Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Po letnej dovolenke ste sa vrátili domov, ale ešte nie ste celkom späť v práci, tak prečo sa nestretnúť s priateľmi na zábavnom večeri a nepodeliť sa o svoje dovolenkové príbehy? Je to ideálna zámienka na zorganizovanie koktailového večierka s rodinou, priateľmi a/alebo kolegami - samozrejme, s ohľadom na primerané vzdialenosti v súčasnej situácii! Ak by ste chceli zorganizovať koktailový večierok alebo ste boli naň pozvaní, máme pre vás veľa skvelých rád! Prečítajte si nižšie naše jednoduché kroky na zorganizovanie a/alebo účasť na koktailovom večierku, na ktorý budú všetci spomínať, bez toho, aby ste rozbili banku.

1) Premýšľajte o svojich pozvánkach:

Vytvorte skvelé, jedinečné pozvánky pridaním fotografie, loga a textu podľa vlastného výberu, pretože nielenže budú pre vašich hostí zábavnejšie a vzrušujúcejšie ako jednoduchá správa skupiny Whatsapp, ale budú aj zábavnou pamiatkou na skvelú párty. Môžete si vybrať tému párty, napríklad karibskú alebo tému 20. rokov, čo vám umožní navrhnúť pozvánky podľa toho! Samozrejme, vždy môžete usporiadať koktailový večierok na narodeniny alebo na rozlúčku s kolegom, ktorý odchádza do novej práce; pozvánky môžete prispôsobiť akejkoľvek téme alebo štýlu, ktorý si želáte.

2) Vytvorenie správnej atmosféry:

Premyslite si, kde budú vaši hostia sedieť, kam umiestniť a ako prestrieť stôl a ako vytvoriť príjemné, slávnostné prostredie. Ozdobte stôl personalizovanými balónmi s vašou vlastnou fotografiou a textom a prestierajte ho personalizovanými podložkami, obrúskami a taniermi. Dodajte svojej oslave atmosféru, štýl a krásne jemné osvetlenie pomocou personalizovaných vonných sviečok, najmä počas nádherných chladných letných večerov. Dokonalým zakončením je fotostánok vrátane zábavných rekvizít, ako sú slnečné okuliare a personalizované bubliny. Praktickým tipom, ktorý môžeme ponúknuť, je zabezpečiť, aby mal každý hosť svoj vlastný pohár, aby každý nestratil prehľad o tom, ktorý pohár je jeho, a aby ste si ušetrili veľa umývania riadu! Existujú dva spôsoby, ako to urobiť: buď nechať vygravírovať meno každého hosťa do jeho vlastného pohára, alebo vytvoriť personalizované podložky s menami hostí. Tieto personalizované predmety nielenže uľahčia organizáciu večierka, ale zároveň ho urobia nezabudnuteľným a ponúknu každému hosťovi zábavný suvenír, ktorý si odnesie domov a navodí správnu náladu.

3) Potraviny & nápoje:

Výber koktailov bude závisieť od vašich hostí, témy a množstva času na prípravu, ktorý máte k dispozícii. Ak chcete usporiadať nenáročnú párty alebo predvečerný drink, odporúčame vám vybrať si víno alebo bublinky, napríklad prosecco alebo šumivé víno. Ak je vaša oslava alebo večierok, na ktorom sa zúčastňujete, skôr honosnou záležitosťou, zvoľte šampanské! Fľašou Moët & Chandon v luxusnej, personalizovanej drevenej kazete nič nepokazíte. Po večeri budete potrebovať klasické koktaily. Whisky, gin, vodka a rum sú základom mnohých známych koktailov, ktoré sa tešia všeobecnému uznaniu, preto sa uistite, že vo vašom nápojovom lístku nechýbajú. Aby ste si to uľahčili, prinášame vám niekoľko receptov:

Pohľadnica

Pohľadnica

Bublifuk

Bublifuk

Dosky na krájanie

Dosky na krájanie

Pohár

Pohár

Ako pripraviť kokteil Bellini

Kokteil Bellini je pravý taliansky kokteil, ktorý sa pripravuje z Prosecca a broskýň. Chutí úžasne sviežo a sladko.

Skladiny na vlastný kokteil Bellini: - 50 ml broskyňovej šťavy - 100 ml prosecca - 50 ml broskyňovej šťavy. Tento lahodný nápoj môžete vytvoriť na pohár alebo na karafu, len majte na pamäti, že by ste mali vždy pridať dvakrát viac sektu alebo šampanského ako broskyňovej šťavy. Odporúčame podávať tento koktail v pohároch typu flauta a na okraj pohára pridať plátok broskyne pre väčší lesk.

Ako si vyrobiť Whysky Sour

Kyslé koktaily sa vyrábajú v mnohých typoch a príchutiach. Do tohto kokteilu môžete použiť rôzne druhy nápojov. Napríklad Daguiri je kyslý koktail, ale aj Margarita a Cosmopolitan sú príkladmi kyslých koktailov. V tomto recepte ho pripravíme s whisky!

Najlepší kyslý koktail, ktorý vytvoríte s whisky!

Skladiny na váš kokteil whiskey sour: - 50 ml Jack Daniel's - 20 ml citrónovej šťavy - 15 ml cukrového sirupu - 4 kocky ľadu.

Všetky ingrediencie zmiešajte v šejkri, kým sa nerozpustí ľad, a podávajte v pohári na whisky ozdobené pomarančovou kôrou.

