Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Ak ste pozvaní na večierok alebo večeru, je zvykom priniesť darček pre hostiteľku alebo hostiteľa. Aj keď ste len na návšteve u dobrých priateľov alebo blízkej rodiny, malé gesto darčeka pre hostiteľku sa vždy ocení.

Ste však už unavení z tradičných darčekov pre hostiteľky, ako sú kvety, víno a čokoláda? A chceli by ste byť trochu originálnejší a urobiť ešte väčší dojem, pričom by vás to nemalo stáť ani korunu? Potom je toto váš šťastný deň!

Na YourSurprise nájdete množstvo malých, zábavných a krásnych darčekov, ktoré nestojí viac ako bežná kytica kvetov, ale sú skutočne jedinečné a personalizované. Vytvorili sme pre vás tohto sprievodcu s množstvom nápadov na skvelé darčeky pre hostiteľov a hostiteľky. Všetko od personalizovaných čokolád a personalizovaných etikiet na víno až po dekorácie do domácnosti a zábavné pomôcky.

Darček pre hostesky pre páry: 5 nápadov na darčeky pre hostesky, ktoré zapôsobia

Dokonalý darček pre hostiteľky v páre by mal byť samozrejme niečo, čo poteší oboch partnerov. Napríklad niečo, čo môžu používať spoločne, alebo jednoducho niečo, čo sa bude páčiť obom. Nižšie sme zhromaždili 5 nápadov na darčeky pre hostiteľky, ktoré určite zaujmú každý pár.

  1. 1,2,3 fľaše vína: Fľašou dobrého vína nikdy nič nepokazíte. Naše kvalitné vína si však môžete prispôsobiť pomocou personalizovanej etikety alebo dodať v luxusnej drevenej škatuli s personalizovaným gravírovaním. Darček môžete dokonca doplniť vhodnými gravírovanými pohármi na víno.
  2. Gurmánsky darček k vínu: Fľaša lahodného vína so slaným občerstvením a gravírovanou tabuľou na tapas. Ideálne pre dvojicu, ktorá sa rada zabáva pri pohári vína.
  3. Sada luxusných uterákov: Personalizované s výšivkou vlastného textu.
  4. Darčeková súprava koktailov: darčeková krabička Pornstar alebo Espresso Martini s príslušnými pohármi a gravírovaným koktailovým šejkrom
  5. Sada vhodných hrnčekov: Prekvapte pár sadou rovnakých hrnčekov s fotografiou, prispôsobeným dizajnom a/alebo textom.

Nezabudnite, že dôležitá je myšlienka. Najdôležitejšie je prejaviť svoje uznanie darčekom, ktorý zodpovedá záujmom páru.

Vino

Vino

Darčekové balenie s pohármi a kokteilmi

Darčekové balenie s pohármi a kokteilmi

Hrnčeky

Hrnčeky

Hammam uterák

Hammam uterák

Hostiteľské darčeky, ktoré urobia dojem

Hľadáte perfektný darček pre hostiteľa na vianočný večierok alebo pánsku párty? Tu nájdete niekoľko personalizovaných nápadov, ktoré zapôsobia na každého muža. Máme obrovský výber darčekov, ktoré možno personalizovať tak, aby vyhovovali každému vkusu a osobnosti.

  • Gravírované okuliare: Od pohárov na víno a šampanské až po poháre na pivo, koktailové poháre a poháre na whisky. Máme poháre na každý nápoj. Nechajte si na pohár vygravírovať vlastný personalizovaný text
  • Personalizované obrie čokolády od známych značiek: lahodná čokoláda je vždy istým víťazom. Vytvorte si vlastnú Mega Milku, Mega Twix alebo Gigantickú Toblerone s vlastným dizajnom, obrázkom, menom a textom.
  • Gravírovaná doska na krájanie: Skvelý nápad pre mužov, ktorí radi varia. Gravírovaná doska na krájanie je nielen praktická, ale aj skvelý nápad na darček pri kolaudácii.
  • Personalizovaná fľaša liehovín: Miluje hostiteľ fľašu dobrej whisky alebo lahodného ginu s tonikom? Potom si prispôsobte svoju vlastnú jedinečnú fľašu a v dome nezostane jedno oko suché!
  • Na stránke darček v podobe piva S osobným prístupom: Darčeková krabička s jeho obľúbenými pivami zabalená v personalizovanej darčekovej krabičke s menom, obrázkom a textom. Môžete dokonca personalizovať samotné etikety a napísať vlastný odkaz.

Preskúmajte náš veľký výber darčeky pre neho sme si istí, že nájdete darček, ktorý je pre neho ideálny.

