár naplnený lahodnou čokoládou Milka alebo Toblerone? Odpočítavanie do Vianoc nebolo nikdy sladšie. Svoj adventný kalendár si môžete prispôsobiť výberom jedného z našich vianočných dizajnov a pridaním fotografie a/alebo textu podľa vlastného výberu. Na čo teda čakáte? Prekvapte niekoho výnimočného fantastickým personalizovaným adventným kalendárom!

Vianočné ozdoby - transparentné

Vianočné ozdoby - transparentné

Ryté manžetové gombíky

Ryté manžetové gombíky

Milujem Milku - Vianočná bonboniéra

Milujem Milku - Vianočná bonboniéra

Špeciálne darčeky z adventného kalendára

Nezáleží na tom, aký veľký je darček, ale na myšlienke. Ukážte svojim blízkym, že na nich myslíte a vážite si ich. Pred vytvorením kalendára je dôležité premyslieť si všetky darčeky a dať ich dokopy. Možno má príjemca, ktorého máte na mysli, zoznam želaní, ktorý môžete použiť ako inšpiráciu. Vopred si stanovte rozpočet a vypočítajte, koľko môžete minúť na jednotlivé darčeky. Malý, sladký osobný darček je ideálnym potešením! Pozrite sa na nasledujúce možnosti:

Kožená kľúčenka

Kožená kľúčenka

Toblerone čokoláda

Toblerone čokoláda

Podložky pod poháre

Podložky pod poháre

Vývrtka

Vývrtka

Nápady na alternatívny adventný kalendár

Vedeli ste, že darčeky v adventnom kalendári nemusia byť nevyhnutne fyzické? Darčekové dni môžete striedať s poukážkou na celodenný výlet na miesto, ktoré chce obdarovaný už dlho navštíviť, alebo si vytvoríte akúsi darčekovú poukážku napríklad na kuchársky workshop či chutné domáce jedlo. Ak budete variť pre obdarovaného, ​​náš personalizovaný olivový olej je skvelým spôsobom, ako ozvláštniť váš darček, rovnako ako naše personalizované mlynčeky na soľ a korenie. Prípadne poukážka na príjemný večer na gauči s lahodným občerstvením a horúcou čokoládou bude vždy lahôdkou. Oddýchnite si s čokoládovým mliekom vo vlastnom smaltovanom hrnčeku a personalizovaných ponožkách. Ktorou z týchto možností prekvapíte svojich blízkych?

Olivový olej

Olivový olej

Mlynček na korenie s menom

Mlynček na korenie s menom

Smaltovaný hrnček

Smaltovaný hrnček

Blog

Blog