Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Nie je nič sladšie ako krásna detská izba, v ktorej na maličké čaká to roztomilé malé oblečenie. Ak čakáte alebo hľadáte skvelý darček pre dieťa, prečítajte si náš blog, kde nájdete veľa tipov na doplnky do detských izieb a krásne darčeky pre deti.

Detská prikrývka s menom dieťaťa

Jedným z našich najobľúbenejších darčekov je táto roztomilá detská prikrývka. Prikrývka je vyrobená z mäkkej flaušovej látky, vďaka čomu je mimoriadne príjemná na dotyk. Prikrývku si môžete prispôsobiť podľa svojho želania a vybrať si z rôznych rozkošných vzorov v našom editore, ako napríklad obláčik, vigvam, auto, plyšový medveď alebo zajačik. Pridajte meno malého dieťaťa a vytvorte svoju jedinečnú detskú prikrývku v okamihu.

Ďalšou zábavnou možnosťou je detská deka s medzníkmi, ktorá obsahuje čísla 1 až 12. Položte svoje dieťa na prikrývku a označte počet týždňov alebo mesiacov, ktoré uplynuli. Je to dokonalý spôsob, ako vytvoriť fotografiu každého týždňa alebo mesiaca, keď vaše dieťa bolo s vami, a vidieť, ako veľmi sa zmenilo a narástlo. Úžasný nápad na detský album!

Prikrývka má rozmery 83 x 87 cm.

Detský vankúš

Tento mäkký detský vankúš má rozmery 40 x 40 cm a je ďalšou roztomilou možnosťou. Vankúš môžete prispôsobiť pridaním mena dieťaťa, dátumu narodenia, hmotnosti a jeho fotografie. Vyberte si z našich rozkošných vzorov v našom editore a jednoducho pridajte informácie. Skvelý darček pre rodiča (rodičov) a tiež krásna pamiatka.

Flísová foto deka

Flísová foto deka

Vyšívaná detská deka do postieľky

Vyšívaná detská deka do postieľky

Vankúše

Vankúše

Vyšívaná plachta do detskej postieľky

Vyšívaná plachta do detskej postieľky

Detský plagát so znamením zverokruhu alebo písmenom

V spolupráci s Milestone® sme vytvorili tento rozkošný detský plagát so znamením zverokruhu malého dieťaťa alebo prvým písmenom jeho mena. Verzia so znamením zverokruhu zobrazuje polohu hviezd. Verzia s písmenom zobrazuje prvé písmeno mena dieťaťa s roztomilou ilustráciou. Na plagát môžete pridať tri odseky textu, napríklad krstné meno dieťaťa, dátum narodenia a citát.

Detské plagáty sú vyrobené z odolného sololitu a majú lesklý povrch. Môžu byť zavesené na stene alebo položené na povrchu.

Roztomilé znamenie dieťaťa

Toto roztomilé znamenie dieťaťa môže byť zavesené na stene alebo položené na povrchu. Vyberte si z mnohých roztomilých vzorov a vytvorte znamenie, ktoré bude ladiť s dekórom detskej izby. Podľa zvoleného vzoru potom môžete pridať fotografiu, meno a / alebo ďalší text podľa svojho výberu. Znamenie je ideálne pre dvere do detskej izby alebo ako decentné oznámenie o narodení na vašich vchodových dverách!

Samolepka na okno s menom dieťaťa

Naše samolepky na okno s menom dieťaťa sú mimoriadne populárne. Tieto samolepky nemožno prehliadnuť, takže sú ideálne na oznámenie narodenia vášho dieťaťa svetu. Sú tiež ideálne pre okno detskej izby a sú k dispozícii v modrej, svetlo modrej, ružovej a šedej farbe. Vyberte si farbu a prispôsobte si samolepku podľa svojich želaní. Máme k dispozícii rôzne vzory, napríklad srdce, lev, žirafa alebo bocian. Ak sa chcete radšej držať textu, máme k dispozícii aj textové vzory, napríklad „Je to chlapec“ alebo „Je to dievča“.

Tip: Ak chcete prekvapiť čerstvých rodičov pri príchode domov so svojou ratolesťou, nalepte okennú samolepku skôr, ako majú doraziť!

Samolepka sa ľahko nalepuje a ľahko sa odlepuje.

Samolepka na stenu s menom dieťaťa

Dodajte svojej detskej izbe dokonalý vzhľad pomocou krásnej samolepky na stenu. Samolepka na stenu je k dispozícii v rozmeroch 20 x 20 cm, 30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm a 60 x 60 cm. To znamená, že si môžete zaobstarať menšiu, nenápadnú samolepku s menom alebo veľkú s neprehliadnuteľným dizajnom. Môžete si vybrať z rôznych dizajnov, napríklad veľryba, hviezda, niekoľko hviezd, plameniak, veniec, medveď, jeleň, dva medvede, sova, líška alebo raketa. Každá samolepka ponúka možnosť pridať meno dieťaťa, vytvoriac samolepku na stenu, ktorá dodá detskej izbe skutočne osobitý dojem.

Viac roztomilých darčekov pre deti

Ak hľadáte darček pre novorodenca alebo chcete vybaviť detskú izbu roztomilými doplnkami, pozrite sa nižšie na 8 roztomilých darčekov, ktoré sú dokonalé.

Plyšový králik Richie

Plyšový králik Richie

Milestone®  plagát s iniciálmi

Milestone® plagát s iniciálmi

Detská stolička

Detská stolička

Blog

Blog