Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Prvé sväté prijímanie je každý rok výnimočným okamihom, počas ktorého je komunikujúci na jeden deň v centre pozornosti. Vyžaduje si to oslavu a je to fantastická príležitosť na obdarovanie. Je to deň, ktorý si dieťa bude pamätať navždy! Čo by ste mali dať komunikujúcemu na prvé sväté prijímanie? Dúfame, že vás inšpirujeme k tomu, aby bolo prvé sväté prijímanie komunikanta nezabudnuteľné, pomocou nápadov na darčeky uvedených nižšie.

Čo je prijímanie?

Prvé (sväté) prijímanie je v rímskokatolíckej cirkvi slávnostnou príležitosťou pre deti vo veku približne 6 alebo 7 rokov, ktoré sa po prvýkrát zúčastňujú na slávení eucharistie. V škole sa učia o Cirkvi, sviatostiach, Ježišovom príbehu a Eucharistii. Vyvrcholením týchto hodín je prvé sväté prijímanie, slávnostná omša, pri ktorej si prvokomunikanti zapália sviecu a neskôr prijmú svoju prvú hostiu. Po slávení v kostole sú hostia často pozvaní aj na prijímanie, na ktoré sa rodina zhromažďuje v dome komunikanta alebo na špeciálne vyzdobenom mieste.

Prvé sväté prijímanie je výnimočný deň pre dieťa aj pre jeho rodičov. Komunikant sa rozhodol urobiť svoje prvé kroky ku kresťanskej viere, čo si vyžaduje slávnosť. V dnešnej dobe sa ako darčeky často dávajú hračky, kým v minulosti to boli skôr symbolické darčeky, ako napríklad prvá Biblia, strieborné alebo zlaté retiazky s krížikom alebo sviečky. Toto sú naše nápady:

Kniha hostí - 1. sv. prijímanie

Kniha hostí - 1. sv. prijímanie

Náhrdelník s plieškom

Náhrdelník s plieškom

Sviečka

Sviečka

Darčeková krabička - Sladkosti

Darčeková krabička - Sladkosti

Tip na darček č. 1: Personalizovaná kniha návštev

Personalizovaná kniha návštev je skvelý darček! Všetci hostia oslavy do nej môžu napísať špeciálny odkaz alebo blahoželanie pre oslávenca, čím sa kniha hostí stane nielen úžasným darčekom, ale aj nádhernou pamiatkou. Vytvorenie personalizovanej knihy hostí na sväté prijímanie je jednoduché. Stačí pridať meno, fotografiu a/alebo text podľa vlastného výberu do jedného z našich krásnych návrhov na prijímanie a my vám knihu hostí vytlačíme s veľkou starostlivosťou, precíznosťou a plnofarebne.

Tip na darček č. 2: Personalizovaná sviečka na prijímanie

Ak chcete, aby vám darček k prvému svätému prijímaniu dlho vydržal, vyberte si sviečku na sväté prijímanie. Táto personalizovaná sviečka môže slúžiť ako darček na oslave, môže sa zapáliť počas samotného prijímania alebo sa môže použiť ako dekorácia. Sviečka má dobu horenia najmenej 40 hodín, čo umožní komunikujúcemu tešiť sa z tohto špeciálneho darčeka dlhý čas. Stačí pridať fotografiu a/alebo meno podľa vlastného výberu a vytvoriť tento skutočne osobný darček.

Tip na darček č. 3: Personalizovaný prívesok na náhrdelník v tvare srdca

Šperky sú klasickým darčekom k svätému prijímaniu. V minulosti to často znamenalo zlatý alebo strieborný náhrdelník s príveskom Ježišovho kríža. Existujú aj iné možnosti darčekových šperkov, ktoré sú trochu modernejšie, napríklad prívesok v tvare srdca s vygravírovaným menom komunikujúceho s textom podľa vášho výberu. Vznikne tak skutočne výnimočný prívesok a spomienkový predmet, ktorý si budú môcť uchovať blízko svojho srdca.

Tip na darček č. 4: Personalizovaná pokladnička na prijímanie

Podobne ako pri narodeninách, aj pri prijímaní môže prijímajúci dostať blahoželania s osobnými odkazmi a gratuláciami. Ručne písané prianie je klasika a ak má komunikujúci šťastie, vo vnútri priania alebo obálky môžu byť peniaze. Peniaze môžu byť dobrým darčekom, ak si nie ste istí, čo by si obdarovaný prial. Ak o tom uvažujete, urobte to zaujímavým tým, že peniaze pridáte do personalizovanej pokladničky! Personalizovaná pokladnička na prijímanie je vyrobená z pevnej keramiky s lesklou povrchovou úpravou, ktorá dodá vášmu osobnému dizajnu s menom a/alebo fotografiou komunikujúceho dokonalú bodku.

Tip na darček č. 5: Personalizovaná nádoba na sladkosti

Prijímanie je dôvodom na oslavu, ktorá by mala vždy zahŕňať aj nejaké chutné pochúťky. Prekvapte komunikanta veľkou personalizovanou nádobou na sladkosti naplnenou tými najchutnejšími sladkosťami. Vyberte si gumové medvedíky, sladké drievko, bubienky, žuvačky na víno alebo chutnú zmes ovocných sladkostí. Skleničku na cukríky možno personalizovať z oboch strán pomocou nálepky s vaším dizajnom.

YourSurprise želá každému komunikantovi to najlepšie k prvému svätému prijímaniu! Ak hľadáte ďalšie darčeky k svätému prijímaniu alebo darčeky na oslavu svätého prijímania, pozrite si našu stránku "Darčeky k svätému prijímaniu".

Blog

Blog