Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Nie všetci ockovia sú rovnakí, sú takí, ktorí nedokážu uvariť ani len vajíčko, a takí, ktorí sú považovaní za šéfkuchára rodiny. Možno jednou z vlastností tvojho ocka je pripravovať chutné pokrmy pre svojich blízkych alebo možno namiesto toho je to ten typ človeka, ktorý vkročí do kuchyne len preto, aby si pochutnal na pochúťkach varených ostatnými. Jedna vec však spája týchto otcov: láska k dobrému jedlu! Z tohto dôvodu sme vymysleli niekoľko nápadov na darčeky ku Dňu otcov alebo k iným zvláštnym príležitostiam, aby ste mohli prekvapiť jedného z najdôležitejších mužov vo vašom živote.

Aký je tvoj ocko?

Nie všetky darčeky sú vhodné pre každého otca. Ako dáva najavo svoju vášeň ten tvoj? Objav všetky naše tipy a nájdi perfektný darček práve pre svojho ocina!

1. Pre otca, ktorý miluje pivo

Pivo si často vychutnáva veľa ľudí na celom svete. Pre niekoho nevyhnutný nápoj pri každom jedle a pre iného skutočný relaxačný rituál. Existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako potešiť pivného nadšenca. Tí zvedavejší by to mohli oceniť personalizovanú sadu na ochutnávku piva s možnosťou ochutnania piva z konkrétneho štátu, ako je Belgicko, Holandsko alebo iné krajiny známe svojimi lahodnými pivami. Ak si tvoj ocino radšej kupuje svoje vlastné pivo, môžeš ho prekvapiť pohárom na pivo s jeho menom. Ako si viac vychutnať svoje obľúbené pivo, ak nie z personalizovaného pohára s vlastným menom? Možno je tvoj ocko kreatívnym človekom, ktorý rád experimentuje. V tomto prípade je varná súprava piva najlepšou voľbou. Týmto spôsobom bude schopný urobiť si svoje vlasté pivo ako pravý profesionál!

Darčeková súprava piva

Darčeková súprava piva

Pohár na pivo

Pohár na pivo

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

Darčeková krabička s pohármi, vínom a občerstvením

Darčeková krabička s pohármi, vínom a občerstvením

2. Pre otca, ktorý je vždy v kuchyni

Stará sa doma o jedlo tvoj otec a z kuchyne vždy cítiť len tie najlepšie vône? Kuchyňa je jeho kráľovstvom a miestom kreativity? Vo svojom voľnom čase rád sleduje Masterchefa a sníva o tom, že bude ďalším konkurentom, ktorý vynikne medzi najlepšími? Každý vášnivý kuchár sa vždy poteši oroginálnym kuchynským doplnkom vyrobeným iba pre neho! Ak ti tento popis pripomína svojho otca, potom darček, ktorý by ho mohol urobiť šťastnejším, je taký, ktorý využije počas varenia. Môžeš si vybrať medzi rôznymi doplnkami, ktoré budú personalizované jeho menom. Prezri si naše obľúbené nápady:

  1. Doska na krájanie pre kuchára je doska na krájanie nepostrádateľným prvkom pri príprave vynikajúcich jedál. Aby to bolo ešte výnimočnejšie, môžeš si ju nechať nechať personalizovať s menom alebo možno vetou, ktorá predstavuje jeho lásku k vareniu.
  2. Sada nožov: okrem dosky na krájanie kuchár dobre vie, že nože sú rovnako dôležité. Prečo teda nedarovať luxusnú sadu nožov s jeho menom?
  3. Kuchynská zástera: kuchár nie je kuchárom, pokiaľ nemá v šatníku aspoň jednu luxusnú zásteru. Ak tvojmu otcovi toto príslušenstvo stále chýba, musíš to okamžite zmeniť! Môžeš si vybrať medzi osobnou zásterou s menom alebo fotkou alebo ešte pre jedinečnejší darček zásteru z pravej kože.
Kožená zástera - recyklovaná

Kožená zástera - recyklovaná

Kožené rukavice

Kožené rukavice

Drevená doska na krájanie

Drevená doska na krájanie

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Grilovacia súprava v koženom puzdre

3. Pre otca, ktorý miluje dobré víno

Víno je jedným z obľúbených produktov na našom území. Je teda veľmi pravdepodobné, že ho miluje aj tvoj otec. Možno aj on je vášnivým vinárom, až do tej miery, že má skutočnú zbierku fliaš, alebo mu možno pri jedle nikdy nechýba dobrý pohár vínka. Prekvapiť milovníka vína je naozaj ľahké. Existuje niekoľko spôsobov, ako to môžeš urobiť, ale treba pamätať na niekoľko vecí. Skús sa pozrieť na jeho zbierku fliaš. Aké víno rád pije? Má radšej výraznejšiu alebo jemnejšiu chuť? Čo ti môže pomôcť nájsť tú najlepšiu fľašu pre neho? Ak chceš ku darčeku pridať ešte niečo navyše, fľašu môžete skombinovať s pekným gravírovaným pohárom, aby si ho mohol vychutnať ešte viac.

4. Pre otca, ktorý si potrpí na detailoch

Tí, ktorí milujú dobré jedlo, vedia, že stolovanie je veľmi dôležité. Možno aj tvoj otec rád a často pozýva priateľov a rodinu na večeru a potrpí si aj na jedinečnom stolovaní. Ak je tvoj otec takýmto človekom, potom sa určite poteší, keď dostane doplnky na servírovanie stola. Zoznám sa s našimi najlepšími návrhmi!

Poháre na pivo

Poháre na pivo

Pohár na aperol

Pohár na aperol

Poháre na čaj

Poháre na čaj

Pohár na whisky ku Dňu otcov

Pohár na whisky ku Dňu otcov

Chladné darčeky na Deň otcov

Chladné darčeky na Deň otcov

25 dôvodov, prečo je tvoj ocko ten najlepší

25 dôvodov, prečo je tvoj ocko ten najlepší

Darčeky ku Dňu otcov šetrné k rozpočtu

Darčeky ku Dňu otcov šetrné k rozpočtu

Blog

Blog