Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Ak veríte, že Vianoce sú časom dávania a rozdávania radosti všetkým členom rodiny, nie je dôvod, prečo by naši labkoví priatelia mali byť z týchto sviatkov vylúčení. Psy sú predsa súčasťou rodiny. Ponúkajú spoločnosť, bezpodmienečnú lásku a sú zdrojom nekonečnej radosti. Tieto Vianoce doprajme našim psím spoločníkom špeciálne, personalizované darčeky pre nich alebo ich oslavovať! Urobte tento rok Vianoce pre svojho psa tak výnimočné, ako je výnimočný celý váš rok.

Či už boli neposlušní alebo milí, doprajte im trochu lásky a náklonnosti s našimi najlepšími výbermi personalizovaných vianočných darčekov pre psov.

Obľúbené personalizované vianočné darčeky pre psov

Naši psi si ako oddaní členovia rodiny zaslúžia, aby sme im počas sviatkov dopriali to isté ako my ostatní. Poďme preskúmať niektoré špičkové personalizované vianočné darčeky pre psov: naše krásne personalizované pelechy pre psov a misky na jedlo/pitie.

Pelech pre psa

Pelech pre psa

Miska pre psa

Miska pre psa

Foto hodiny

Foto hodiny

Príslušenstvo pre zvieratá

Príslušenstvo pre zvieratá

Personalizované postele pre psov

Sníva váš pes o pohodlnom a útulnom mieste na spanie? Ak áno,personalizované pelechy pre psov môže byť práve to pravé.

Ak existuje vianočný darček, ktorý by váš pes skutočne ocenil, je to pohodlie a luxus nášho personalizovaného pelechu pre psa. Existuje niečo lákavejšie ako útulný kútik, do ktorého sa môžete schúliť po dni plnom šantenia a zábavy? Myslíme si, že nie!

Pelechy pre psov sú k dispozícii v čiernej a sivej farbe; sú to príjemné, neutrálne farby, ktoré sa hodia do každého štýlu interiéru. Vďaka dvom rôznym veľkostiam, ktoré sú k dispozícii, si váš chlpáč zaručene pohodlne zdriemne. Veľkosť M má rozmery 55 x 75 x 14 cm a je vhodná pre menšie psy. Veľkosť L má rozmery 70 x 110 x 14 cm, takže je ideálna pre väčšie psy.

Jedinečnosť týchto pelechov pre psov spočíva v možnosti pridania vlastnej personalizácie. Pýtate sa ako?

  1. Pridajte meno psa, aby nebolo pochýb, o koho útulné miesto ide.
  2. Pridajte svoju obľúbenú fotografiu alebo fotografie priateľského chlpáča alebo chlpáčov; obzvlášť zábavné, ak sa vaše psy radi delia o posteľ.
  3. Pridajte jeden z našich zábavných vzorov, napríklad odtlačky labiek, srdiečka, psie kosti alebo hviezdy.

Nie je to len o vzhľade. Pozornosť sme venovali aj trvanlivosti a hygiene. Naše pelechy sú vyrobené z pevného nylonu odolného voči vode a sú navrhnuté tak, aby vydržali všetky tie veselé skoky a hravé kotúľanie. A keď príde čas na malú očistu (všetci vieme, že sa radi váľajú v tých najsmradľavejších veciach), poťah sa dá ľahko odňať a vyčistiť. Môžete si tak byť istí, že pelech zostane svieži ako sedmokráska, pre vás aj vášho rozkošného domáceho miláčika.

Ak by ste chceli urobiť ďalší krok a naozaj im dopriať, prečo nepridať personalizovaná deka a personalizovaný vankúš pre svojho chlpatého priateľa? Predstavte si, že sú v pohodlí, pohodlí a teple!

Pamätajte, že váš pes je milovaným členom vašej rodiny. A nič nehovorí, že "patríte k vám", tak ako vlastný priestor. Pelech pre psa Yoursurprise je darček, ktorý sa stále daruje a sľubuje pohodlie, štýl a sladké sny.

Personalizované misky na jedlo/nápoje pre psov

Jedenie a pitie ešte nikdy nebolo také štýlové! Personalizované misky na jedlo a pitie pre psov môže byť skvelým spôsobom, ako ukázať svojmu psovi, aký je výnimočný. Viete si predstaviť, ako sa ich chvosty vrtia od radosti (najmä keď sú naplnené ich obľúbeným jedlom)?

