Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

personalised Christmas wrapping paper

Personalizovaný vianočný baliaci papier pre dokonalú konečnú úpravu

Aký baliaci papier na balenie vianočných darčekov si vyberiete tento rok? Zvolíte si bielo-zlaté prevedenie, pretože má sviatočný vianočný nádych,, alebo si vyberiete niekoľko rôznych roliek baliaceho papiera, podľa toho, ako sa hodia ku konkrétnemu obdarovanému? Možno ste kreatívny človek, ktorý si rád vytvára vlastné štítky?
Dodajte svojim tohtoročným vianočným darčekom dodatočný osobný nádych vytvorením vlastného prispôsobeného baliaceho papiera pre každého člena rodiny!


Krásne detailný personalizovaný baliaci papier

Špeciálne navrhnutý baliaci papier je skvelý spôsob, ako dodať darčeku osobný nádych. Ak ste si vybrali krásny personalizovaný darček pre svojho blízkeho, jedinečný baliaci papier zaistí ešte väčší zážitok a potešenie. Špeciálny baliaci papier zabezpečí, že vaše darčeky vyniknú pod vianočným stromčekom a je to tiež špeciálny spôsob, ako ukázať, pre koho je darček určený, bez toho, aby ste museli pridávať meno alebo nálepku. Personalizovaný baliaci papier nie je len krásnym detailom akéhokoľvek darčeka, je to aj príležitosť predviesť svoje dizajnérske schopnosti.


personalised wrapping paper

Ako si vytvoriť svoj vlastný personalizovaný baliaci papier

Vytvorenie vlastného personalizovaného baliaceho papiera je jednoduché. Doprajte svojim vianočným darčekom mimoriadnu konečnú úpravu vytvorením krásneho dizajnu v našom online editore. S viac ako 35 dizajnmi, z ktorých si môžete vybrať, vždy nájdete ten ideálny pre každého príjemcu. Máme k dispozícii vzory na rôzne príležitosti, ako sú Vianoce, Valentín a Deň otcov, ale aj neutrálne vzory, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Jednoducho pridajte fotografiu, meno, text a/alebo dizajn podľa vlastného výberu! Baliaci papier je dostupný vo veľkostiach 50 x 100 cm a 50 x 200 cm. Pridajte štítok, šnúrku alebo mašľu podľa vlastného výberu!


Pre viac inšpirácií na vianočné darčeky sme vytvorili aj sprievodcu vianočnými darčekmi.