Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Valentín je dňom zamilovaných. Prekvapujte sa navzájom darčekmi, vychutnávajte si romantické jedlo a objímajte sa. Nie každý však môže prežiť Valentína so svojím partnerom, možno kvôli práci, štúdiu alebo životu v zahraničí či vzdialenosti. Byť oddelenými nie je nikdy ľahké, a preto je skvelým nápadom prekvapiť svoju milovanú osobu nečakaným darčekom na Valentína. Uviedli sme 6 našich tipov na vytvorenie zvláštnych spomienok, aj keď nemôžete byť spolu.

Váš darček na Valentína môžeme dodať takmer kamkoľvek na svete, či už sa vaša milovaná osoba nachádza v Severnej Amerike, Južnej Amerike, Ázii alebo vo východnej alebo západnej Európe.

Tip č. 1: Znova spolu prežite svoje obľúbené chvíle

Nie je nič lepšie ako spoločné vytváranie spomienok, či už ste sa spojili nedávno alebo ste spolu už roky. Či tak alebo onak, budete mať (niekoľko) fotografií svojich spoločných dobrodružstiev, takže prekvapte svojho partnera personalizovaným fotoalbumom a nechajte ho doručiť partnerovi priamo k dverám. Môžete si tiež objednať !

Tip č. 2: Usporiadajte rande pri digitálnej večeri

Ak sa nemôžete stretnúť v skutočnom živote, ďalšou najlepšou vecou je digitálne stretnutie. Nastavte si Skype alebo Facetime a doprajte si čas na spoločnú večeru. Mohli by ste súhlasiť s tým, že uvaríte rovnaké jedlo, aby ste mali ilúziu toho, že ste za tým istým stolom. Ak chcete prekvapiť svoju obľúbenú osobu dokonalým darčekom pre túto príležitosť, vyberte fľašu skvelého vína s fotografiou vás dvoch alebo si dajte na nádherné vínové poháre vygravírovať vaše mená.

Tip č. 3: Pošlite obľúbenej osobe objatie

Ak tam nemôžete byť osobne, aby ste ju objali, dajte jej prispôsobiť krásnu mäkkú plyšovú hračku. Pridajte fotografiu podľa svojho výberu a milú správu na lístku. Vyberte 96cm mega medveďa alebo 135 cm obrovského medveďa.

Tip č. 4: Povedzte to čokoládou

S čokoládou nemôžete nič pokaziť, najmä ak čokoláda obsahuje milé posolstvo, v ktorom dávate partnerovi najavo, ako veľmi ho milujete! Pošlite mu chutnú darčekovú krabičku Milka v tvare srdca alebo vytvorte personalizovaný čokoládový telegram. Tieto darčeky sa zmestia do poštovej schránky, vďaka čomu sú ideálne na odoslanie priamo na adresu vášho partnera.

Tip č. 5: Pošlite obľúbenej osobe jedinečné romantické písomné blahoželanie

Ak chcete svojmu partnerovi oznámiť, ako veľa pre vás znamená, ale chceli by ste to urobiť romantickejšie ako poslať jednoduchý text, vytvorte si personalizovanú drevenú pohľadnicu alebo klasickú pohľadnicus peknou fotografiou a správou o vašej láske.

Tip č. 6: Dajte obľúbenej osobe trvalú pamiatku

Niekedy chcete svojmu partnerovi dať niečo, čo si dokáže dlho a dlho uchovať. Čo tak krásny gravírovaný prívesok s vašimi iniciálkami, fotografiou alebo menom? Ponúkame tiež krásne gravírované náramky ktoré bude váš partner milovať.

Tipy na udržanie vzťahu na diaľku

Byť vo vzťahu na diaľku nie je vždy ľahké a môže byť veľmi lákavé zamerať sa na to, čo vám chýba, napríklad na spoločnú večeru, objatia, zdieľanie postele a na to, aby sa vás niekto opýtal, aký ste mali deň, keď prídete domov. Zameranie na negatíva však veci iba sťaží a skutočné chýbanie niekoho vám ukáže, ako veľmi ho máte radi. Ďalej uvádzame niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu ľahšie sa vyrovnať s tým, že nie ste spolu.

Predstierajte, kým to nezvládnete: Ak by ste si po príchode z práce normálne dali pohár vína a porozprávali sa o svojom dni, pokračujte v tom naďalej! Nastavte si video hovor cez Skype, Facetime alebo Whatsapp a udržujte rutinu, aby ste mohli zostať v spojení. Majte nádej: Mali ste zlý deň? Necítite sa dobre? Cítite sa trochu osamelí? Podeľte sa o svoje pocity s partnerom, ale nerozčuľujte sa, že tu pre vás nemôže byť fyzicky. Jednoducho mu dajte vedieť, ak máte ťažkosti, aby mohol ponúknuť útechu slovami. Robte veci spolu: Stále sa môžete stretnúť, aby ste si zahrali hru, aj keď je to iba digitálne. To isté platí pre sledovanie filmu alebo čítanie knihy. Stačí vytvoriť video hovor a venovať sa svojim veciam. Krása, že hovor prebieha, a to aj na pozadí, je v tom, že vám umožňuje viesť prirodzený rozhovor, tak ako veci plynú. Nezabudnite na Valentína: Keď ste od seba oddelení, všetky tieto okamihy sú o to dôležitejšie. Ukážte svojmu partnerovi, že je milovaný a chýbajúci v činoch, ako aj slovách. Dajte doručiť darček alebo list k jeho dverám. Hlavná vec je ukázať mu, že naňho myslíte.

Naše krásne darčeky

Prekvapte svojho Valentína jedným z týchto krásnych darčekov:

M&M's darčeková krabica

M&M's darčeková krabica

Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Kytica Chupa Chups

Kytica Chupa Chups

Toblerone čokoláda - Valentín

Toblerone čokoláda - Valentín

Naše obľúbené darčeky do listovej schránky

Ak si nie ste istí, či bude váš partner doma, pošlite mu darček do listovej schránky:

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Drevená pohľadnica

Drevená pohľadnica

Kožená kľúčenka - Srdce

Kožená kľúčenka - Srdce

Puzzle v tvare srdca

Puzzle v tvare srdca

Náhrdelník s plieškom

Náhrdelník s plieškom

Náramok - drahokamy

Náramok - drahokamy

Tangáče

Tangáče

Boxerky

Boxerky

Veľké darčeky

Ak chceš prekvapiť s niečím veľkým, prezri si tieto darčeky

Mega Milka

Mega Milka

Mega Medveď

Mega Medveď

Moët et Chandon - 1500ml

Moët et Chandon - 1500ml

XXL Toblerone

XXL Toblerone

XXL Twix

XXL Twix

Celebrations mix

Celebrations mix

Mega plyšový medvedík

Mega plyšový medvedík

Blog

Blog