Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Niektorí ľudia už majú vlastne všetko. Môžete stráviť hodiny lámaním si hlavy a vymýšľaním dokonalého vianočného darčeka pre danú osobu. Alebo si môžete prejsť tento zoznam. YourSurprise uvádza tie najlepšie darčeky, ktoré dokonca vykúzlia úsmev na tvári niekomu, kto už vlastne všetko má.

Poraz ponožkové monštrum

Práčka nejako žerie ponožky. Takže bez ohľadu na to, koľko párov ponožiek máte, nikdy nemôžete mať dosť. A aké pekné je dať niekomu špeciálne ponožky? Tieto ponožky dostupné v troch veľkostiach môžete ozvláštniť pridaním najkrajšej fotografie, napríklad domáceho zvieratka, dieťaťa alebo milovanej osoby. Alebo sa jednoducho rozhodnete pre bláznivú fotografiu osoby, pre ktorú je darček určený. Aby bol navždy zvečnený ako hrdina na ponožkách. Alebo aspoň, kým ho práčka znova nezožerie…

Povedz to čokoládou

Bez ohľadu na to, koľko vecí má človek v živote, čokoláda je a vždy bude dobrým darčekom. Čokoláde neodolajú ani tí najrozmaznanejší ľudia. A tyčinka alebo srdiečko navyše sa vždy hodí. Body získate, keď čokoláde dáte osobný nádych, napríklad tým, že si obal tyčinky Toblerone prispôsobíte menom šťastného príjemcu.

Gin de la casa

Keď darujete gin s personalizovanou etiketou, nikto nemôže povedať: „To už mám!“ Štítok si vyrobíte sami. Teda počkajte, s malou pomocou od YourSurprise. Na fľašu máme mnoho designov, ktoré si môžete upraviť podľa vašej vôle menom, ďalším textom alebo fotkou. Šťastný to muž, ktorý dostane takýto gin. A tiež je dôležité, že gin je veľmi chutný: môžete ochutnať bobule borievky, angeliku, koriander, citrónovú trávu, kardamón a pomarančovú kôru.

Festival kľúčov

Ak už niekto má všetko, potom so všetkým tým majetkom prichádza aj množstvo kľúčov. A čo nesmie chýbať, aby boli všetky tie kľúče od seba? Správne: jedinečná kľúčenka. Tento prívesok na kľúče môžete urobiť originálne pridaním fotografie. Týmto spôsobom môže príjemca teraz mať svoje zväzky kľúčov od seba na prvý pohľad. Možno si ale budete musieť nechať vyrobiť niekoľko takýchto kľúčeniek. Darček, ktorý zaručene poteší!

Veselé Vianoce

Mať veľký dom ide samozrejme so všetkým. A ako náročné je zútulniť taký veľký dom, najmä v zime? S prikrývkou na gauč ide úroveň domácnosti počas temných dní priamo cez strechu. A ešte krajšie je, že si na túto deku môžete nechať vytlačiť osobnú fotografiu. Jedno riziko: je veľká šanca, že sa obdarovaný z tejto teplej a mäkkej prikrývky nikdy nedostane.

Ku stromom

Pre ľudí, ktorí majú všetko dobre zorganizované, je každý rok veľmi dôležitá iná vianočná výzdoba. Dvakrát rovnaké ozdoby, to ti samozrejme neprejde! Tieto drevené vianočné ozdoby s gravírovaním sú trendy a hodia sa do každého interiéru. Samozrejme môžu získať pekné miesto na vianočnom stromčeku, ale tiež sa rozhodne nestratia pri dverách vo vianočnom venci alebo vo vianočnom kúsku. Mimoriadne skvelé je, že každú sadu ozdôb môžete navrhnúť úplne jedinečne s osobným dizajnom. Môžete dokonca pridať meno alebo zmeniť text, ak chcete.

Zaručené biele Vianoce

V živote môžete dostať alebo kúpiť veľa vecí, ale sneh medzi ne nepatrí. A to biele Vianoce sú rozhodne snom pre mnohých. Napriek tomu môžete niekomu, kto už má všetko, zaručiť biele Vianoce tým, že darujete snehovú guľu. Vy rozhodnete, čo bude v snehovej guli vidieť, keď sa sneh usadí: vyberiete si dizajn a pridáte fotografiu. Super zábavný darček. Tak nech sneží!

Ponožky

Ponožky

Toblerone čokoláda

Toblerone čokoláda

Gin

Gin

Flísová foto deka

Flísová foto deka

Kľúčenka

Kľúčenka

Vianočná ozdoba

Vianočná ozdoba

Snehové gule

Snehové gule

Blog

Blog