Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Najlepším spôsobom, ako prekvapiť obľúbenú osobu, je dať jej krásny darček na Valentína. Je to ideálny deň, v ktorom ukážete svojmu partnerovi, ako veľa pre vás znamená. Môže byť ťažké vymyslieť, čo kúpiť alebo urobiť, tak prečo ho neprekvapiť jedným z nižšie uvedených osobných, romantických darčekov na vášho prvého Valentína? Ak si chcete naplánovať výlet, máme pre vás aj nápady!

Personalizované darčeky na vášho Valentína

Kto by nemal rád chutný kúsok čokolády? Cesta k srdcu niekoho vedie napokon cez jeho (jej) žalúdok. Prekvapte svojho partnera jedinečnou tyčinkou Toblerone s jeho (jej) menom, fotografiou a milou správou na obale. Alebo vytvorte prispôsobený čokoládový telegram na vyjadrenie svojej lásky. Kto potrebuje Amora, keď má na výber všetky tieto chutné darčeky! Ak uprednostňujete darček, ktorý vydrží o niečo dlhšie, vyberte ponožky s vašou obľúbenou fotografiou, ktoré budú teplým, útulným a praktickým darčekom. Náš najobľúbenejší darček na Valentína je náš obrovský plyšový medveď, takže ak má vaša obľúbená osoba rada objatie, prispôsobte tričko medvedie rozkošnou fotografiou a máte všetko pripravené.

Mega plyšový medvedík

Mega plyšový medvedík

Toblerone čokoláda - Valentín

Toblerone čokoláda - Valentín

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Ponožky

Ponožky

Malý darček, veľké gesto

Ak hľadáte darček, ktorý vydrží dlho a dlho, môžete si zvoliť krásny gravírovaný prívesok s fotografiou, menom alebo iniciálami podľa vášho výberu. Takto si vás váš partner môže držať pri srdci. Môžete dokonca každý nosiť jednu stranu srdca a byť tak neustále pri sebe. K dispozícii máme tiež krásne gravírované náramky. Ak váš partner nenosí šperky, máme pre vás skvelé prispôsobené kľúčenky, ktoré vám ho pripomenú zakaždým, keď siahne po kľúčoch.

Romantické výlety na Valentína

Nie je nič lepšie ako stráviť svojho prvého Valentína spolu. Môžete zostať doma alebo sa vydať na špeciálny výlet. Ak máte problém vymyslieť, čo by ste mali urobiť, pozrite sa nižšie na niekoľko skvelých nápadov!

  • Zopakujte svoje prvé rande Choďte na miesto, kde ste mali prvé rande, oblečení v rovnakom (alebo podobnom) oblečení a objednajte si rovnaké jedlo alebo nápoje, ak si ich pamätáte! Vytvorte úplne novú spomienku zo starej.
  • Napíšte ručne napísaný milostný list a odovzdajte ho na mieste, ktoré je pre vás oboch výnimočné Nie je nič milšie ako dostať staromódny ručne napísaný list od toho, koho milujete. Napíšte všetky svoje obľúbené spomienky a veci, ktoré na partnerovi milujete. Môžete dokonca pridať aj fotografie.
  • Urobte si piknik Ak je pekné počasie, zorganizujte roztomilý Valentínsky piknik so všetkými chutnými lahôdkami, ktoré si váš Valentín užije. Ak počasie nie je dosť dobré, jednoducho si užite piknik vo vnútri; nie menej romantický!

Tieto tipy môžete zdieľať so svojím partnerom, ale ešte zábavnejšie je udržať ich v tajnosti a usporiadať niečo ako prekvapenie, jednoducho mu iba povedať, ktorý deň alebo večer by mal byť k dispozícii.

Náhrdelník veľké srdce

Náhrdelník veľké srdce

Strieborný náhrdelník zlomené srdce

Strieborný náhrdelník zlomené srdce

Kožená kľúčenka

Kožená kľúčenka

Blog

Blog