Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Hurá! Prišiel nový život. Radi by ste ho hneď navštívili, ale najprv musíte nájsť perfektný darček. Ak by ste im chceli darovať naozaj krásny a výnimočný darček, vyberte si personalizovaný darček s menom dieťatka. Je to naozaj jedinečné a rodičia budú veľmi milo prekvapení. Darček pre vás môžeme vytvoriť, stačí, ak doň doplníte meno bábätka. Pozrite si nižšie krásne darčeky pre bábätká, ktoré sa dajú všetky personalizovať.

Čas na kúpanie

Spoločný kúpeľ môže byť veľmi príjemný, hoci by ste sa mali vyhýbať príliš dlhému alebo príliš častému kúpaniu. Keďže tieto chvíle sú také výnimočné, je krásne premeniť ich na rituál. Mnohí novopečení rodičia radi dostanú darčeky pre bábätká, ktoré sa dajú použiť v kúpeľni, ako napríklad tie, ktoré sú uvedené nižšie.

Mäkké a teplé

Splash splash! Rodičia môžu po kúpaní osušiť svoje dieťatko touto roztomilou, mäkkou detskou osuškou. Osuška je vyrobená zo 100 % bavlneného froté a na kapucňu možno vyšiť meno dieťaťa.

Najlepšie detské príslušenstvo

Rodičia nikdy nemajú dosť detských doplnkov, pretože detské dupačky a utierky sa minú v okamihu. Každý nový rodič by rád dostal praktické detské doplnky ako darček. Ak hľadáte darček, ktorý by ste mohli darovať ako skupina, skombinujte veľa menších predmetov do jedného veľkého darčekového koša!

Personalizovaná detská deka

Táto detská deka je taká mäkká, že by ste ju chceli používať sami. Prekvapte rodičov roztomilou personalizovanou detskou dekou s menom ich dieťatka. V našom online editore si môžete vybrať z rôznych vzorov. Stačí pridať meno bábätka a vytvoriť jedinečný darček pre bábätko.

Deka pre bábätká

Deka pre bábätká

Čiapka pre bábätká

Čiapka pre bábätká

Cumlík

Cumlík

Dupačky - Prvý Deň matiek

Dupačky - Prvý Deň matiek

Sladká detská čiapka

Rodičia budú potrebovať detskú čiapku, pretože je dôležité chrániť hlavičku dieťatka pred zmenami teploty, takže naša detská čiapka je skutočne praktickým darčekom. Prekvapte ich touto sladkou detskou čiapkou s vyobrazením mena dieťaťa. V našom online editore si môžete vybrať sladký dizajn, pridať meno dieťatka a my ho pre vás vytvoríme!

Roztomilé personalizované detské nohavičky

Nemôžete mať dostatok detských výbavičiek! Noví rodičia ich spotrebujú neuveriteľne rýchlo, takže sú skvelým praktickým darčekom. Personalizovaná verzia s menom dieťatka je ešte lepšia! V našom online editore si vyberte z niekoľkých zábavných vzorov, pridajte meno podľa vlastného výberu a vytvorte jedinečný darček za krátky čas.

Dekoratívny detský kufrík ako cool darčeková súprava

Náš dekoratívny detský kufrík je skvelým darčekom, pretože môže slúžiť ako parádna dekorácia do detskej izby a zároveň pojme množstvo menších darčekov a vytvorí tak skutočne jedinečnú darčekovú sadu.

Darčeky, ktoré budú rásť spolu s nimi

Niektoré darčeky sú vhodné, keď je dieťa trochu staršie, napríklad sladké personalizované knihy alebo gravírovaná súprava príborov. S takýmito darčekmi by ste mohli počkať do prvých narodenín dieťaťa, ale môže byť zábavné darovať ich pri návšteve novorodenca. Určite tak vyniknete z davu!

Pripravte si utierky!

Keď sú deti trochu staršie, chcú všetko vyskúšať samy, vrátane jedla. Bude to fantastický neporiadok, ale niekde začať musia. Dodajte času večere zábavný nádych s roztomilou gravírovanou súpravou príborov Miffy. Súprava obsahuje vidličku, nôž, lyžicu a dezertnú lyžičku, pričom na každej je vygravírované meno dieťatka a vyobrazený roztomilý zajačik Miffy. Súprava príborov je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a možno ju umývať v umývačke riadu.

Roztomilé plyšové hračky

Plyšové hračky sú stále obľúbeným darčekom pre bábätká! Naše personalizované plyšové hračky sú výnimočné, pretože k nim môžete pridať meno dieťaťa.

Personalizovaný medveď s vyšitým menom a dátumom narodenia

Tento sladký medvedík je krásnou pamiatkou. Na nožičky môžeme vyšiť meno dieťaťa a dátum narodenia, aby bol medvedík skutočne jedinečný. Medvedík je mäkký a príjemný a odporúčame ho prať len v ruke.

Detský kartónový kufor

Detský kartónový kufor

Macko Benjamin

Macko Benjamin

Blog

Blog