Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Pridanie milého odkazu na kartičku alebo dokonca darček je vždy skvelý nápad. Poslanie pohľadnice alebo malého darčeka je ideálnym spôsobom, ako niekomu prejaviť vďačnosť, popriať mu všetko najlepšie k narodeninám alebo mu dať najavo, že na neho myslíte. Skvelý odkaz môže zmeniť svet a spôsobiť, že sa príjemca bude cítiť mimoriadne výnimočne. Ak hľadáte inšpiráciu, čítajte ďalej!

Blahoželanie

V živote je veľa výnimočných momentov, ktoré si zaslúžia veľké "Gratulujeme!". Sú to narodeniny, tehotenstvo a narodenie dieťaťa, svadba, výročie svadby, úspešné zloženie skúšky a sťahovanie do nového domu, a to je len niekoľko z nich! Sila blahoželania spočíva v pridaní prvku, vďaka ktorému sa príjemca cíti výnimočne.

Narodeniny: Kvitnú kvety, slnko svieti jasnejšie a život je fantastický, pretože dnes máš narodeniny!

Nové dieťa: Svadba: Vitaj na svete, malý [Meno], si tak milovaný! Želáme vám život plný lásky a šťastia, to najlepšie ešte len príde!

Karta pre vašu špeciálnu osobu

Váš partner je jednou z najdôležitejších osôb vo vašom živote. Prekvapte ho sladkou pripomienkou svojej lásky v podobe roztomilého priania! Pri písaní odkazu myslite na všetky veci, vďaka ktorým je pre vás výnimočný; je to jeho zmysel pre humor, starostlivá povaha alebo kombinácia viacerých úžasných vlastností?

Keď sa usmievate, celý svet sa usmieva s vami!

V okamihu, keď som ťa uvidela, som vedela: Ua si jeden z milióna. Dokážeme sa spolu smiať aj plakať. Chcem s tebou stráviť večnosť!

Tvoje krásne oči, tvoj sladký úsmev. Si taký výnimočný človek a vždy si tu pre mňa. Prežili sme spolu ďalší úžasný rok a dúfam, že nás čaká ešte veľa, veľa ďalších!

Drevená pohľadnica

Drevená pohľadnica

Pohľadnica

Pohľadnica

Drevený držiak pohľadníc so svietnikom

Drevený držiak pohľadníc so svietnikom

Blog

Blog

Sústrastná karta

Jedným z najťažších posolstiev, ktoré sa píšu, je sústrastný odkaz pre niekoho, kto miloval blízkeho človeka. Slová sú naozaj krátke a aj keď by ste si to priali, nemôžete ich zbaviť bolesti. Najdôležitejšie je dať im najavo, že na nich myslíte a že ste tu pre nich, ak vás budú potrebovať. Pridanie časti, ktorá ukazuje, ako milovaný bol človek, ktorého stratili, môže tiež ponúknuť malú útechu.

Ak máte pocit, že nemôžete ísť ďalej, vedzte, že som tu vždy pre vás, vo dne aj v noci. Je mi veľmi ľúto vašej straty, drahý [Meno].

Tí, ktorých si uchovávame v srdci, nikdy skutočne neodídu.

Dúfam, že ti prinesie útechu, keď budeš vedieť, že oslavujem život, ktorý [MENO] prežil, a som vďačný za jeho vplyv na môj život.

Karta pre dieťa

Váš bratranec, syn alebo dcéra by určite radi dostali parádnu kartičku so sladkým odkazom! Kľúčom k úspechu je zachovať jednoduchosť, aby pochopili a dokázali si prečítať svoje vlastné želanie. Deti radi počujú, že sa im darí a že ste na ne hrdí!

Už ste naozaj [VEK]?! Si už taký veľký a taký šikovný párik. Prajem ti krásne narodeniny!

Ahoj malá morská víla! Výborne si zvládla plavecké skúšky, si najlepšia!

Čoskoro sa uzdrav

Niet lepšieho spôsobu, ako povedať čoskoro sa uzdrav, ako prostredníctvom kartičky! Pridajte pozitívny, milý alebo dokonca vtipný odkaz, ktorý príjemcovi aspoň na chvíľu zlepší náladu.

Posielame vám dobré vibrácie, aby ste sa čoskoro cítili lepšie! Plánujte nové dobrodružstvá, keď sa opäť postavíte na nohy!

Veci, ktoré urobíte pre pozornosť ;) Len tak zo žartu - čoskoro sa uzdrav!

Smiech je najlepší liek, takže tu je vtipné prianie, ktoré ti pomôže pri zotavovaní!

Posielam ti veľa lásky, svetla a liečivých vibrácií. Čoskoro sa uzdrav!