Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Byť matkou je jedna z najkrajších a zároveň najťažších skúseností, a práve preto je mimoriadne dôležité vždy si vážiť svoj vzor. Tento rok môže oslava Dňa matiek prebiehať trochu inak ako v predchádzajúcich rokoch. Možno žijete ďaleko od svojej matky a nemôžete ju v tento deň osobne postaviť do centra pozornosti. Napriek tomu sa pokúste urobiť tento deň jedinečným, aj keď vám vzdialenosť niekedy prekáža.

Najmä v takýto výnimočný deň môže byť vzdialenosť zložitá. Práve preto je dôležité urobiť niečo navyše, aby bol tento Deň matiek rovnako výnimočný. Radi vám pomôžeme príkladmi a uvádzame pre vás niekoľko tipov!

Tip 1: prekvapte svoju mamu!

Ak žijete ďaleko od svojej matky, pravdepodobne neočakáva, že ju prídete prekvapiť. Preto je len zábavnejšie urobiť niečo, čo by nikdy nečakala! Videohovory sú zábavné, ale nebolo by ešte zábavnejšie vymyslieť niečo jedinečné?

Darček ku Dňu matiek na diaľku

Darček môžete svojej matke doručiť na Deň matiek priamo do poštovej schránky, aby si v tento výnimočný deň mohla rozbaliť niečo pekné. Mámeskvelé darčeky ku dňu matiek vzdialene vybrané pre vás:

  1. Navrhnite fotoalbum: Fotoalbum je cenný darček. Mnoho spomienok, pocit nostalgie a niečo, v čom môžete listovať celé hodiny bez toho, aby vás to omrzelo. Rozhodne je to darček, ktorý vaša mama ocení! Fotoknihu si môžete ľahko personalizovať a pridať do nej vaše najlepšie spoločné fotografie, rodinné stretnutia, dovolenky alebo z čias, keď ste boli malí. Pridajte krásne motívy a texty ku Dňu matiek, ktoré vám pripomínajú vašu matku. Takto je fotokniha úplne kompletná.
  2. Jej vlastný hrnček na kávu: Je vždy príjemné mať svojho milovaného človeka nablízku. Ak je teda vaša mama skutočnou milovníčkou čaju alebo kávy, darujte jej hrnček s roztomilou fotografiou vás a vašej milovanej mamy. Takto vás bude mať vždy pri sebe, keď si bude dávať šálku čaju alebo kávy!
  3. Personalizovaná čokoláda: Kto by nemal rád kúsok čokolády medzi jedlami? Čokoláda sa vždy cení, preto je lepšie urobiť z nej niečo špeciálne. Nechajte si čokoládu personalizovať fotografiou, menom alebo špeciálnym odkazom!
Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Čokoláda Toblerone - Deň matiek

Čokoláda Toblerone - Deň matiek

Pohár na čaj - Deň matiek

Pohár na čaj - Deň matiek

Fotoalbum

Fotoalbum

Tip 2: pošlite sladkú správu

Matky sú tie, ktoré vás poznajú najlepšie. Videla vás vyrastať a dospievať. Niekedy je to náročná a vyčerpávajúca úloha, a preto si zaslúži, aby sme ju na Deň matiek rozmaznávali. Obdarujte ju sladkými slovami špeciálne pre ňu.

Napríklad napíšte pekný text(Prečítajte si náš ďalší blogtextová inšpirácia na deň matiek) na personalizovanej karte s vašou spoločnou fotografiou. K dispozícii sú rôzne veľkosti kartičiek, takže na jednu sa vždy zmestí množstvo textu. Chcete, aby to bolo ešte výnimočnejšie? Potom sa rozhodnite pre odkaz v čokoláde.

Tip 3: čas hovoru

Určite máte so svojou matkou tradíciu tráviť Deň matiek spoločne?

Ak vás tento rok delí vzdialenosť, ale napriek tomu chcete stráviť tento deň spolu s mamou, môžete zorganizovať nezabudnuteľný deň aj na diaľku! Pripravili sme pre vás niekoľko nápadov:

  1. Hodiny spoločného prezerania fotografií: ako sme už spomenuli, darovanie personalizovanej fotoknihy je skvelý darček. Objednajte si preto knihu dvakrát, aby ste si mohli s mamou vychutnať tieto spomienky počas videohovoru. Ku každej fotografii sa určite viaže nejaký dobrý príbeh!

Tipy na darčeky: na tento deň relaxu jej kúpte personalizovanú fľašu vína alebo kúpeľný box a užite si ho na diaľku.

  1. Filmový večer: pozeráte s mamou radi rovnaký žáner, keď si pustíte film? A pozeráte radi filmy? Potom je filmový večer tým najlepším strávením Dňa matiek. Hoďte do mikrovlnnej rúry popcorn a dobrý nápoj. Poďme sa do toho pustiť!

Tipy na darčeky: prekvapte ju personalizovaným hrnčekom s vašou spoločnou vtipnou fotografiou alebo super mäkkou personalizovanou flísovou dekou.

  1. Do kuchyne: Máte s mamou spoločnú vášeň pre varenie, ale tento rok sa nemôžete dostať do kuchyne a uvariť chutné jedlo? Potom si naplánujte, že pripravíte jej obľúbené jedlo, prinesiete ho a spoločne si ho vychutnáte pri virtuálnej večeri!

Nápady na darčeky: niečo, čo môžete použiť v kuchyni, je ideálny darček pre niekoho, kto rád trávi veľa času v kuchyni a experimentuje s novými pokrmami. Zvážte napríklad dosku na krájanie s vygravírovaným menom vašej matky alebo jej vlastnú zásteru.

Ste po týchto tipoch zvedaví na ďalšie rôzne darčeky najmä pre všetky milé mamičky?

Čokoládová pohľadnica

Čokoládová pohľadnica

Hrnček

Hrnček

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

Blog

Blog