Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Keď kupujeme darček na špeciálnu príležitosť, často nepremýšľame o tom, ako ho chceme zabaliť. Ale balenie je takmer rovnako dôležité, pretože krásny obal prináša obdarovanému ešte väčšiu radosť. Predstavte si ten obrovský úsmev na tvári obdarovaného, keď drží v rukách vaše prekvapenie. Samozrejme, existuje mnoho spôsobov, ako darček zabaliť ešte krajšie. Tu si prečítajte našich 5 tipov, ako zabaliť darček ešte krajšie.

Tip 1: začnite s krásnym baliacim papierom

Často sa vám darček nepodarí pekne zabaliť a mašle a ozdoby visia skôr na darčeku ako vedľa neho? Potom si vyberte jedinečný, personalizovaný baliaci papier. Tento špeciálny baliaci papier si môžete personalizovať pomocou fotografie a skvelého dizajnu. Super praktický, pretože už nepotrebujete darčekové kartičky. Extra tip: ak máte darček so zložitými tvarmi, je často ešte ťažšie darček pekne zabaliť. Aby ste si to uľahčili, je najlepšie darček najprv vložiť do krabice, aby sa ľahšie balil. Navrhnite si vlastný baliaci papier s fotografiou >>>

Tip 2: originálne doplnky

Výber vhodnej karty je úloha sama o sebe. Čo by malo byť na karte napísané? Je krajšie napísať niečo na kartu sám a možno je ručne písaný odkaz oveľa osobnejší? Čo tak dať darčeku niečo navyše? Veď existuje veľa spôsobov, ako darček ešte viac skrášliť. Napríklad navrhnite niekoľko retro fotografií a pripevnite ich na darček pomocou šnúrky. Ak chcete mať vytlačených niekoľko retro fotografií, môžete ich tiež pridať k darčeku a pripevniť ich na darček pomocou washi pásky. Skvelé retro fotografie určite každému prinesú krásne spomienky. Navrhnite si teraz vlastné retro fotografie>>>

Tip 3: nezabudnite na kartu!

Samozrejme, v darčeku by nemala chýbať karta. Prostredníctvom karty môžete obdarovanému ukázať, ako veľa pre vás znamená. Nemali by ste podceňovať pocit, ktorý prináša ručne napísaná karta. Dôležité sú nielen slová, ale aj spôsob, akým sú tieto slová podané. Ak ste vložili toľko lásky do zabalenia darčeka, prečo by ste nemohli rovnako veľa lásky vložiť aj do napísania milého odkazu? Extra tip: vyberte si krásny dizajn s fotografiou spoločnej spomienky. Niečo, čo dokáže vysvetliť vaše priateľstvo alebo vzťah na fotografii. Navrhnite si osobnú kartu >>>

Tip 4: popustite uzdu svojej fantázii!

Prekvapiť niekoho je vždy skvelé. Tak popustite uzdu svojej fantázii. Darček nemusí byť vždy zabalený v baliacom papieri. Ideálne sú aj predmety každodennej potreby, ktoré vám ešte niekde ležia nepoužité. Spomeňte si napríklad na kus látky, ktorý môže tiež dokonale poslúžiť ako baliaci papier. Darček môžete zabaliť aj do novín. Potom by ste ho určite mali ozdobiť originálnymi dekoráciami. V dome sa určite nájde niekoľko gombíkov, mašličiek alebo iných drobných predmetov, ktoré už nemajú využitie. Sme si istí, že z nich dokážete vytvoriť niečo naozaj výnimočné.

Tip 5: neponáhľajte sa

Pri balení prekvapenia je dôležitý čas, ktorý mu venujete. Čím viac času si vyhradíte, tým krajší bude váš darček na konci. Preto sa neponáhľajte!

Ďalšie praktické tipy pre dokonale zabalený darček

Ak stále pochybujete o tom, ako dokonale zabaliť darček, mali by ste zvážiť nasledujúce veci.

  1. Odstránenie ceny: tento krok vlastne hovorí sám za seba, ale verte nám, že sa naň dosť často zabúda. Bolo by hlúpe, keby darček pochádzal z predaja a bol na ňom stále napísaný veľkými písmenami. Je to situácia, ktorej by ste sa mali vyhnúť.
  1. Nepoužívajte príliš veľa lepiacej pásky: existuje veľa iných spôsobov, ako darček udržať pohromade bez použitia príliš veľkého množstva pásky. Ak použijete príliš veľa pásky, darček nemusí vyzerať tak pekne, ako by ste si predstavovali.
  1. Ideálne množstvo papiera: pri balení darčeka by ste mali použiť správne množstvo papiera. Ak použijete príliš veľa papiera, môže sa stať, že sa vám po stranách bude hromadiť príliš veľa papiera. A príliš málo... Áno, samozrejme, na to môžete myslieť aj sami. Vopred si odmerajte baliaci papier, aby ste mali istotu, že ho nie je príliš veľa.