Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Hovorí sa, že byť matkou je nezabudnuteľný zážitok, ale zároveň aj ten najťažší. Práve z tohto dôvodu je ešte dôležitejšie vždy si túto jedinečnu osobu vo svojom živote vážiť a poriadne jej to dať najavo. Oslava Dňa matiek v tomto roku môže byť trochu iná ako zvyčajne. Možno si aj ty ďaleko od svojej mamy a v tejto zvláštnej chvíli ju nemôžeš navštíviť. Vzdialenosť môže byť niekedy zložitá, najmä pri slávnostných príležitostiach. Emócie sú silnejšie a nie je možné sa o ne osobne podeliť. Práve z tohto dôvodu je dôležité vynaložiť trochu viac úsilia, aby bol Deň matiek skvelým momentom, hoci aj na diaľku! Prečítaj si naše tipy, ako prežiť skvelý Deň matiek na diaľku!

Tip 1: prekvap svoju mamu!

Ak žijete ďaleko od seba, je pravdepodobné, že tvoja mama od teba v zmysle darčeka nič neočakáva, a preto je Deň matiek super príležitosťou na prekvapenie, a to spôsobom, aký by nikdy nečakala! Videohovory sú fajn, ale nebolo by ešte lepšie zorganizovať niečo jedinečnejšie? Môžeš jej napríklad nechať darček doručiť priamo do poštovej schránky. Darček v poštovej schránke ju poteší počas pravidelného vyberania listov zo schránky

  1. Fotoalbum: Každý rodič sa rád ponorí do spomienok. Fotoalbum je teda darček, ktorý tvoja mama určite ocení! Môžeš si ho personalizovať svojimi najlepšími fotkami z osláv, rodinných stretnutí alebo dovoleniek, a do nášho dizajnu pridať text ku Dňu matiek.

  2. Šálka na skvelé raňajky: ak vás delí diaľka, môže byť fajn mať svojich blízkych vždy nablízku. Daruj jej hrnček s vašou spoločnou fotkou. Takto vás bude mať neustále pri sebe, kedykoľvek si dá šálku čaju alebo kávy!

  3. Personalizovaná čokoláda: Kto si raz za čas nedopraje niečo sladké? Čokoláda je vždy skvelým darčekom, a ak si z nej urobíš osobný darček, radosť bude ešte väčšia. Môžeš si ju personalizovať fotkou, menom alebo špeciálnym odkazom.

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Čokoláda Toblerone - Deň matiek

Čokoláda Toblerone - Deň matiek

Pohár na čaj - Deň matiek

Pohár na čaj - Deň matiek

Fotoalbum

Fotoalbum

Tip 2: povedz jej, ako veľmi si ju ceníš

Mama je niekto, kto ťa pozná najlepšie zo všetkých. Je to osoba, ktorá ťa videla rásť a dospievať. Jej úloha nie je vždy jednoduchá, niekedy až únavná, a preto si zaslúži pochvalu! Prečo nie práve na Deň matiek? Existuje niekoľko spôsobov, ako môžeš prejaviť svoje uznanie, napríklad tým, že jej napíšeš blahoželanie alebo, ak hľadáš niečo lahodnejšie, môžeš jej poslať čokoládový telegram, možno s nápisom „ľúbim ťa“.

Tip 3: Zorganizuj spoločný deň na diaľku

Je vaša tradícia tráviť spolu Deň matiek? Ak vás tento rok oddeľuje práve vzdialenosť, stále môžeš zorganizovať nezabudnuteľný deň, hoci aj na diaľku! Tu je niekoľko nápadov:

  1. Relaxačný deň: Nie je nič lepšie ako dopriať si deň odpočinku s pleťovou maskou a pohárom chutného červeného vína. Nápady na darčeky: Pri tejto príležitosti jej môžeš nechať doručiť personalizovanú fľašu vína alebo personalizované balenie kozmetiky. S týmto darčekom si bude môcť vytvoriť svoj vlastný relaxačný deň

  2. Filmový večer : Rada pozerá filmy? Potom si spolu pozrite film! Urobte si popcorn a podeľte sa o svoje emócie pri sledovaní na diaľku! Nápad na darček: Prekvap ju personalizovaným hrnčekom s vtipnou fotkou vás dvoch alebo super mäkkou personalizovanou dekou.

  3. Spoločné varenie: Má tvoja mama rada spoločné rodinné obedy, ale tento rok jej nevaríte chutné jedlo? Naplánujte si, že na diaľku spolu uvaríte svoje obľúbené jedlo a užijete si ho spolu pri virtuálnej večeri! Nápady na darčeky: Kuchynská potreba je ideálnym darčekom pre niekoho, kto miluje dobré varenie a experimentuje s lahodnými jedlami, ako je napríklad doska na krájanie s vygravírovaným menom alebo zástera so špeciálnym odkazom práve pre ňu.

Čokoládová pohľadnica

Čokoládová pohľadnica

Hrnček

Hrnček

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

Blog

Blog