Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Nech je dôvod akýkoľvek, ste rozvedení. Pravdepodobne to nie je šťastné obdobie vášho života. Ale svet ide ďalej: čoskoro je za rohom prvý Deň matiek po rozvode. Ako to ako bývalí partneri spoločne zvládnete?

Zvládanie emócií na Deň matiek po rozvode

Možno vo vás Deň matiek vyvoláva emócie. V minulých rokoch ste možno vy a vaša rodina mali určité tradície pre tento deň a teraz sa všetko spochybňuje. Každá situácia je iná, a práve preto je to také zložité. Ale nech sa to zdá akokoľvek zložité, spoločne to môžete vyriešiť. Nasledujúce tipy vám pomôžu na vašej ceste.

Spoločne sa porozprávajte o oslave Dňa matiek

Aj keď je to pre vás ťažké, skúste sa s bývalým partnerom porozprávať o tom, ako tento deň uskutočniť. Pre deti je to tiež Deň matiek a je dôležité, aby mali možnosť prekvapiť svoju matku. Je to vlastne víkend, keď sú deti so svojím otcom? Potom možno tentoraz strávia s matkou jeden víkend alebo deň navyše. Alebo si to môžete vymeniť teraz v predstihu s víkendom, na ktorý pripadá Deň otcov. Uskutočnite rozhovor. A pritom majte vždy na pamäti najlepší záujem svojich detí a pravdepodobne sa dohodnete.

Pomôžte naplánovať prekvapenie

Ak sú deti príliš malé na to, aby samy kúpili darček pre svoju matku, skúste im ako bývalý partner pomôcť vybrať darček.Darček ku Dňu matiek Alebo plánovanie prekvapenia. V závislosti od toho, aké je puto medzi bývalými partnermi, môže manžel zohrať úlohu v samotný deň. Napríklad pri príprave raňajok do postele. Ale to sa dá, samozrejme, urobiť len vtedy, ak ste to vopred dobre prediskutovali a nenariadili druhému (nepríjemné) prekvapenie.

Zavolajte na linku pomoci

Môže sa stať, že vzťah bol narušený do takej miery alebo existuje iný dôvod, že otec už nezohráva v živote detí žiadnu úlohu. V takom prípade, aby ste deťom ešte dali šancu pripraviť si prekvapenie, požiadajte niekoho iného blízkeho, aby im pomohol. Zistia, že vaša sestra, kamarátka alebo matka sa budú môcť do tejto činnosti zapojiť.

Buďte k sebe láskaví

Nedarí sa vám vyjsť von a na Deň matiek sa proti svojej vôli ocitnete sami? Potom sa o seba nezabudnite dobre postarať a venujte si v tento výnimočný deň trochu viac lásky a pozornosti. Naplánujte si činnosť, ktorá vám urobí radosť. Stretnite sa s priateľkami, choďte do sauny alebo sa najedzte v krásnej luxusnej reštaurácii, kam aj tak nemôžete vziať deti. Alebo si sadnite na pohovku so šálkou čaju a zahĺbte sa do pozadie Dňa matiek. Nech robíte čokoľvek, pokiaľ je to príjemný čas pre mňa. Samozrejme, v tento deň by nemal chýbať ani darček pre vás.

Okrem tohto blogu sa na Deň matiek po rozvode pýtame aj na niekoľko často kladených otázok, na ktoré by sme vám radi odpovedali.

Mám pozvať svojho bývalého partnera na Deň matiek, ak je otcom mojich detí?

Nie, ak nechcete, nie ste povinní pozvať svojho bývalého partnera na Deň matiek. Dôležité je, aby ste sa cítili príjemne a užili si tento deň so svojimi deťmi.

Mám kúpiť bývalému partnerovi darčeky ku Dňu matiek?

Kúpiť darčeky pre bývalého partnera na Deň matiek nie je povinnosť, ale môže to byť gesto dobrej vôle a úcty. Záleží však na tom, aký vzťah máte so svojím bývalým partnerom a ako sa rozhodnete tento deň osláviť.

Kožená kľúčenka

Kožená kľúčenka

Náhrdelník veľké srdce

Náhrdelník veľké srdce

Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Blog

Blog