Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Nikto na celom šírom svete nenahradí najlepšiu kamarátku. Je to osoba, ktorá je tu vždy pre Teba, keď ju najviac potrebuješ. Je plná lásky a porozumenia. Máte spolu veľa skvelých spomienok a prežili ste tie najšialenejšie dobrodružstvá! Ak hľadáš inšpiráciu na milý darček pre najlepšiu kamarátku, prečítaj si nasledujúce riadky.

Vychutnajte si spolu pohár vína s nejakou chuťovkou.

Ak spolu radi trávite čas vychutnávaním dobrého vína s občerstvením, prekvap svoju najlepšiu kamarátku personalizovaným pohárom s menom. Môžeš si vybrať z pohárov na červené alebo biele víno. Ak má rada syr, daruj jej drevenú servírovaciu dosku na syr, na ktorej môžete podávať syr ako chuťovku k vínu. Vďaka pridanému menu na servírovacej doske bude tento darček naozaj osobným. Už chýba iba fľaša vína. Aj to si môžeš na našej stránke personalizovať napríklad osobných štítkom alebo v osobnej drevenej darčekovej krabici. Na výber máme červené, biele a rosé.

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

Chladič na víno

Chladič na víno

Vino

Vino

Vývrtka

Vývrtka

Šálka a niečo sladké

Ak si radšej užívate spoločné chvíle pri šálke čaju alebo kávy, poteš svoju najlepšiu kamarátku personalizovaným hrnčekom na čaj alebo kávu s menom v kombinácii niečím sladkým. Čo tak čokoláda alebo cukríky? Môžeš si vybrať z rôznych druhov 1,8 kilových cukríkov, ako napríklad holandské slané cukríky, gumové medvedíky, ovocné cukríky,...

Všetky darčeky môžu byť personalizované vašou spoločnou fotkou, čím sú fakt originálne.

Použi svoje obľúbené fotky

Ak ste najlepšie kamarátky už veľmi dlho, určite ste v priebehu rokov nazbierali veľa veľaaa fotiek. Vytvor z nich niečo zábavné! Napríklad ich môžeš umiestniť na hrnček alebo si môžeš nechať vytlačiť sadu fotografií z ktorých môžeš vytvoriť koláž. Ak máš dostatok fotiek na vytvorenie celého fotoalbumu, poď na to! Darovanie fotoalbumu plného vašich najlepších spomienok určite poteší. Ak máte jednu konkrétnu obľúbenú fotku, vytvor z nej puzzle a o hodiny zábavy je postarané!

Mega Milka

Mega Milka

M&M's darčeková krabica

M&M's darčeková krabica

Luxusná bonboniéra

Luxusná bonboniéra

Sladkosti

Sladkosti

A ešte viac super darčekov…

Ak ešte stále nevieš, ktorý darček je ten správny, pripravili sme pár inšpiratívnych darčekov. Personalizoavaná plátená taška určite poteší kamarátku, ktorá je šetrná k životnému prostrediu spolu s personalizovanou fľašou na vodu. S vlastnou fľašou na vodu už viac nebude potrebovať plastové fľaše. Naša fľaša na vodu dokonca udržuje nápoje studené až 24 hodín a teplé až 12 hodín.

Ak plánujete stretko v pohodlí domova, daruj jej gravírovaný hrnček na kávu alebo čaj. Ak je Tvoja najlepšia kamarátka kráľovná kuchyne, určite ju poteší jej vlastná personalizovaná zástera. Ak chceš umiestniť fotku na niečo, čo nosí každý deň so sebou, personalizovaná kľúčenka so spoločnou fotkou je super nápad.

Často a radi spolu cestujete? Daruj jej zábavný cestovný denník alebo mäkkú a teplú deku s ktorou sa bude cítiť pohodlne a teplo.

Magický hrnček s fotografiou

Magický hrnček s fotografiou

Kožená kľúčenka

Kožená kľúčenka

Snehové gule

Snehové gule

Najlepšie darčeky pre priateľa

Najlepšie darčeky pre priateľa

Blog - Ako poďakovať

Blog - Ako poďakovať

Blog - Ako vytvoriť špeciálne prekvapenie

Blog - Ako vytvoriť špeciálne prekvapenie

Blog

Blog