Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Deň svätého Valentína je pred nami, či už ste fanúšikom alebo nie: vždy existuje dôvod na oslavu lásky. Valentín je skvelá príležitosť zastaviť sa a myslieť na svojich milovaných. Môžu to byť vaši rodičia, dobrí priatelia, starí rodičia alebo láska vášho života. Ukážte im, že na nich myslíte, pomocou (malého) darčeka, alebo usporiadajte krásny deň. Ak potrebujete inšpiráciu na darčeky a špeciálne veci, ktoré môžete robiť na Valentína, ste na správnom mieste. Stačí sa pozrieť nižšie na naše zábavné nápady.

Valentínske aktivity

Vytvorili sme zoznam zábavných nápadov na Valentína vrátane niekoľkých skvelých nápadov na darčeky. Valentín bude určite mať s každým z týchto nápadov veľký úspech!

  • Vykonávanie činnosti nemusí byť drahé. Ak chcete prekvapiť vašu obľúbenú osobu, nechajte ju, aby sa s vami stretla na mieste, kde ste sa prvýkrát stretli alebo ste mali prvé rande. Ideálne miesto na spomínanie a veľmi romantické na vyrazenie.
  • Niekoho môžete prekvapiť, keď pripravíte príjemný čas v interiéri so sviečkami, chutným jedlom a krásnym Fotoalbumom, s vašimi obľúbenými fotografiami. Táto myšlienka funguje u vášho partnera, ale tiež, ak chcete prekvapiť dobrého priateľa.
  • Napíšte ručne napísaný list alebo báseň, aby obľúbená osoba vedela, čo k nej cítite.
  • Naplňte nádobu alebo plechovku poznámkami, na ktoré si môžete zapisovať všetky zábavné aktivity, ktoré chcete spolu robiť. Môže to byť čokoľvek, od návštevy múzea, sledovania filmu alebo spoločného varenia jedla o troch chodoch. Raz za čas môžete siahnuť dnu a vybrať poznámku a vychutnať si vzájomnú spoločnosť.
  • Sledujte spolu západ slnka. Prineste si peknú fľašu šampusu a dva personalizované poháre na šampanské Ideálne romantické prostredie
  • Ak ste kreatívni a radi robíte veľké veci, usporiadajte hru na prinášanie nekupovaných vecí zo všetkých miest, ktoré sú pre vás zaujímavé. Zaspomínajte si a súčasne vytvorte nové spomienky.
  • Ak ste vždy chceli nejaké vynikajúce fotografie svojho partnera a seba, zariaďte si stretnutie s fotografom v lese alebo na pláži. Nie je lepší deň na romantické fotenie.
  • Ak svieti slnko, vyberte sa na peknú dlhú prechádzku spolu lesom alebo po pláži. Počas konverzácie cítite vietor vo vlasoch a prechádzku ukončite zahriatím sa pri drinku v neďalekej krčme.

Darčeky na Valentína

Teraz nemusí byť darček veľký a drahý, aby bol veľkolepý. Všetko je to o geste, čo znamená, že karta, čokoláda alebo kľúčenka fungujú dobre! Rozbalením darčeka, aby ste na ňom našli milú fotografiu alebo správu, vyčaríte každému úsmev na tvári. Zostavili sme zoznam dokonalých malých romantických darčekov, ktoré vás inšpirujú.

  • Kľúčenka s fotografiou vášho partnera a vás samotných. Ide všade, kam ide váš partner.
  • Prispôsobené ponožky sú vtipným a originálnym darčekom. Pridajte k ponožkám vtipnú fotografiu alebo text, aby ste vytvorili dokonalý malý darček na Valentína.
  • Ak obľúbenú osobu nepoznáte veľmi dlho, ale chcete ju prekvapiť darčekom, pošlite jej niekoľko čokolád a prispôsobený lístok s odkazom. Táto myšlienka tiež dobre funguje, ak ste tajne zamilovaní.
  • Snehová guľa so srdiečkami namiesto snehu, prispôsobená roztomilou fotografiou, je skvelým romantickým darčekom na Valentína. Tento darček funguje aj vtedy, ak chcete prekvapiť svojich rodičov alebo dobrého priateľa. V ich domácnosti bude vyzerať tak roztomilo a bude im vás vždy pripomínať.
  • A čo vankúš na tému lásky s fotografiou?

Najlepšie darčeky na Valentína

Ak ste sa rozhodli, čo budete na Valentína robiť, prezrite si nižšie skvelé tipy na darčeky na Valentína ktorými svoju milovanú osobu prekvapíte.

Šampanské darčeková sada - Moët et Chandon

Šampanské darčeková sada - Moët et Chandon

Magický hrnček s fotografiou

Magický hrnček s fotografiou

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Drevená pohľadnica

Drevená pohľadnica

Snehové gule

Snehové gule

Poháre na šampanské - Valentín

Poháre na šampanské - Valentín

Kľúčenka srdce - 2 diely

Kľúčenka srdce - 2 diely

Blog

Blog