Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Prekvapiť svojho partnera na Valentína je zábavný spôsob, ako osláviť lásku a stráviť spolu trochu iný deň. Darček nemusí byť drahý, nájdete tu aj veľa nápadov na darčeky za nízke ceny. Nájsť cestu v mori rôznych nápadov a darčekov môže byť ťažké, ale tu na YourSurprise by sme vám radi pomohli nájsť perfektný darček, aj keď máte obmedzený rozpočet. Pozrite si naše návrhy a vyberte dokonalý darček pre niekoho výnimočného.

Spomienka na vaše obľúbené spoločné spomienky

Vaša prvá dovolenka, narodeniny, výlety s priateľmi.... Je toľko momentov, na ktoré sa môžeme spoločne pozerať, niektoré sú rovnako výnimočné ako iné. Prečo nevytvoriť niečo jedinečné s vašimi obľúbenými fotografiami, napríklad fotoalbum, alebo si nenechať vytlačiť fotografie na prívesok na kľúče, vankúš alebo sadu retro fotografií?

Valentínske darčeky pre mlsné jazýčky

Ak je vaša milovaná osoba tá najsladšia a potrebuje svoju dennú dávku čokolády alebo cukríkov, vyberte si skutočne chutný darček s jedinečnou personalizáciou. Ponúkame výber sladkých darčekov, ktoré uspokoja každý mlsný jazýček! Od čokolád s fotografiou až po Toblerone s menom a fotografiou, vyberte si.

Fotoalbum

Fotoalbum

Kožená kľúčenka - Srdce

Kožená kľúčenka - Srdce

Vankúš v tvare srdca

Vankúš v tvare srdca

Retro fototlač

Retro fototlač

Ako stráviť Valentína s malým rozpočtom

Potrebujete lacný spôsob, ako stráviť Valentína, ktorý bude stále výnimočný a romantický? Na to, aby ste strávili tento deň spolu, nemusíte míňať veľa. Tu je niekoľko nápadov, ktoré sa určite stanú hitom a vyžadujú si len málo úsilia a malý rozpočet.

  1. Zorganizujte romantickú večeru doma: Ak máte dom len pre seba, pripravte si romantickú večeru pri sviečkach. Nemusíte byť šéfkuchár, stačí jednoduché cestovinové jedlo a zmrzlina ako dezert. Váš vyvolený určite ocení vašu snahu. Ak zdieľate byt so spolubývajúcimi, dohodnite sa s nimi, že budete mať dom pre seba a na oplátku môžete sľúbiť, že budete mesiac umývať riad!
  2. Buďte na jeden deň turistami: Ak je podľa predpovede slnečný deň, prejdite sa po meste! Oblasť, v ktorej žijeme, často skrýva tie najkrajšie a neprebádané miesta. Myslite ako turista a preskúmajte skryté zákutia svojej dediny alebo mesta. Objavte krásny park, budovu alebo parádne miesto na prechádzku.... Možnosti sú nekonečné!
  3. Využite bezplatnú aktivitu: Vo vašom okolí sa určite nájdu bezplatné aktivity, ktoré by mohli byť skvelou valentínskou aktivitou. Pozrite si bezplatné múzeá, pouličné koncerty, festivaly alebo iné podujatia organizované vašou obcou.

Viac valentínskych darčekov za menší rozpočet

Stále nie ste spokojní? Pozrite si naše nápady na darčeky pre malé rozpočty:

Toblerone čokoláda - Valentín

Toblerone čokoláda - Valentín

Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Tony Chocolonely - Len tak!

Tony Chocolonely - Len tak!

Otvárač na fľaše s menom

Otvárač na fľaše s menom

Poháre na červené víno

Poháre na červené víno

Drevená doska na krájanie

Drevená doska na krájanie

Blog

Blog