Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Štýlové vianočné fotografie sa objavujú všade okolo sviatkov. Týmto spôsobom môžete tiež vytvoriť štandardný obrázok so svojou rodinou pózovaním pred vianočným stromčekom. Môžete to však urobiť aj inak. Fotograf Jeroen Berends dáva päť tipov na originálnu vianočnú fotografiu. Takto vyniknete so svojou vianočnou rodinnou fotkou!

Krok 1. Plánujte dopredu

Sú ľudia, ktorí sú tak dobre zorganizovaní, že už sa pripravujú na budúcoročnú vianočnú fotografiu. Ale keďže práve čítate tento text, je jasné že takýto človek nie ste. Ak však chcete svoju vianočnú rodinnú fotografiu použiť aj ako vianočnú pohľadnicu alebo ju chcete napríklad vytlačiť na osobný darček, mali by ste ju odfotiť v dostatočnom predstihu. Urobte si jasný harmonogram a nečakajte týždeň pred Vianocami. Potom ste už naozaj neskoro! Samozrejme, pokiaľ už nerobíte fotku na budúci rok.

Krok 2. Nájdite vhodné miesto

Samozrejme môžete ozdobiť vianočný stromček a postaviť sa pred neho, ale možností je viac. Už ste niekedy mysleli na to, že vianočný trh môže slúžiť ako kulisa pre vašu vianočnú fotografiu? V Nemecku sa vianočné trhy začínajú približne v polovici novembra, teda včas na vianočnú pohľadnicu. Aj v Holandsku je v decembri veľa miest s peknými svetlami, ktoré vyžarujú teplý vianočný pocit. Chcete niečo úplne iné? Potom premýšľajte o svojich obľúbených miestach a miestach vašej rodiny. Možno radi chodíte na pláž alebo je v blízkosti veľmi pekný les. Alebo je varenie vašou veľkou vášňou? Potom si vyberte kuchyňu na fotenie. Toto sú tiež potenciálne miesta pre vašu vianočnú fotografiu. Sympatické je, že takéto miesto je osobné a povie o vás viac ako vianočný stromček!

Krok 3. Vyberte si rekvizity

Dobre, miesto je pripravené. A ľudia, ktorých chcete mať na obrázku tiež. Tak čo ešte potrebujete? Niečo na objímanie! Chyťte mačku, šteniatko alebo škrečka a oblečte im niečo roztomilé a vianočné. Či sa im to páči alebo nie, stačí to raz za rok a na chvíľu predsa môžu spolupracovať. A nenechajte sa odradiť mrzutou mačkou, pretože všetci milujú mrzutú mačku. Vďaka tomu je fotografia zábavnejšia! Bábätkám a malým deťom vo vianočných outfitoch sa vždy dobre darí. Tiež sa nebojte myslieť mimo rámca. Pred pár rokmi som bol na Vianoce na Kostarike, tak som to zahrnul na vianočnú fotku a odfotil som sa s vianočným svetrom, potápačskými okuliarmi a šnorchlom. Fotografia by takto mala niečo povedať o tom, ako budete tráviť Vianoce.

Krok 4. Použite statív

Použite statív! Nielen preto, že je šikovné, že si fotoaparát môžete položiť kamkoľvek, ale aj preto, že často fotografujete v zlých svetelných podmienkach. Na to potrebujete pomalú rýchlosť uzávierky, takže fotoaparát musí stáť. Držte sa ďalej od blesku, pretože z fotografie okamžite odstráni všetky teplé farby a osvetlenie. Uistite sa, že máte viac svetla spredu ako zozadu. Ak je teda váš vianočný stromček napríklad pred oknom, je užitočné hľadať iný kút alebo počkať, kým sa vonku zotmie.

5. krok. Urobte z toho zábavu

Vždy hovorím takto; život nie je instagram. Vaša vianočná fotka nemusí byť dokonalá. Je smiešne, keď sa niečo pokazí, mačka vyzerá nevrlo alebo si dieťa len odpľuje. Vďaka tomu bude vaša fotografia osobnejšia a zábavnejšia. Určite si nájdite čas, vyskúšajte si nejaké veci a potom vás to bude baviť. Každý bude tento rok hovoriť o vašej vianočnej fotografii! To je isté!

Vedeli ste, že svoju vianočnú fotografiu môžete vytlačiť aj na darček? Pozrite si tie najlepšie vianočné darčeky s vašou fotografiou!

Fotografický plagát so závesom na plagát

Fotografický plagát so závesom na plagát

Obraz

Obraz

Fotografia na dreve

Fotografia na dreve

Blog

Blog