Naše misky pre psov sú k dispozícii v čiernej a bielej farbe a v 3 rôznych veľkostiach: 160 ml, 350 ml a 700 ml. To znamená, že pre každý druh chlpatého priateľa sa nájde ideálna veľkosť. Každá miska sa skladá z misky z nehrdzavejúcej ocele vo vnútri melamínového držiaka s protišmykovou vrstvou, ktorá zabraňuje rozlievaniu. Miska z nehrdzavejúcej ocele je odolná voči umývaniu v umývačke riadu, čo uľahčuje jej čistenie, a melamínovú misku možno v okamihu utrieť vlhkou handričkou.

Každú misku pre psa možno personalizovať menom alebo textom podľa vlastného výberu v celkovej dĺžke až 30 znakov spolu so zábavným dizajnom, ako sú srdiečka, hviezdičky, odtlačky labiek, psie kosti a ďalšie.

Personalizovaná vianočná pančucha pre vášho domáceho miláčika

Nič sa nevyrovná vytvoreniu personalizovanej vianočnej pančuchy pre vášho milovaného domáceho miláčika, ktorá ho skutočne zapojí do sviatočnej zábavy a dokonale dotvorí vašu vianočnú výzdobu. Predstavte si krásne vyrobenú pančuchu zavesenú vedľa pančúch ostatných členov rodiny, ale s menom vášho chlpatého miláčika!

Len si predstavte ich vrtiaci chvost, keď objavia vianočnú pančuchu naplnenú až po okraj pamlskami, pískacími hračkami, loptičkami a všetkým, čo majú radi, len pre nich! Váš domáci miláčik nielenže ocení dobroty, ale bude tiež cítiť lásku a začlenenie, čo posilní vaše spoločné puto. Stačí pridať meno vášho domáceho maznáčika do našej Vianočná pančucha z vrecoviny alebo látková vianočná pančucha a vytvoriť si ho za krátky čas.

Nakoniec je to všetko o tom, ako zabalíme svoju lásku k našim štvornohým členom rodiny. Každý slávnostný darček slúži ako potvrdenie výnimočného puta medzi ľuďmi a psami. Prečo teda v tomto sviatočnom období nepridať svojmu vernému spoločníkovi výnimočný, osobný vianočný darček?

Vianočná ponožka

Vianočná ponožka

Vianočná ponožka

Vianočná ponožka

Kalendár

Kalendár

Hrnčeky

Hrnčeky

Oslava lásky: Nápady na personalizované darčeky pre majiteľov psov

Krása personalizácie spočíva v jej všestrannosti. Môžete do nej vložiť fotografiu (fotografie), meno (mená) a/alebo osobný odkaz a vytvoriť tak dokonalý darček pre každého člena vašej rodiny. Všetci vieme, že láska k našim domácim miláčikom nepozná hraníc, takže ak hľadáte skvelý darček pre blízkych, ktorí sa svojich miláčikov jednoducho nemôžu nabažiť, prečo nevytvoriť personalizovaný vianočný darček s ich fotografiou a/alebo menom? Úsmev je zaručený!

Niektoré z našich obľúbených:

  • Personalizovaný rám snehovej gule: Personalizovaný rámik na snehové gule je nádherný darček, ktorý vnesie do každého domova nádych zimnej krajiny.
  • Personalizovaný fotokalendár: Celoročný darček s milovaným domácim miláčikom alebo miláčikmi! Funkčný darček, vďaka ktorému sa každý môže tešiť zo zábavných fotografií svojich obľúbených chlpáčov po celý rok.
  • Prívesok na kľúče s personalizovanou fotografiou: Noste so sebou sladký čumáčik svojho domáceho miláčika, kamkoľvek pôjdete!
  • Personalizované vianočné ozdoby: Vyzdobte sály ozdobami s vašimi najmilšími a najvtipnejšími fotografiami vašich verných spoločníkov.
  • Hrnček s personalizovanou fotografiou: Naštartujte svoj deň s obľúbenou fotografiou svojho miláčika. Sladká pripomienka zakaždým, keď si vychutnáte šálku kávy.

Tak sa do toho pustite a urobte svojmu psovi na Vianoce radosť týmito personalizovanými darčekmi. Koniec koncov, ide o oslavu tých, ktorých milujeme, či už ide o ľudí alebo zvieratá.

Kľúčenka

Kľúčenka

Snehové gule

Snehové gule

Vianočné gule a ozdoby

Vianočné gule a ozdoby

Blog

Blog