Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Výročia sú pre väčšinu ľudí výnimočné, ale piate výročie svadby je určite míľnikom pre každý pár. Takzvaná drevená svadba totiž symbolizuje spoločný rast, vytváranie chvíľ a spomienok. Má zmysel chcieť osláviť 5-ročné výročie svadby darčekmi a urobiť z neho výnimočný zážitok. Zhrnuli sme najlepšie tipy na jedinečné darčeky k výročiu svadby. Máme nápady na darčeky k 5. výročiu svadby, ale aj tipy, ako tento deň osláviť výnimočným spôsobom.

Čo však robí 5. výročie svadby takým významným miľníkom?

5. výročie svadby: význam a história

Piate výročie svadby je dôležité, pretože oslavuje 5 rokov spoločného rastu a posilňovania, pričom sa vytvárajú spomienky, ktoré pretrvajú celý život. Preto je 5. výročie svadby ideálnou príležitosťou na oslavu sily a stability vášho vzťahu. Za týchto 5 rokov ste spolu prekonali rôzne výzvy a vďaka tomu ste sa ešte viac zblížili. Symbolom 5. výročia je drevo, ktoré znamená stabilitu, silu a rast. Spomeňte si na spoločné chvíle a úspechy a využite príležitosť byť vďační za vzostupy a pády, ktoré ste zažili.

História drevenej svadby

Zvyk takzvanej drevenej svadby pochádza z 19. storočia a spája svadobné dni s určitými materiálmi. Drevo znamená silu a stabilitu, ktorú si pár vybudoval po piatich rokoch spoločných chvíľ. Drevo tiež znamená vzájomný rast a stabilitu. Podobne ako strom, aj vzťah časom silnie, zapúšťa hlbšie korene a široká koruna stromu prinášajúca ovocie môže byť vnímaná aj ako symbol úspešného manželstva. Drevo teda znamená aj dlhovekosť a trvácnosť manželstva.

Tradičné, kreatívne nápady na darčeky

V prvých dňoch sa na piate výročie svadby vyrábali dary z dreva a symbolická hodnota dreva na piate výročie svadby prešla skúškou času. Bez ohľadu na to, aký darček si vyberiete, však platí, že ak pochádza zo srdca, určite bude mať u vášho partnera úspech.

Ak chcete zvoliť tradičný darček z dreva, skvelými nápadmi sú dekoratívna drevená fotografická dlaždica alebo gravírované svetlo s dreveným podstavcom. Aj naše fotopuzzle môžu zachytiť vaše spoločné chvíle a ich skladanie je zábavné. Pre znalcov sú tu naše súpravy na víno v krásnej drevenej krabici, ktorú môžete personalizovať svojou fotografiou alebo na ňu nechať vygravírovať text. Krásna drevená servírovacia miska s gravírovaním môže tiež urobiť radosť manželovi alebo manželke ako originálny darček k 5. výročiu svadby.

Ak namiesto predmetov radšej darujete chvíle, môžete naplánovať krátky výlet. Víkend v prírode alebo trochu adrenalínu zo spoločného zoskoku padákom možno nie sú tradičné darčeky, ale zaručene budú nezabudnuteľné!

Puzzle

Puzzle

Fleecové deky

Fleecové deky

Čokoláda a sladkosti

Čokoláda a sladkosti

Vankúše

Vankúše

Personalizované darčeky pre drevenú svadbu

Okrem gravírovaných servírovacích podnosov sú na personalizáciu gravírovaním vhodné aj drevené rámy na obrazy alebo dekorácie. Či už ide o drevený stojan s farebnými sušenými kvetmi alebo nástenné hodiny s vašou obľúbenou fotografiou vás dvoch, možnosti sú také rozmanité ako vaše chvíle. Ak by ste chceli svoje spomienky zviazať, mimoriadne vhodná je fotokniha. Aj iné fotodarčeky, ako sú čokolády, plátna alebo fotoprehozy, sú krásnou spomienkou na vašich prvých päť spoločných rokov. A ak chcete darovať niečo na maznanie, môžete si nechať vytlačiť štvorcový vankúš alebo vankúš v tvare srdca s fotografiou. Pre páry, ktoré radi cestujú, sú skvelým nápadom praktické darčeky, ako napríklad personalizovaný cestovný termohrnček alebo fľaša alebo plážová osuška na ďalšiu slnečnú dovolenku.

Darček k 5. výročiu svadby pre manžela

Ak chcete svojho manžela prekvapiť niečím, čo mu určite vyčarí úsmev na tvári, zamyslite sa nad jeho koníčkami a záujmami. Ak chcete nájsť darček pre manžela k 5. výročiu svadby, zvečnite spoločné spomienky vo forme fotografií alebo výrokov na vybranom darčeku alebo darčekoch. Boxerky a ponožky s vašou spoločnou fotografiou sú vtipným darčekom, vďaka ktorému vás bude mať celý deň pri sebe. Rovnaký pôvab má aj kovový alebo kožený prívesok na kľúče, ktorý mu vyčarí úsmev na tvári vždy, keď chytí kľúče. Ak radi organizujete grilovačky pre priateľov a rodinu, personalizovaná zástera na grilovanie s príslušnými grilovacími rukavicami je ideálnym darčekom na drevenú svadbu. Môžete mu dokonca darovať aj nový gril na drevené uhlie. Ďalšími originálnymi nápadmi sú personalizovaný župan alebo pár papúč.

Darček k 5. výročiu svadby pre vašu manželku

Blíži sa výročie a stále nemáte nápad, čo jej kúpiť? Štýlová kožená peňaženka s personalizovaným gravírovaním jej vás bude pripomínať počas celého dňa. Elegantná kožená toaletná taška je skvelá na najbližší výlet a môže byť personalizovaná s osobným odkazom alebo jej menom. Ponúkame aj široký sortiment pre gastronómov a tých, ktorí majú chuť na sladké. Od personalizovaných čokoládových srdiečok a čokoládových skladačiek s vašou fotografiou až po personalizované sladkosti - môžete si ju získať bez ohľadu na to, aký typ sladkostí má rada. Ak sa radi delíte o fľašu vína, pridajte fľašu jej obľúbeného vína do gravírovaného chladniča na víno. Personalizovaný župan môže byť tiež krásnym darčekom k 5. výročiu svadby pre ženu.

Nápady na tento deň

Dôležitý je nielen dokonalý darček k 5. výročiu svadby, ale aj to, ako ho spolu strávite. Môžete vymyslieť niečo, čo budete robiť ako pár, alebo osláviť svoju lásku s rodinou a priateľmi. Jediné, čo je však dôležité, je, aby ste sa vy dvaja v tento deň dobre bavili. Máme pre vás niekoľko nápadov, ktoré vám pomôžu začať:

  • Romantický wellness víkend pre dvoch
  • Spoločné varenie vo dvojici alebo s priateľmi
  • Obnovenie svadobného sľubu pred vašimi blízkymi
  • Krátka dovolenka na oddych alebo objavovanie nových miest
  • Dobrodružstvo a vzrušujúce zážitky pre dvoch, napríklad rafting alebo zoskok padákom.
Hrnčeky

Hrnčeky

Zástera

Zástera

Župan

Župan

Kľúčenka

Kľúčenka

Mega Milka

Mega Milka

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Ponožky

Ponožky

Blog

Blog