Ako pripraviť kokteil Mojito

Mojito je veľmi obľúbený kubánsky koktail na báze rumu. Okamžite ho spoznáte podľa mätových lístkov.

Skladiny na Mojito: - 2 čajové lyžičky hnedého cukru - 12 lístkov mäty - 15 ml limetkovej šťavy - 45 ml bieleho rumu - 40 ml sódovej vody. Cukor, lístky mäty a limetkovú šťavu spolu rozdrvte a pridajte do šejkra. Pridajte rum, sódovú vodu a ľad a pretrepte, kým sa nepremieša. Podávajte v highball pohári so slávnostnou slamkou.

Účtenka za autentický koktail Gin tonic

Možno populárnejší ako Mojito je Gin-Tonic, ktorý skutoční fanúšikovia skracujú na GT. Koktail s mierne horkou chuťou vďaka toniku, ale veľmi chutný!

Skladiny pre váš vlastný Gin-Tonic: - 150 ml tonikovej vody - 50 ml ginu (odporúčame Bombay Sapphire gin) - Kocky ľadu - Citrón. Naplňte pohár kockami ľadu, nalejte gin a dolejte tonikovou vodou. Jemne premiešajte, aby sa spojili, ozdobte citrónovým klinom a podávajte v pohári s ginom a tonikom.

Ako pripraviť koktail Moscow mule

Tento pikantný koktail so sviežou chuťou je jedným z najmodernejších koktailov, ktorý sa odporúča na vašu koktailovú párty. Môžete si ho ľahko pripraviť sami.

Skladiny na moskovský mule: - 40 ml vodky - 135 ml zázvorového piva - ⅓ limetky - Plátok uhorky - Zázvor. Tento koktail sa tradične podáva v kovovom hrnčeku a my máme perfektné hrnčeky z nehrdzavejúcej ocele s hranatým retro štýlom, v ktorých môžete tento lahodný nápoj podávať. Naplňte hrnček ľadom a pridajte vodku a zázvorové pivo. Pridajte limetkovú šťavu, jemne premiešajte a pridajte ozdoby.

Nezabudnite vždy ponúknuť alternatívu k alkoholickým nápojom, napríklad nealkoholické nápoje, mocktaily alebo nealkoholické víno a pivo. Môžete dokonca zvoliť nealkoholické bublinky pre deti, aby sa cítili zahrnuté. Nápoje umiestnite na pekné podnosy, použite chladiace nádoby na víno, aby sa nápoje udržali pekne chladné, a podávajte peknú, čerstvú vodu v krásnych karafách s trochou ľadu, lístkami mäty, plátkami citróna a červeného ovocia. Pokiaľ ide o jedlo, odporúčame držať sa jedál z prstov: sú chutné, ľahko sa pripravujú a sú ideálne na vychutnanie si ich s nápojom. Ďalšími skvelými nápadmi sú cestovinové alebo ryžové šaláty, ktoré si môžete pripraviť vopred a podľa chuti vašich hostí. K chutným nápojom môžete pridať aj zábavné ovocné špízy a syrovú tabuľu. Tie sa môžu podávať na krásnych gravírovaných doskách, buď obdĺžnikových, alebo okrúhlych. Môžete dokonca pridať aj parádnu dosku na pizzu.

Jack Daniels whiskey

Jack Daniels whiskey

Bacardi Biely rum

Bacardi Biely rum

Pohár na Gin & Tonic

Pohár na Gin & Tonic

Pohár na whisky

Pohár na whisky

Gin Bombay Sapphire

Gin Bombay Sapphire

Nerezový hrnček

Nerezový hrnček

Vodka Smirnoff

Vodka Smirnoff

Pánske tričko

Pánske tričko

4) Zábava pre hostí

Najdôležitejšími aspektmi večierka sú, samozrejme, čas strávený relaxáciou s blízkymi a spoločné prežitie krásneho letného večera pri kokteiloch a jedle. Premýšľajte o svojich hosťoch; poznáte všetkých? Zúčastnia sa oslavy aj nejaké deti? Tieto otázky vám pomôžu určiť správnu atmosféru pre vaše stretnutie. Vyberte hudbu a ak je to vhodné, premyslite si plánovanie skupinovej aktivity, napríklad hry na pitie (samozrejme, s maketami koktailov pre tých, ktorí nepijú!). Môžete si zahrať aj stolové hry, máme pre vás rôzne hry, napríklad šach alebo rodinnú stolovú hru.

5) Rozdávajte trochu šťastia

Pred oslavou zhromaždite všetky obľúbené fotografie účastníkov a dajte ich vytlačiť na retro fotopapier ako dekoráciu. Pod každú fotografiu môžete dokonca napísať malý osobný odkaz alebo dátum a na konci večera ich môžete rozdávať ako pozornosť. Ďalšou skvelou možnosťou je vytvoriť personalizované tričká s fotografiami z vašej párty a rozoslať ich ako darček ako poďakovanie hosťom za účasť. Obe možnosti sú skvelými spôsobmi, ako šíriť trochu šťastia, vyčariť úsmev na tvári svojich blízkych a vytvoriť nezabudnuteľnú spoločnú letnú spomienku.

Poháre na šampanské

Poháre na šampanské

Chladič na víno

Chladič na víno

Riondo Prosecco Spumante

Riondo Prosecco Spumante

Blog

Blog