Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Či už ste dospelý alebo dieťa, vždy je zábavné vyrobiť niečo vlastnými rukami. Dáva to pocit úspechu a môžete dať priechod svojej kreativite. V tomto blogu nájdete niekoľko nápadov, aby ste mohli začať vyrábaťj edinečný darček ku Dňu matiek.

Predtým, ako vám prezradíme zábavné nápady na Deň matiek, sa s vami najskôr podelíme o niekoľko všeobecných tipov pre domácich majstrov. Aby ste sa do výroby darčekov na Deň matiek pustili dobre pripravení. Vopred si premyslite, aký darček chcete vyrobiť a aké materiály budete potrebovať. Máte doma kriedy, maliarske potreby, ceruzky, trblietky, lepidlo, nožnice, balóniky a farebný papier, alebo musíte všetko kúpiť? Ak budete mať toto na pamäti, môžete sa vyhnúť tomu, že v polovici výroby zistíte, že vám niečo podstatné chýba a darček nebudete môcť dokončiť. Uistite sa tiež, že materiály sú kvalitné, aby darček dlho vydržal a vaša mama sa z neho mohla dlho tešiť. Vyberte napríklad pevný papier a dobré lepidlo, aby sa darček ľahko nerozpadol.

Remeselné darčeky ku Dňu matiek z papiera

Vytvorte si vlastnú pohľadnicu ku Dňu matiek - DIY

Jedným z nápadov je vyrobiť personalizovanú kartu. Použite rôzne farby papiera a vystrihnite a nalepte ich do krásneho dizajnu. Na kartičku môžete tiež vytvoriť kresbu alebo maľbu, dať na ňu milý odkaz alebo byť kreatívny s pečiatkami. Možnosťou je aj ozdobiť kartičku inými materiálmi, napríklad kúskami látky, trblietkami alebo pierkami. Možnosti sú neobmedzené! Jedno je isté, bude to jedinečná pohľadnica.

Pekný nápad na prezentáciu karty: vdrevený držiak na karty s vygravírovanou čajovou sviečkou. Vďaka tomu bude mať vaša karta okamžitú scénu a vaša mama bude mať pekné miesto na uloženie vašej karty.

Zopár papierových kvetov

Môžete si vyrobiť vlastné papierové kvety vystrihnutím tvaru okvetných lístkov a ich následným poskladaním a zlepením lepidlom. Kvety môžete vytvoriť tak jednoduché alebo zložité, ako sa vám páči. Na stonky a prípadne listy na stonkách použijete šenilový drôt. Tento farebný drôt môžete ohýbať do ľubovoľného tvaru.

Ako lepšie prezentovať kvety ako vo váze? Nechajte gravírovacia váza pre svoju matku a darujte jej domácu kyticu vo váze. Aká je to zábava!

Hľadáte darček pre úplne novú matku k jej prvému Dňu matiek? Potom si prečítajte našu naj personalizované darčeky na prvý Deň matiek blog, aby ju naozaj prekvapil.

Garland

Ďalšou možnosťou je vyrobiť papierový veniec s osobným odkazom. Vystrihnite písmená z farebného papiera a pripevnite ich na šnúrku alebo stuhu, aby ste vytvorili slávnostnú girlandu. Samozrejme, písmená môžete ozdobiť podľa vlastného uváženia. Môžete si vystrihnúť aj iné ozdoby a pridať ich na girlandu, napríklad hviezdu, srdiečka alebo vlajky.

Ak chcete veniec zabaliť zábavným spôsobom, dajte ho do pamäťová schránka. Na túto drevenú krabičku si môžete nechať vygravírovať krásny dizajn a osobný text pre vašu matku. Tým sa darček stane kompletným!

Úložný box remeslo pre Deň matiek

Chcete pre svoju mamu vyrobiť niečo pekné, do čoho by si mohla uložiť cenné veci? Potom pre ňu vyrobte úložný box. Všetko, čo potrebujete, je krabica od topánok, farebný papier, ceruzky alebo fixky a dekorácie podľa vlastného výberu. Krabicu od topánok obložíte farebným papierom a potom sa môže začať zdobenie. Tip: ozdobte krabicu vecami, ktoré sa jej hodia, možno mušľami, ak má rada more, alebo pierkami, ak ich má rada.

Aké pekné je vložiť do krabice pekný darček pre matku ako prekvapenie? Napríklad čajový pohár s vyrytým menom A pekný dizajn, ak je vaša matka skutočnou milovníčkou čaju.

Drevený držiak pohľadníc so svietnikom

Drevený držiak pohľadníc so svietnikom

Gravírovaná sklenená váza

Gravírovaná sklenená váza

Drevená krabička na spomienky

Drevená krabička na spomienky

Pohár na čaj - Deň matiek

Pohár na čaj - Deň matiek

Remeselné darčeky ku Dňu matiek z papiera

Ak hľadáte kreatívny darček ku Dňu matiek, papiermašé je tiež veľmi zábavná a jednoduchá možnosť. Všetko, čo potrebujete, sú noviny, lepidlo na tapety a forma na to, čo chcete vyrobiť.

