Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Dostať kompliment je vždy milé, pretože nám dáva pocit, že si ho vážime, a okamžite nám rozjasní deň! Vedeli ste, že existuje deň venovaný práve tomuto? Svetový deň komplimentov sa začal v Holandsku začiatkom roku 2000 a dnes je známy po celom svete. Kedy presne je deň komplimentov? Dátum si môžete poznačiť do kalendára a pripraviť si komplimenty na 1. marca!

Prečo niekomu skladať kompliment?

Kompliment je spôsob, ako dať ľuďom okolo seba pocítiť, že si ich vážia, a vyvolať na nich úsmev. Výhody komplimentov sú mnohé! Tí, ktorí ich dostávajú, okamžite pociťujú stav pohody. Tento pocit sa dá vysvetliť vedecky. Keď dostaneme kompliment, aktivujú sa špecifické oblasti v mozgu, ktoré ovplyvňujú motiváciu a koncentráciu, a vytvára sa cyklus, v rámci ktorého chce mozog tento pocit zažiť znova, a preto je motivovaný robiť veci stále lepšie. Ale odhliadnuc od vedy, kompliment je tiež spôsob, ako posilniť väzby s ľuďmi vo vašom živote a dať niekomu, kto je pre vás dôležitý, pocit výnimočnosti.

Koho pochváliť?

Každý si občas zaslúži kompliment! Možno niekto v práci predložil zaujímavý projekt? Pochváľte ho za jeho nasadenie a výsledky. Možno vám bol váš priateľ oporou v ťažkom období? Pochváľte ju a povedzte jej, aká je skvelá. Príležitostí, ako niekoho pochváliť, je veľa. Len majte na pamäti nasledujúce:

  • Buďte úprimní: Nikto nemá rád neúprimné komplimenty!
  • Zachovajte si eleganciu: Nie každý rád prijíma komplimenty na svoj vzhľad. Ak si nie ste istí, ako bude váš kompliment prijatý, zamerajte sa na niečo iné.
  • Nebojte sa: Ak je však kompliment úprimný, nič sa nedeje. Ak sa hanbíte pochváliť niekoho osobne, pošlite mu radšej pohľadnicu.

Pošlite pohľadnicu s komplimentom

Kartička je skvelý spôsob, ako niekoho pochváliť. Obdarovaný si ju tak môže prečítať kedykoľvek chce a zakaždým sa bude cítiť výnimočne!

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Drevená pohľadnica

Drevená pohľadnica

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Blog

Blog