Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Nie je nič lepšie ako mať vlastnú izbu, či už ide o prechod z detskej izby do detskej izby, alebo o sťahovanie do novej izby v novom dome. Je to ideálna chvíľa na to, aby ste do detskej izby pridali veľa zábavných prvkov, aby sa v novom priestore cítili úplne ako doma a mohli pozvať všetkých svojich kamarátov. Tento blog je plný nápadov na darčeky do detskej izby, takže čítajte ďalej a inšpirujte sa!

Chladné personalizované nástenné hodiny

Ak sa vaše dieťa učí určovať čas, prekvapte ho vlastnými personalizovanými nástennými hodinami s jeho menom, fotografiou a/alebo zábavným dizajnom! Ak sa práve naučili určovať čas, je to tiež skvelý spôsob, ako to osláviť. Hodiny môžu byť personalizované menom vášho dieťatka, takže budú skutočne osobné. Náš online editor ponúka na výber množstvo zábavných vzorov, napríklad veľrybu, leva, sovu, tučniaka, ježka, srdce, motýľa, veveričku a piráta. Stačí si vybrať obľúbený dizajn, pridať meno a všetko je hotové!

Personalizovaná detská stolička

Dokonalý doplnok do každej detskej izby: ich vlastná personalizovaná stolička s ich menom. Už nebude pochýb o tom, kto tam smie sedieť!

Táto zábavná stolička je k dispozícii v modrej, sivej, ružovej a červenej farbe. Vyberte si z rôznych skvelých vzorov a vytvorte tento úžasný darček za krátky čas. Ideálne miesto na čítanie knihy, sledovanie filmu alebo posedenie pri čaji.

Detská stolička je vhodná pre deti vo veku od 1 do 5 rokov.

Personalizovaný vankúš

Skvelým spôsobom, ako dodať detskej izbe štýlový nádych, je personalizovaný vankúš. Jednoducho umiestnite tento parádny pútač pozornosti na stoličku alebo posteľ a nechajte ich, nech sa pohodlne usadia!

Pri personalizácii vankúšov máme na výber množstvo zábavných vzorov, napríklad piráta, ježka, motýľa, princeznú, žirafu alebo hasičské auto. Je z čoho vyberať pre chlapcov aj dievčatá! Vankúše sú k dispozícii v modrej, svetlomodrej, čiernej, sivej, svetlosivej, ružovej, červenej, bordovej a bielej farbe.

Personalizované drevené hračky

Detská izba nie je len na spanie, ale aj na hranie sa s kamarátmi! S našimi krásnymi drevenými hračkami sa hrá ešte lepšie a navyše sú to parádne pastvy pre oči. Máme krásny drevený kočík pre tých, ktorí sa jednoducho radi hrajú s bábikami. Náš parádny nákladný bicykel a vozík sa dajú použiť na prepravu a uskladnenie hračiek, od drevených kociek a Lega až po plyšové hračky. Ak sa vaše dieťatko učí držať rovnováhu, náš drevený balančný bicykel je ideálny!

Hodiny

Hodiny

Detské kreslo

Detské kreslo

Detský župan

Detský župan

Drevené hračky

Drevené hračky

Vyšívaný detský župan

Oh, také plyšové a mäkké! Čas kúpania nebol nikdy zábavnejší ako s našimi mäkkými a hrejivými detskými županmi. Je to obzvlášť zábavné, ak majú mamička a otecko svoje vlastné župany a vaše dieťatko ich môže zladiť!

Naše roztomilé župany sú k dispozícii v modrej, ružovej a bielej farbe s vyšitým menom vášho dieťaťa na chrbte.

Personalizovaná nálepka na stenu

Naše chladné nálepky na stenu sú dokonalým spôsobom, ako dodať stenám detskej izby originálny nádych! Ľahko sa aplikujú na akúkoľvek hladkú stenu a rovnako ľahko sa aj odstraňujú. Pridajte im nálepku na stenu nad posteľ, do priestoru na hranie alebo nad písací stôl.

Ak by ste chceli rozžiariť detskú izbu jednou z týchto zábavných nálepiek na stenu, vyberte si zo sladkých vzorov v našom online editore a pridajte meno svojho dieťaťa. Máme vzory s raketou, motýľmi, líškou, sovou, jeleňom a mnohými, mnohými ďalšími.

Personalizovaná taška na hračky

Upratovanie je oveľa zábavnejšie, keď máte vlastnú tašku na hračky! Je to skvelý spôsob, ako naučiť dieťa upratovať, a navyše štýlový.

Vrecko na hračky je vyrobené z pevného dvojvrstvového papiera, takže zvládne aj trochu drsnejšie zaobchádzanie a je ideálne na uloženie všetkých bábik Barbie, autíčok, plyšových hračiek a drevených kociek.

Personalizované detské knihy

Vedeli ste, že čítanie je pre vývoj vášho dieťaťa mimoriadne dôležité? Umožňuje im naučiť sa používať svoju predstavivosť a stotožniť sa s ostatnými. To znamená, že mať krásnu plnú knižnicu je úžasná vec! Čítajte si spolu, aby si vaše dieťa rozšírilo slovnú zásobu a aby ste aj vy mohli stráviť vzácny spoločný čas. Ponúkame veľa zábavných detských kníh, z ktorých každá môže byť personalizovaná s menom a/alebo fotografiou dieťaťa. Umožnite svojmu dieťaťu vydať sa na dobrodružnú cestu a hrať hlavnú úlohu vo svojom vlastnom príbehu!

Nálepka na stenu

Nálepka na stenu

Papierové vrece na hračky

Papierové vrece na hračky

Malý astronaut kniha - André Kuipers

Malý astronaut kniha - André Kuipers

Blog

Blog