Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

6x jednoduchý darček na Deň otcov

Deň otcov sa blíži a je čas prekvapiť výnimočného otca. Prečo si namiesto štandardného darčeka ku Dňu otcov nevyhrnúť rukávy a nevyrobiť niečo vlastnoručne? Podelíme sa s vami o šesť inšpiratívnych a jednoduchých nápadov na DIY pre nezabudnuteľný Deň otcov!

Určite vás zaujíma, čo všetko môžete vyrobiť na Deň otcov. Možností je nespočetne veľa, ale my to tentoraz zjednodušíme a vynecháme zložité projekty. A pekný darček ku Dňu otcov Koniec koncov, ich výroba nemusí byť vôbec zložitá.

Skôr ako začnete, premýšľajte o záľubách, záujmoch a obľúbených činnostiach vášho otca. Miluje varenie, šport alebo záhradkárčenie? Potom vyberte remeselný projekt, ktorý zodpovedá jeho osobným preferenciám!

1. Zdobenie športového trička

Je váš otec nezastaviteľný na futbalovom ihrisku alebo nesmierne miluje horskú cyklistiku? Nech už robí rád akýkoľvek šport, zdobené športové tričko je dobrým nápadom na vhodný darček.

Ako postupujete?

Najprv si objednáte športové tričko vo veľkosti vášho otca s jeho menom alebo iným pekný text. Čo tak "Športový otec roka" alebo "Najšportovejší otec"? Ďalej sa uistite, že máte doma fixky na textil. Potom sa tvorivé hody môžu začať! Tip: nezačnite kresliť priamo na tričko. Textilné fixky sa nikdy neodstránia a nechcete si narobiť neporiadok. Dobre si premyslite, čo chcete nakresliť. Pomôže aj to, ak si kresbu raz vyskúšate na papieri. Keď si to dostatočne precvičíte, kreslite na tričko. Kresbu na papieri môžete na tričko aj obkresliť, čo je ešte jednoduchšie. Ako sa bude váš športový otecko tešiť zo svojho nového športového oblečenia!

2. Pimp a key ring

Stáva sa, že otec, ktorého chcete prekvapiť, často stráca kľúče? Alebo mu chcete dať praktický darček s vašou najmilšou fotografiou? Potom sa pustite do práce a pripravte si fotokľúčenka ku dňu otcov!

Ako postupujete?

Vyberte si svoju najroztomilejšiu fotografiu. Nechajte si ju vytlačiť na prívesok na kľúče pre svojho otca. Keď budete mať kľúč, môže sa začať tvorba. Teda ak máte všetko potrebné. To, ako prívesok na kľúče ozdobíte, je len na vás. Na šnúrku môžete navliecť veselé korálky a pripevniť ich na krúžok kľúčenky. Existuje veľa rôznych korálok, od plastových vo všetkých tvaroch a farbách až po drevené a sklenené korálky. Existujú dokonca korálky s písmenami, pomocou ktorých môžete na krúžok na kľúče ľahko pripevniť meno svojho otca. Na šnúrke môžete vyrobiť napríklad aj mušle. Možnosti sú nekonečné pre jedinečný prívesok na kľúče špeciálne pre najmilšieho otecka!

Kľúčenka

Kľúčenka

Deň otcov

Deň otcov

Pohár na pivo pre otca

Pohár na pivo pre otca

Bambusová doska na syr

Bambusová doska na syr

3. Zdobenie pohára na pivo

Má váš otec rád dobré pivo vo svojom voľnom čase? Potom jeho vlastný pohár by nemali chýbať v skrinke na riad.

Ako postupujete?

Nechajte si na pivný pohár vygravírovať jeho meno alebo iný zábavný text, napríklad "Super otecko". Teraz máte doma pre svojho otca skutočne jedinečný pohár. Aby bol ešte výnimočnejší, môžete ho ozdobiť fixkami na sklo. Pomocou týchto fixiek môžete na pohár nakresliť čokoľvek, čo chcete, a zostane to aj pri umývaní. Hľadáte inšpiráciu pre svoje umelecké diela? Vždy sa dobre hodí nejaký vzor. Myslite napríklad na rôzne farebné bodky. Alebo niečo, čo sa vášmu otcovi naozaj hodí, napríklad možno vzor futbalových lôpt alebo ak je kutil kladív.

