Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

ako personalizovať vianočné darčeky

Darčeky môžete prispôsobiť jedinečným spôsobom, ukážeme vám, ako na to!

Darček nemusí byť vždy drahý, ale ide o gesto, ktoré ukazuje, že na niekoho myslíte a že niekto je pre vás výnimočný. Prekvapte teda niekoho darčekom vyrobeným špeciálne pre neho. Každý z našich darčekov má svoju vlastnú metódu personalizácie a my vám ukážeme, ako si ich prispôsobiť. Je obzvlášť dôležité, aby ste tento rok dostali vianočné darčeky včas. Začnite hľadať tie najlepšie darčeky už teraz!


Gravírovanie sklenených darčekov

Gravírovanie sklenených darčekov

Hľadáte originálny darček alebo milú maličkosť? Už ste niekedy mysleli na gravírované sklo? Na YourSurprise si môžete nechať vyryť krásny dizajn do pohára na víno, pohára na šampanské, pohára na čaj, pohára na whisky, pohára na pivo alebo pohára na vodu. Pomocou najnovších techník vieme gravírovať na všetky druhy skla. Robíme to pomocou lasera, ktorý vygravíruje vašu potlač do skla. Vaša potlač je preto bezpečná a môžete ju jednoducho vložiť do umývačky riadu. Všetky poháre sú gravírované v našej darčekovej dielni v Zierikzee. Po gravírovaní poháre opatrne umiestnime do špeciálnych prepravných krabíc, aby sme zabezpečili, že poháre budú doručené neporušené! Pár nápadov na gravírovanie skla: dátum, ktorý je dôležitý medzi dvoma ľuďmi, prsteň symbolizujúci dátum svadby, meno obdarovaného, ​​ale samozrejme možné je aj logo vašej firmy. Kontaktujte naše obchodné oddelenie.


Vianočné gule

Personalizovaná vianočná ozdoba

Vedeli ste, že vianočné gule prispôsobujeme špeciálne na Vianoce? Naše špeciálne vianočné gule sú fotodarček, ktorým môžete na Vianoce obdarovať každého. V editore pridáte do návrhu fotografiu vás a vášho brata alebo sestry alebo vašej rodiny a my vám pošleme veľmi jedinečnú vianočnú ozdobu. Personalizovanú vianočnú gulu však môžete nechať doručiť aj priamo domov príjemcovi. Prekvapenie! Je to perfektný doplnok k vianočnému stromčeku. Takto budete mať okolo seba stále nejaké známe tváre!


potlač hrnčekov

Vytlačte si hrnček s fotografiou

Hrnčeky s potlačou sú veľmi obľúbené darčeky a my vieme prečo: sú veľmi pekným darčekom, ktorým niekoho prekvapíte. Okrem známeho bieleho hrnčeka máme aj hrnčeky s farebným vnútrom (ružové, červené, žlté alebo čierne), futbalové hrnčeky a mega hrnčeky. Ale máme aj špeciálne magické hrnčeky, kde sa váš dizajn alebo fotografia objaví až po vložení horúceho nápoja. Spôsob, akým personalizujeme naše hrnčeky, nazývame balenie. Návrh, ktorý vytvoríte v editore, vytlačíme a potom ho omotáme okolo hrnčeka predtým, ako ide do pece alebo baliaceho stroja. Ako si personalizujete hrnček? Vzhľadom k tomu, že dizajn hrnčeka ide po celom obvode, máte široké plátno pre vaše kreatívne myslenie. V editore si môžete vybrať z rôznych dizajnov, no možno ste natoľko kreatívni, že si dokážete vytvoriť vlastný dizajn. Môžete si vytlačiť hrnček so špeciálnou fotografiou, môže to byť jedna fotka alebo fotografická koláž. Môžete naň umiestniť aj meno alebo text, aby príjemca dostal aj špeciálnu správu. Koho by ste chceli prekvapiť hrnčekom?



detské čiapky s potlačou

Vytlačte si kus oblečenia, napríklad detskú čiapku na Vianoce

Okrem veľmi pekných vianočných gúľ a chutných čokoládových darčekov ponúkame ako darček aj oblečenie. Metóda personalizácie, ktorú používame pri látkových darčekoch, je potlač. V YourSurprise tlačíme takmer každý typ oblečenia, aký si dokážete predstaviť: pre ženy, mužov aj deti. Máme pohodlné mikiny s kapucňou, svetre a pulóvre, ktoré môžete potlačiť vpredu aj vzadu, ale aj dupačky, čiapky a podbradníky. Do editora pridáte meno a prípadne fotografiu a my váš vianočný darček vytlačíme v tej najlepšej kvalite. Ako si môžete prispôsobiť čiapku? Naše detské čiapky majú roztomilé ilustrácie a priestor pre meno batoľaťa. Vždy si môžete vybrať z rôznych písmen. Ak chcete vytlačiť o niečo väčší kus oblečenia, ako napríklad tričko, často je k dispozícii aj druhý riadok textu.


kniha s personalizovaným menom a fotografiou

Prispôsobte si knihu menom a fotografiou

Nie je to ten najlepší darček, keď si prečítate knihu, ktorá je vám špeciálne venovaná alebo v ktorej hráte hlavnú úlohu? Na YourSurprise nájdete personalizovanú knihu pre každý vek a v každom žánri. Takto máte jedinečný darček pre každého! Personalizované knihy sa v posledných rokoch stávajú čoraz obľúbenejším darčekom. S knihou s menom máte istotu skutočne originálneho a osobného darčeka, ktorým knihomoľa určite prekvapíte! Takto si personalizujete knihu menom a fotografiou: niektoré knihy môžete personalizovať menom, takže čitateľ/príjemca hrá v knihe hlavnú rolu. Iné knihy, ako napríklad naše kuchárky ponúkajú aj možnosť pridať fotku na obálku. To je super osobné! Môžete tiež zanechať špeciálnu správu, aby bol príjemca úplne prekvapený. A niektoré knihy sú dokonca vo formáte XXL. To je naozaj optimálny pôžitok.


Aký darček hľadáte na Vianoce? Prečítajte si nášho sprievodcu darčekmi, aby ste si mohli objednať ten najlepší darček pre každého vo vašej rodine a skupine priateľov. Ale hlavne objednávajte včas pred Vianocami, aby boli darčeky pod stromčekom aj počas sviatkov.

Hľadáte dokonalého sprievodcu vianočnými darčekmi? Napísali sme kompletný blog so všetkými druhmi nápadov na vianočné darčeky.

Objavte všetky vianočné darčeky>>>