Od kvetov k vínu: tradičný darček pre hostiteľku

Najobľúbenejšími darčekmi pre hostiteľky sú tradične kvety a víno. Ale kto hovorí, že tradičné darčeky nemôžu mať malý nádych? Ak chcete, aby bol váš darček pre hostiteľku výnimočnejší, vyskúšajte niektoré z týchto nápadov:

  • Sušené kvety v drevenom držiaku s personalizovaným gravírovaním. Skvelý kvetinový darček, ale aj niečo, čo vydrží dlhšie a vyzerá skvele v domácnosti.
  • Fľaša vína s personalizovanou etiketou alebo drevenou škatuľou: Fľaša kvalitného vína je ako darček pre hostiteľku vždy istým víťazom. Ale čo tak urobiť ďalší krok a pridať k nej personalizovanú etiketu alebo ju darovať v luxusnej drevenej škatuli s vygravírovaným vekom? Určite to urobí veľký dojem.
  • Typickým darčekom pre hostiteľku je aj bonboniéra, ale namiesto bonboniéry merci prekvapte obrovskou tabuľkou čokolády alebo Toblerone s menom. Môžete si tiež nechať vyrobiť čokoládový telegram alebo dať vytlačiť fotografiu na čokoládové pralinky. Pozri všetky čokoládové darčeky tu.

Tieto nápady na darčeky pre hostiteľky sú tradičné a zároveň jedinečné, takže sú ideálne na každú príležitosť.

Či už hľadáte darček pre hostiteľku, darček pre dvojicu, zábavný darček pre hostiteľku alebo kreatívny darček pre hostiteľku, najdôležitejšie je, aby to bolo niečo, čo danej osobe vyhovuje. Pamätajte, že dôležitá je myšlienka a dobre zvolený darček pre hostiteľku môže vašej hostiteľke ukázať, že si jej pohostinnosť skutočne vážite. Vyberte si teda darček, ktorý vychádza zo srdca, a urobte z vašej ďalšej spoločenskej udalosti nezabudnuteľnú udalosť!

Personalizovaný a jedinečný darček pre hostiteľku

Prekvapte na najbližšej párty alebo večeri skvelým darčekom pre hostiteľku. Malý darček pre hostiteľku je pekné gesto, ktoré nemusí stáť ani korunu. Skvelé darčeky pre hostiteľky sú často tie, ktoré sú premyslené a pochádzajú zo srdca.

Skvelým darčekom pre hostiteľku by mohla byť personalizovaná darčeková kazeta wellness s personalizovaným mydlom na ruky alebo lahodným sprchovým gélom od spoločnosti Dove alebo The Gift Label. Balenie a etikety môžete personalizovať menom hostiteľky a personalizovaným textom, napríklad "Si úžasná". Určite jej to vyčarí úsmev na tvári!

Ak hľadáte darček pre hostiteľku pre mužov, pozrite sa na chladničku na víno z nehrdzavejúcej ocele s gravírovaním alebo šejker na koktaily s gravírovaním. Alebo čo tak fľaša whisky v štýle Peaky Blinders či fľaša Bacardi s personalizovanou etiketou.

V našej širokej ponuke darčekov pre hostiteľky určite nájdete dokonalý darček pre hostiteľku darčeky pre ňu a hostiteľské darčeky pre neho.

Čokoláda a sladkosti

Čokoláda a sladkosti

Poháre

Poháre

Servírovacie dosky a dosky na krájanie

Servírovacie dosky a dosky na krájanie

Pivo

Pivo

Darujte originálny a zábavný darček pre hostiteľa na vianočný večierok alebo oslavu

Chystáte sa na vianočný večierok alebo na párty so skupinou priateľov? Potom nájdite originálny a zábavný darček pre hostiteľa práve tu. Čo tak napríklad pár vtipných ponožiek s obrázkom a vlastným dizajnom. Alebo pár boxeriek s obrázkom, menom alebo vtipným textom.

Ak hostiteľ rád griluje, môžete mu vytvoriť jedinečnú zásteru s vtipným citátom alebo interným vtipom.

Na serióznejšej strane môžete získať personalizovaný darček k pivu alebo dokonca sud na domáce varenie piva s 2 krásnymi vygravírovanými pivnými pohármi. To je už naozaj originálny alebo iný darček pre hostiteľa.

Prejavte svoju vďačnosť sladkým a pozorným darčekom pre hostiteľku na Nový rok

Silvester je magická noc. Spomínate na uplynulý rok a tešíte sa na nový rok plný radosti, šťastia a úžasných zážitkov.

Väčšina ľudí začína večer pohárom šampanského a počúva novoročný prejav kráľovnej. Keď už počujete kráľovnú vysloviť "Boh ochraňuj Dánsko", večierok sa môže začať.

Ľudia sa často stretávajú s priateľmi alebo rodinou, tak prečo neprejaviť vďačnosť krásnym a jedinečným darčekom pre hostiteľku na Silvestra? Šampanské je, samozrejme, typické Novoročný darček Ale prispôsobte si ho fľašou Moët et Chandon v luxusnej drevenej škatuli s vygravírovaným osobným odkazom. Máme veľa značiek šampanského, ako aj lacnejšie, ale veľmi chutné fľaše cavy, na ktorých si môžete dokonca sami navrhnúť etiketu s personalizovaným textom a/alebo obrázkom. Doplňte darček krásnymi pohármi na šampanské s individuálnym gravírovaním! Pozrite si všetky naše šampanské darčeky priamo tu.

Foto darčeky

Foto darčeky

Vianočné darčeky

Vianočné darčeky

Novoročné darčeky

Novoročné darčeky

Blog

Blog