Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Guide d’inspiration

Stiahnite si bezplatného sprievodcu firemnými vianočnými darčekmi


Obdobie sviatkov je ideálnym časom na poďakovanie svojim kolegom a zamestnancom za všetku prácu, ktorú vykonali v priebehu posledných mesiacov, ale aj na to, aby ste svojim zákazníkom a obchodným partnerom vyjadrili uznanie za podporu, ktorú ste počas uplynulého roka poskytli vášmu podniku. Špeciálne pre vás sme vytvorili túto bezplatnú a praktickú príručku plnú inšpirácie a rád pre vás. S pomocou našich odborníkov na darčeky nebudete mať problém nájsť perfektný darček, ktorý si prispôsobíte svojim logom a menom vašich zamestnancov a/alebo zákazníkov.

guide mobile guide ordinateur


Výber personalizovaných firemných darčekov, ktoré nájdete v sprievodcovi, bol vytvorený špeciálne pre sviatočné obdobie s cieľom prekvapiť vašich blízkych jedinečným spôsobom a zaželať im všetko najlepšie do budúceho roka. Dar na poďakovanie, na oslavu tých, ktorí vo vás verili a na propagáciu vašej značky na konci roka. Naše darčeky sa dokážu prispôsobiť každému obdarovanému vďaka unikátnej personalizácii s logom a ich menami. Váš dizajn môže byť vyrytý, vyšívaný alebo vytlačený v tých najkrajších farbách!

Koho chcete prekvapiť osobným firemným darčekom? Radi Vám pomôžeme nájsť to najoriginálnejšie a najvhodnejšie prekvapenie pre Vašich kolegov, zákazníkov, obchodných partnerov a obchodné kontakty, ako aj vytvoriť reklamné darčeky a dobroty.
V YourSurprise vám chceme pomôcť v každej fáze vášho projektu, od výberu darčeka až po doručenie vašej objednávky. Preto ponúkame špeciálnu službu donášky do domu, kde sa darčeky posielajú na rôzne adresy priamo domov príjemcovi.

Objavte všetky naše bestsellery, nové darčeky a obľúbené položky od našich profesionálnych zákazníkov a nájdite jedinečný darček, ktorým niekoho prekvapíte!