Miska z papiera

Vyrobiť misku z papiera nie je vôbec zložité:

  • Novinový papier
  • Lepidlo na tapety
  • Miska / plastová miska alebo balón
  • Olej alebo vazelína

Najprv si nájdite formu na misku. Môžete použiť misku z plastu, ktorú už máte. Namiesto plastovej misky môžete použiť aj balón, ktorého polovicu prilepíte. Užitočné tiež: balónik alebo misku namažte olejom alebo vazelínou, aby ste ju mohli ľahšie vybrať z diela bez toho, aby sa prilepila.

  1. Formu pokryjete veľkým množstvom kúskov papiera. Formu môžete pokryť až tromi vrstvami. Potom necháte misku vyschnúť, čo trvá 1 až 2 dni v závislosti od počasia.
  2. Keď je pokrm úplne suchý, môžete sa rozhodnúť, či je pre vás dostatočne hustý. Ak nie, naneste ho znovu až v troch vrstvách.
  3. Keď je misa úplne suchá, môžete ju natrieť alebo inak ozdobiť. Môžete tiež použiť farebný papier, ktorý okamžite dodá miske farbu.

Stále hľadáte niečo zábavné, čo by ste dali do misky pre svoju mamu? Zanechajte čokolády pre ňu s vašou najkrajšou fotografiou a podávajte ich v miske. Stavím sa, že zmiznú za okamih!

Papierový kvetináč z mašePožiadavky:

  • Novinový papier
  • Lepidlo na tapety
  • Plastový kvetináč
  • Olej alebo vazelína

Má vaša matka zelené prsty? Potom je dobrý nápad vyrobiť jej kvetináč! Vyrobiť kvetináč z papiera-mâché je rovnako jednoduché ako vyrobiť misku. Ako formu tentoraz použite plastový kvetináč, ktorý zlepíte zmesou papiera-mâché.

Ak hrniec neskôr nepotrebujete, nie je potrebné ho vyberať a môžete ho vložiť dovnútra aj von.

Po troch vrstvách papiera-mâché opäť nechajte hrniec vyschnúť a v prípade potreby naneste ďalšie vrstvy, keď je hrniec úplne suchý. Keď je kvetináč úplne suchý, môžete začať maľovať, kresliť alebo zdobiť.

Ak v ňom chcete naozaj pestovať rastlinu, nezabudnite na plastový kvetináč, pretože tento materiál nedokáže odolať vode.

Aké je to pekné, keď aj svojej mame dáte niečo, čo môže zasadiť do kvetináča? Premýšľajte o tom.bomby zo semienok Z ktorého sa vynára to najkrajšie more kvetov!

Remeselné darčeky ku Dňu matiek z látky

Viete dobre pracovať so šijacím strojom? Potom je látka určite tiež univerzálnym materiálom, z ktorého môžete vyrobiť krásne a praktické darčeky ku Dňu matiek.

Výroba poťahu na vankúš ku Dňu matiek

Jednoduchým nápadom je vyrobiť poťah na vankúš s osobným nádychom. Vyberte si látku, ktorá vyhovuje vkusu vašej matky, a nastrihnite ju na požadovanú veľkosť. Potom môžete látku ozdobiť aplikáciami, výšivkou alebo farbou. Látku zošite a poťah vyplňte mäkkým vankúšom. Vašej matke sa bude tento jedinečný darček, ktorý ste sami vyrobili, páčiť.

Chcete, aby bol darček kompletný? Potom si dajte výroba vlnených prikrývok s vašou najkrajšou fotografiou. To zaručí vašej mame nespočetné množstvo večerov strávených relaxovaním na gauči!

Tvorba tašiek na deň matiek

Ďalším nápadom je vyrobiť tašku pre vašu matku. Je to praktická taška, ktorú môže používať na nákupy alebo na nosenie vecí do práce či na výlet. Vyberte si peknú a pevnú látku a vystrihnite ju do požadovanej veľkosti a tvaru. Látku ozdobte podľa svojho vkusu a tašku zošite. Pridajte rúčky a máte praktický a personalizovaný darček!

Chcete si do tašky dať niečo zábavné na cesty? Potom nechajte termoska s vašou najlepšou spoločnou fotografiou a vložte ho do tašky ako prekvapenie. Ako bude vaša mama prekvapená!

Čajový klobúk

Ak ste so šijacím strojom naozaj profesionál, môžete pre svoju mamu vyrobiť aj peknú čiapku na čaj. Vyberte si látku, ktorá sa jej páči, a vystrihnite ju do požadovanej veľkosti a tvaru. Pridajte izolačnú podšívku a látku zošite. Čajovú čiapku môžete ozdobiť aj výšivkou, aby bol darček ešte výnimočnejší. Vaša mama bude mať z tohto jedinečného darčeka radosť.

Je mimoriadne príjemné tiež čajový set ako darček. V tejto súprave nájdete čaj, dva poháre a gravírovanú krabičku. Odkaz a dizajn na krabičke pre svoju mamu si vyberiete sami!

Medzi všetkými týmito kreatívnymi nápadmi sa určite nájde niečo, čo sa hodí vašej matke a čo viete vyrobiť. Dajte sa do práce a vytvorte pre ňu jedinečný darček ku Dňu matiek!

Čokoládové bonbóny

Čokoládové bonbóny

Darčeková krabička so semienkami divokých kvetov

Darčeková krabička so semienkami divokých kvetov

Flísová foto deka

Flísová foto deka

Blog

Blog