Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Všetci si uvedomujeme problémy, ktorým naša milovaná planéta Zem čelí. Niektorí ľudia sa rozhodli žiť udržateľnejším spôsobom života, pričom sa zameriavajú na výrobky, ktoré spotrebúvajú, ako aj na šetrenie zdrojov pomocou predmetov na opakované použitie a predmetov šetrných k životnému prostrediu. Poznáte niekoho, kto žije ekologicky a je inšpiráciou pre všetkých známych? Na tohtoročného Valentína prekvapte svoju výnimočnú osobu udržateľným darčekom, ktorý ukáže, že vám záleží na životnom prostredí a zároveň ju nechá bez slov!

Skvelé zelené darčeky

Tip č. 1: Zbavte sa plastov!

Niekedy stačí len malé úsilie, aby ste žili udržateľnejšie. Eliminácia plastov z fliaš alebo pohárov je niečo, čo nevyžaduje veľa úsilia, ale má naozaj veľký vplyv! Personalizovaná fľaša na vodu na opakované použitie je skvelý darček šetrný k životnému prostrediu. Tí, ktorí si osvojili ekologický štýl, už pravdepodobne majú vo svojej taške fľašu na vodu, ale vedeli ste, že je možné vytvoriť si vlastnú jedinečnú personalizovanú fľašu? Na fľašu na vodu môžete pridať fotografiu a/alebo text podľa vlastného výberu alebo si vybrať zo širokej ponuky zábavných vzorov.

Ak chcete, aby to bol dokonalý darček na Valentína, môžete k nemu pridať krásnu fotografiu svojej polovičky alebo snímku z jedného z vašich výletov.

Tip č. 2: Udržateľnosť v kuchyni!

Vedeli ste, že pri stole môžete ľahko odstrániť plasty? Veľká časť odpadu pochádza z fliaš, ktoré si kúpite v supermarkete a ktoré hneď po vyprázdnení skončia v odpadkovom koši. Nahradiť ich opakovane použiteľnou sklenenou fľašou je rýchle riešenie a životné prostredie vám bude vďačné! Na našej webovej stránke YourSurprise nájdete dva typy sklenených fliaš, ktoré si môžete personalizovať gravírovaním.

Máme tiež výber kuchynských doplnkov so zameraním na udržateľnosť, ktoré sú ideálne pre tých, ktorí radi trávia čas šľahaním chutných jedál v kuchyni. Naše drevené dosky na krájanie majú napríklad certifikát FSC, vďaka čomu sú šetrné k životnému prostrediu, pretože podporujú ekonomicky a sociálne udržateľné obhospodarovanie lesov. V kuchyni nesmie chýbať zástera. Pozrite si našu zásteru z recyklovanej kože, ktorá je vyrobená z kvalitných odrezkov kože - nič sa nevyhadzuje!

Fľaša s bambusovým uzáverom

Fľaša s bambusovým uzáverom

Fľaša na vodu

Fľaša na vodu

Karafa

Karafa

Sklenená fľaša na vodu

Sklenená fľaša na vodu

Tip č. 3: Ekologická spotreba na cestách!

Káva so sebou je ideálnym riešením pre tých, ktorí nemajú čas vychutnať si kávu doma, ale nemôžu byť bez svojej dennej dávky kofeínu. Ak má vaša výnimočná osoba vždy pri sebe papierový pohár plný obľúbeného nápoja, prekvapte ju pekným termohrnčekom! Jeho praktické držadlo a vzduchotesné viečko im zaručia, že si svoj nápoj môžu vziať všade so sebou a obmedziť množstvo odpadu! Hrnček tiež dlho udržiava nápoje teplé.

Tip č. 4: Báječné dlhotrvajúce kvetinové darčeky!

Kvety sú klasikou, pokiaľ ide o Valentína; sú farebné a voňavé a sú krásnym spôsobom, ako niekomu povedať Milujem ťa. Ak ste sa minulý rok rozhodli pre krásnu kyticu červených ruží, ale tento rok hľadáte ekologickejšiu možnosť, máme pre vás riešenie. Sušené kvety sú skvelým spôsobom, ako darovať darček, ktorý vydrží. Čerstvá kytica kvetov je síce krásna, ale pomerne rýchlo stráca svoj lesk. Kytica sušených kvetov vydrží v priemere 6 mesiacov!

Tip č. 4: Zaobstarajte si ekologický obchod!

Jednorazové nákupné tašky sú veľmi znečisťujúcim výrobkom, ktorý končí v riekach a oceánoch, čím spôsobuje obrovské škody na životnom prostredí. Ak je vaša obľúbená osoba ekologicky uvedomelá, určite ju poteší, keď dostane personalizovanú tašku na všetky svoje nákupy. Vyberte si svoj obľúbený dizajn, pridajte fotografiu a/alebo text a vytvorte si ju teraz!

Tip č. 5: Brilantné udržateľné darčeky pre krásu!

V kozmetických výrobkoch sa často používajú materiály, ktoré sa nedajú recyklovať, alebo hrozí riziko znečistenia životného prostredia. Prekvapte lásku svojho života personalizovanou darčekovou súpravou Love, Beauty & Planet, ktorá obsahuje vegánske produkty starostlivosti o telo v recyklovaných a recyklovateľných plastových obaloch.

Ešte ste nenašli valentínsky darček? Pozrite si našu ponuku darčekov a vyberte si svoj obľúbený!

Kytica sušených kvetov

Kytica sušených kvetov

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Kytica sušených kvetov

Kytica sušených kvetov

Love, Beauty & Planet - Prispôsobená súprava

Love, Beauty & Planet - Prispôsobená súprava

Plátená taška

Plátená taška

Termoska

Termoska

Blog

Blog