Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Menovky na Váš vianočný darček

Menovky na váš vianočný darček

Darček môžete doplniť krásnou menovkou. YourSurprise vyrába menovky na darčeky špeciálne na sviatky, ktoré si môžete stiahnuť zadarmo. Vytlačte si vianočné menovky a dodajte svojmu darčeku konečnú podobu!

Používanie menoviek na vianočné darčeky je veľmi jednoduché. Tu je podrobné vysvetlenie.

Potrebujete toto:

- (farebný) papier formátu A4, najlepšie hrubý kvalitný
- nožnice
- pero, ceruzka alebo fixka
- šnúrka alebo stuha
- dierkovač



1. Súbor stiahnete kliknutím naň.

download labels


Menovky pre váš vianočný darček
2. Potom vytlačte súbor na hárok A4. Tip: Najlepšie je tlačiť na farebný papier. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov vyberte jemnú farbu. Pri tmavej farbe pravdepodobne dobre neuvidíte ilustrácie. Dôležité je aj to, aby farba papiera ladila s baliacim papierom. Samozrejme, nie je pekné, ak sa to navzájom bije.

3. Teraz máte menovky na vianočný darček na papieri. K dispozícii sú štyri okrúhle a štyri obdĺžnikové štítky. Ďalším krokom je vystrihnúť všetky menovky, ktoré chcete použiť, na bodkovanej čiare. Pre najlepší výsledok odrežte bodkovanú čiaru len tak, aby ste ju už nevideli. Nie je to také jednoduché, ako sa zdá: vyžaduje si to určité zručnosti pri strihaní.

4. Teraz napíšte mená príjemcov a svoje vlastné meno na 'stranu b' štítku. Alebo ak nechcete povedať, od koho darček je, môžete napísať aj Santa Claus. Keď budete písať pekným farebným perom alebo fixkou, menovky na vianočné darčeky budú ešte krajšie. Mená môžete vyplniť až po kroku 5, ale potom existuje možnosť, že sa nápis pretlačí na druhú stranu štítku.

5. Teraz je čas dokončiť menovky. Na to potrebujete lepidlo, lepiacu tyčinku alebo lepiacu pásku. Nalepte strany štítkov označených „stranou a“ na štítky označené „stranou b“.

6. Ak chcete menovku pripevniť k darčeku, vytvorte na menovke dieru, na mieste kde je kruh. Najlepšie je, ak to urobíte dierkovačom. Ak ho nemáte, nie je to problém, môžete použiť aj nožnice a papier prepichnúť ostrou stranou.

7. Teraz nalepte menovku na darček pretiahnutím šnúrky alebo stuhy cez otvor v menovke. Potom pripevnite šnúrku alebo stuhu k darčeku a máte hotovo. Váš darček je kompletný a vyzerá skvele. Teraz bude nasledovať len to najlepšie: darovať svoj darček!

Hľadáte dokonalého sprievodcu vianočnými darčekmi? Pozrite si naše najlepšie vianočné darčeky

Objavte všetky vianočné darčeky >>>