4. Vyrobte si kompletnú syrovú tabuľu

Sú jemné jedlá a burgundské stolovanie šálkou čaju vášho otca? A doska na syr s vyrytým menom je potom darček, ktorým určite zabrnkáte na tú správnu strunu.

Ako postupujete?

Najprv si objednáte syrovú tabuľu s osobným textom. Ten bude s láskou a starostlivosťou vyrytý do dreva. Potom príde rad na vás. Zájdite do miestneho obchodu so syrmi a kúpte otcove obľúbené syry. Výborne sa k nej hodia aj sušienky, orechy, figy a možno aj pohár vína alebo iného nápoja, ktorý má váš otec rád. Dali ste dohromady ideálny balíček? Potom to všetko položte na poličku a zabaľte do priehľadnej fólie. Zaviažte ho a máte hotovo! To bude hostina na Deň otcov.

5. Dajte rámčeku s obrázkom svoj vlastný štýl

Vaša obľúbená spoločná fotografia vás dvoch je pravdepodobne veľmi krásny moment, na ktorý radi spomínate. Fotografiu zarámujte a darujte ju svojmu otcovi. Ale nie skôr, ako si rámik vyzdobíte sami.

Ako postupujete?

Najprv vyhľadajte dokonalú spoločnú fotografiu. Ak sa pri pohľade na fotografiu okamžite usmejete, našli ste to, čo ste hľadali. Objednajte si fotografiu vytlačené v rámčeku. Teraz môžete dať priestor umelcovi vo vás. Pri zdobení fotorámčeka sa môžete vydať naozaj akýmkoľvek smerom. Zájdite do obchodu s remeselnými výrobkami a inšpirujte sa. Na rám môžete napríklad nalepiť nalepovacie kamene všetkých tvarov a farieb do vzoru. Alebo čo tak malé mušličky či veselé gombíky? Dobrým nápadom sú aj drevené dekoratívne zvieratká. A mini bambuľky sa vlastne vždy super hodia aj na remeslo. Nech už vyrobíte čokoľvek, váš otec bude určite nadšený z vášho kreatívneho výplodu a pekného obrázka.

6. Dáždnik špeciálne pre otca

Nie je nič útulnejšie, ako sa spolu prechádzať v daždi pod otcovým dáždnikom. Tak dajte svojmu otcovi vlastný dáždnik darček s jedinečným dizajnom.

Ako postupujete?

Vyberte si pekný dizajn na dáždnik, ktorý chcete dať svojmu otcovi. Na dáždnik môžete dať vytlačiť aj jeho meno alebo iný text podľa vášho výberu. Keď budete mať dáždnik doma, je rad na vás. Všetko, čo potrebujete, sú fixky na látky. Je pekný nápad nakresliť na dáždnik vzor. Najlepšie to funguje, keď ho obkreslíte z papiera. Vtedy si môžete byť istí, že bude všade rovnaký. Vzory s kvapkami dažďa, mrakmi, topánkami alebo kvetmi vyzerajú na dáždniku veselo a hravo. Ak však chcete vytvoriť niečo iné, aj to je v poriadku. Nie je tu uvedený váš remeselný projekt? Potom sa pozrite na našu ponuku personalizovaných darčekov ku Dňu otcov a určite nájdete vhodný darček pre svojho otca, ktorý môžete vyparatiť! Hľadáte konkrétne darček pre otca, ktorý oslavuje svoj prvý Deň otcov? Potom si pozrite náš nápady na darčeky na prvý deň otcov.

Dáždnik

Dáždnik

Prvý Deň Otcov

Prvý Deň Otcov

Blog

Blog