Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Petra a krstných rodičov, známych aj ako krstní rodičia, sa vyberajú pred narodením. Tí sú potom popri rodičoch najdôležitejšími osobami pri výchove dieťaťa. Odvtedy sú krstní rodičia prítomní na každom kroku - od svätého prijímania až po narodeniny, od dní voľna až po dôležité momenty rady. Petrovia a krstné mamy tiež často dávajú dieťaťu darčeky, ale koho si vybrať za krstných rodičov? Aká je úloha krstného otca a krstnej matky? A akým spôsobom si vypýtate krstného otca a krstnú mamu?

Tradícia krstných rodičov

Keď sa narodilo dieťa a bolo pokrstené v kostole, boli mu určení aj krstný otec a krstná matka. Tí potom boli svedkami krstu, čo je podobné ako svedkovia pri sobáši. Krstný otec a krstná matka často pochádzali z rodiny a krstní rodičia mali nezáväznú úlohu pomáhať pri výchove pokrsteného dieťaťa, ale boli určení aj pre prípad, že by sa rodičom pokrsteného dieťaťa niekedy niečo stalo. Vtedy by prevzali výchovu dieťaťa.

Aká je úloha krstného otca a krstnej mamy?

V súčasnosti sú krstní rodičia často aj najlepšími priateľmi rodičov, ľuďmi, ktorým najviac dôverujú, že budú vychovávať ich dieťa v najhoršom prípade. Na krstných otcoch a krstných mamách je však príjemné to, že ich ako rodičia môžete ľahko požiadať aj o stráženie detí alebo iné zábavné výlety, napríklad do zoologickej záhrady. Neskôr v živote sa dieťa môže vždy obrátiť na krstného otca a krstnú mamu o radu, keď sa mu napríklad bude ťažko spolupracovať s rodičmi. Nezabúdajte, že byť požiadaný o krst je samo o sebe dosť veľká česť, preto je dobrý nápad položiť veľkú otázku práve osobitným spôsobom.

Ako však požiadať o krstného otca a krstnú mamu pre svoje dieťatko?

Keď ste sa rozhodli, koho chcete požiadať o krstného otca a krstnú mamu pre svoje batoľa, je čas premyslieť, ako to urobiť. Požiadať krstného otca a krstnú mamu o túto úlohu nemusí byť ťažké ani nákladné, ale požiadať krstného otca a krstnú mamu je veľmi osobná záležitosť. Bolo by veľmi pekným momentom, ak by ste tak mohli urobiť s osobným darčekom, vďaka ktorému by sa z toho stala celoživotná spomienka.

Spýtajte sa krstného otca s týmito darčekmi

Peters... budú tu pre vás vždy. Požiadať o krstného otca sa dá rôznymi spôsobmi. Prívesok na kľúče s nápisom "Peter z" alebo "Krstný otec z" s pripojeným menom malého je spôsob, ako si jeho úlohu s hrdosťou pripomínať každý deň. Táto mega tyčinka Côte d'Or je tiež ideálnym darčekom na požiadanie priateľa, aby sa stal krstným otcom, pretože výrobok môžete nechať personalizovať s menom, fotografiou a osobným odkazom. Aby ste však skutočný akt výberu krstného otca zachytili na papieri, môžete darovať aj veľmi špeciálne pero. Toto pero je totiž veľmi elegantné a môžete ho personalizovať tak, že naň vygravírujete napríklad meno malého dieťaťa. Potom je vždy príjemné osláviť nový titul a na to je ideálny aj balík belgického piva. Ak chcete pivný balíček posunúť ešte o krok ďalej, je pekné k nemu darovať aj pivný pohár, ako je tento.Balenie piva Duvel s gravírovaným pohárom. Krstný otec tak môže hneď naliať ležiak!

Kožená kľúčenka

Kožená kľúčenka

Mega Cote d'Or čokoláda

Mega Cote d'Or čokoláda

Parker IM pero

Parker IM pero

Darčeková súprava piva

Darčeková súprava piva

S týmito darčekmi položte svoju otázku na počítadle

Záleží len na tom, akú veľkú žiadosť chcete budúcej krstnej matke predložiť. Môže byť malá, s roztomilým personalizovaným motýlikom alebo dreveným srdiečkom s otázkou "Budeš mojou krstnou mamou?" alebo ešte roztomilejšia, napríklad "Meter Sofie" alebo "Najroztomilejšie krstné dieťa najmilšej krstnej mamy". Ale pýtať si meter je skvelá zábava aj pri väčších gestách, ako je srdiečko Milka alebo dokonca fľaša vína, aby ste sa zotavili po celodennom opatrovaní detí. Niekedy sa krstná mama cíti ako druhá mama už od narodenia. Preto je veľmi výnimočné zachytiť toto puto v špeciálnom šperku. Náramok pre matku/dcéru je na to veľmi vhodný. Krstná mama môže náramok hrdo nosiť, zatiaľ čo na malú slečnu čaká pekný darček, kým bude dosť veľká na to, aby mohla náramok nosiť sama.

Dupačky

Dupačky

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Darčeková sada - Víno

Darčeková sada - Víno

Blog

Blog