Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Najlepšie tipy na darčeky pre priateľa

Nájsť perfektný darček pre ženu je (takmer) vždy ľahké, ale pokúsiť sa prísť na to, čo dostať pre muža, je zakaždým výzva. O to viac, ak je muž vašim partnerom a zaslúži si špeciálny darček! Pozrite sa nižšie na naše tipy na darčeky pre každý rozpočet a inšpirujte sa!

Nápad č.1: Personalizované ponožky

Ponožky ?! Áno, skutočne navrhujeme ponožky. Ale nie hocijaké ponožky! Naše ponožky je možné personalizovať osobnou fotografiou vás dvoch, aby boli skutočne jedinečné. Chlapi majú radi praktické darčeky a toto je určite darček, ktorý bude využitý. Aj tak nosí ponožky, tak prečo im nedať špeciálny nádych?

Nápad č. 2: Povedzte to prostredníctvom čokolády

Cesta k srdcu muža vedie cez jeho žalúdok, takže bude určite šťastný z lahodného, jedinečného darčeka! Ak má váš špeciálny niekto chuť na sladké, prekvapte ho obrovskou čokoládovou tyčinkou Toblerone alebo Milka.

Nápad č. 3: Pomysli na jeho záľuby

Ukážte mu, aký je pre vás výnimočný, a venujte mu darček, ktorý môže použiť pri výkone svojej záľuby. Ak miluje behanie alebo chodenie do posilňovne, dajte mu prispôsobenú fľašu na vodu. Ak rád trávi čas v kuchyni alebo za grilom, dajte mu skvelú osobnú zásteru.

Ponožky

Ponožky

Mega Milka

Mega Milka

Fľaša na vodu

Fľaša na vodu

Diár

Diár

Nápad č. 4: Plány do budúcnosti

Ak láska vášho života miluje dobrodružstvo, darujte mu náš personalizovaný cestovný denník! Na 104 stranách je dostatok priestoru na veľa písania a vlepovanie výstrižkov. Môžete si dokonca naplánovať cestu a použiť cestovný denník, aby ste mu to povedali!

Nápad č.5: Všade fotky

Ak sa váš partner rád zasmeje na dobrom vtipe, prekvapte ho tým, že mu vyzdobíte izbu zábavnými personalizovanými predmetmi s vašou fotografiou. Čo tak nejaké skvelé výtlačky, podložka pod myš a personalizovaný hrnček?

Nápad č. 6: Vždy na teba myslím

Ste jeho výnimočnou osobou a je hrdý na to, že je s vami, takže darovanie darčeka, ktorý môže nosiť so sebou, je super výnimočné. Prekvapte ho rozkošným personalizovaným príveskom na kľúče a bude na vás myslieť zakaždým, keď vyjde z domu!

Zhrnutie najlepších darčekov pre neho

Hrnček - Biely

Hrnček - Biely

Kožená kľúčenka

Kožená kľúčenka

Zástera

Zástera

Podložka pod myš

Podložka pod myš

Darčeky pre najlepšiu kamarátku

Darčeky pre najlepšiu kamarátku

Blog - Prvé narodeniny

Blog - Prvé narodeniny

Blog - Ako poďakovať

Blog - Ako poďakovať

Blog

Blog