Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Skutočne veríme, že keď robíte šťastnými ostatných, robíte šťastnými aj seba. Neexistuje lepší spôsob, ako urobiť svojim blízkym radosť, ako ich prekvapiť výnimočným, osobným spôsobom! Vytvorenie dobrého, šťastného prekvapenia spočíva v maličkostiach; pripomenutie si špeciálneho dátumu, byť tu, keď viete, že vás potrebujú. Dať milovanej osobe najavo, že na ňu myslíte, nie je nikdy zlý nápad.

Špeciálny spôsob, ako ukázať, že na nich myslíte

V niektorých prípadoch budete príjemcu poznať veľmi dobre, v iných menej. Vymyslieť vhodné prekvapenie pre partnera alebo najlepšieho priateľa je často jednoduché. Ale keď ide o prekvapenie pre suseda alebo učiteľa vášho dieťaťa, môže to byť trochu väčší problém. Nemusíte sa obávať, pretože možno máte väčší prehľad o tom, čo majú radi a čo sa im páči, ako si spočiatku myslíte! Možno váš sused trávi veľa času v záhrade? Ak áno, je viac ako pravdepodobné, že sa rád venuje záhradkárčeniu a vy môžete vymyslieť prekvapenie, ktoré s tým má niečo spoločné. Ak učiteľka vášho dieťaťa často nosí fialovú farbu, je pravdepodobné, že sa jej bude páčiť darček, ktorý má rovnakú farbu. To, že si nájdete čas na to, aby ste si tieto veci všimli, je darčekom samo o sebe, pretože vďaka tomu sa obdarovaný bude cítiť videný a ocenený.

Plánovanie prekvapenia

Ak chcete niekoho naozaj prekvapiť, je dôležité vybrať si správny okamih; okamih, ktorý by najmenej očakával. Prekvapenie k narodeninám je vždy skvelé, ale môžete sa rozhodnúť pre menej očakávaný moment. Možno si napríklad priateľ tento víkend vyzdvihuje nové šteniatko. V takom prípade by ste im mohli poslať malé prekvapenie pre nich a ich nového najlepšieho priateľa. Ak sa kamarátovi práve skončil vzťah, ukážte mu, že ste tu pre neho, a prekvapte ho darčekovou sadou vecí, ktoré mu poskytnú útechu a rozptýlenie, napríklad čokoládou, pohodlnou dekou a personalizovaným pohárom na víno; ideálne na večer pri Netflixe.

Pri výbere momentu prekvapenia sa zamyslite nad tým, ktoré udalosti ovplyvňujú život príjemcu, a z toho vychádzajte.

Odovzdajte svoje posolstvo

Krásna osobná správa je kľúčom k vytvoreniu skvelého prekvapenia. Dajte príjemcovi najavo, prečo ste zaňho takí vďační a prečo si váš vzťah tak veľmi vážite. Malé poďakovanie alebo dôvod, prečo na nich myslíte. Samozrejme, vždy sa môžete rozhodnúť prekvapiť niekoho bez dôvodu, ale aj vtedy bude existovať niečo, čo vyvolalo túžbu prekvapiť ho práve v tejto chvíli, tak mu to povedzte! Možno je to len preto, že sú tu pre vás vždy, keď ich potrebujete, vždy sú na smiech alebo sa najlepšie postarajú o vaše rastliny alebo domáce zvieratá, ak potrebujete byť inde. Nech je dôvod akýkoľvek, podeľte sa o svoje pocity!

5 špeciálnych darčekov, ktorými môžete niekoho prekvapiť

Tip č. 1: Povedzte to niečím sladkým!

S chutnou pochúťkou sa nedá nič pokaziť, najmä ak je súčasťou sladký osobný odkaz. Personalizovaná tyčinka Milka, plechovka sladkostí, personalizovaná tyčinka Toblerone alebo personalizovaná čokoláda Tony's Chocolonely. To sa im bude páčiť!

Tip č. 2: Povedzte to niečím roztomilým!

Niektoré momenty si vyžadujú trochu viac lásky. Ak dobrý priateľ alebo člen rodiny prechádza ťažkým obdobím, milý darček môže urobiť zázraky. Sú tiež skvelým spôsobom, ako niekomu ukázať, že je pre vás viac než výnimočný.

Tip č. 3: Povedzte to kartou!

Môže sa to zdať ako jednoduché gesto, ale kto nemá rád prijímanie starej dobrej pošty? Či už zložili dôležitú skúšku, boli povýšení, alebo im len chcete dať najavo, že na nich myslíte, na to je tu pohľadnica! Pridajte fotografiu, aby bola skutočne osobná a príjemne sa vynímala v domácnosti príjemcu.

Tip č. 4: Povedzte to romanticky!

Samozrejme, nesmieme zabúdať na romantické chvíle. Možno hľadáte skvelý darček k dvojročnému výročiu svadby svojej najlepšej kamarátky? Prečo si nevybrať pár flauty na šampanskés vygravírovanými menami a dátumom, aby si šťastný pár mohol povedať na zdravie svojej lásky.

Tip č. 5: Povedzte to so skutočnou starostlivosťou a pozornosťou!

Mať niekoho pozorného je úžasné, pretože sa vďaka tomu cítime videní. Preto je prekvapenie, ktoré zodpovedá záujmom obdarovaného, fantastickým spôsobom, ako mu ukázať, že ho máte radi a viete, čo mu urobí radosť. Ak je váš najlepší kamarát vždy v posilňovni, prekvapte ho vlastnou personalizovanou fľašou na vodu. Ak je váš synovec knihomoľ, prekvapte ho personalizovanou detskou knihou. Ak vaša suseda rada varí, prekvapte ju personalizovanou knihou receptov. Mama miluje svoj každodenný šálok kávy? Prekvapte ju gravírovaným pohárom na čaj.