Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Čo robiť na Deň otcov v roku 2024? Všetky uvedené aktivity a výlety!

Opäť je takmer Deň otcov. Okrem darovania pekný darček ku Dňu otcov je to tiež veľmi zábavný nápad, ako stráviť zábavný deň so svojím otcom, dedkom, bonusovým otcom, nevlastným otcom alebo iným otcom. Tu je 15 tipov na najzábavnejšie aktivity a výlety na Deň otcov!

1. Zorganizujte grilovacie popoludnie

Vychutnajte si spoločné chutné grilovanie v záhrade alebo v parku. Nezabudnite si objednať personalizovanú sadu grilovacieho náradia s menom vášho otca, aby ste získali výnimočný vzhľad. Hľadáte ďalšie kulinárske darčeky? Potom si pozrite všetky naše tipy na kulinársky Deň otcov.

2. Prejdite sa na bicykli

Naplánujte si príjemnú jazdu na bicykli prírodou a cestou sa zastavte na piknik. Dajte svojmu otcovi fľaša na vodu s vašou najlepšou fotografiou Aby bol váš deň ešte zábavnejší.

3. Usporiadajte doma ochutnávku piva

Kúpte otcovi jeho obľúbené pivá a zorganizujte pre neho ochutnávku piva doma. Objednajte si personalizovaný pivný pohár, v ktorom sa budú pivá ochutnávať. Personalizovaný pohár je zároveň super zábavnou pamiatkou.

4. Premena obývačky na kino

Najprv premeníte obývačku na kino tak, že zatvoríte okná, rozložíte pohodlné vankúše a pripravíte popcorn. Potom sa spoločne uvelebte na pohovke a užite si príjemný filmový večer s obľúbenými filmami vášho otca. Večer zavŕšte osobným občerstvením špeciálne pre vášho otca.

5. Ísť na jeden deň na ryby

Vyberte si pekný rybársky revír a vyrazte s otcom na celodenný rybolov. Vychutnajte si pokoj a ticho a buďte spolu na čerstvom vzduchu. Ako darček môžete kúpiť zásobník na chlieb s názvom Poradie, v akom si prinesiete obed.

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Pohár na pivo pre otca

Pohár na pivo pre otca

Darčeková krabička - Oriešky

Darčeková krabička - Oriešky

Deň otcov

Deň otcov

6. Spoločné pečenie alebo varenie

Vyberte recept, ktorý má váš otec rád, a uistite sa, že všetky ingrediencie sú doma. Potom sa môžete spoločne vybrať do kuchyne a uvariť alebo upiecť hviezdy z neba. Aby ste ochránili otca aj seba pred špinavým oblečením, objednajte si dve osobné zástery.

7. Hranie minigolfu

Vyzvi svojho otca na hru minigolfu. Samozrejme, najlepšie je, ak na konci vyjdete ako víťaz, ale možno ho v tento výnimočný deň necháte raz vyhrať. Nechajte si vopred vyrobiť trofej pre víťaza.

8. V prírode

Vyberte si peknú prechádzku a choďte spolu do prírody. Cestou si nájdite čas na dobrý rozhovor. Na lavičke počas prestávky prekvapte svojho otca šálkou horúcej kávy z termoska s vašou najlepšou fotografiou spoločne.

9. Pozrite si športový zápas

Kúpte lístky na otcov obľúbený šport a spoločne fandite jeho tímu alebo športovcovi. Nechajte si vopred ušiť tričko pre vás a vášho otca, aby ste mohli sledovať športový zápas vo veľkom štýle.

10. Návšteva múzea

Vezmite svojho otca do múzea, ktoré mu vyhovuje. Nájdete tu múzeum takmer na každý predmet. Potom nechajte skladačka vašu spoločnú fotografiu v múzeu ako krásnu spomienku pre vášho otca.

Zástera

Zástera

Hrnček

Hrnček

Tričko ku Dňu otcov

Tričko ku Dňu otcov

Puzzle

Puzzle

11. Jazda na motokárach alebo preteky na dráhe

Rýchli otcovia vás vezmú na motokárovú dráhu alebo na dráhu, aby ste si poriadne zajazdili. Potom sa zotavíte z G-sily dúškom vody z fľaše, ktorú ste si nechali vyrobiť špeciálne pre neho.

12. Výlet loďou

Prekvapte svojho otca výletom loďou. Prenajmite si šalupu, na ktorej sa môžete sami plaviť centrom mesta, alebo sa k nemu pripojte na veľkej plachetnici s kapitánom na mori. Existuje toľko možností! Dajte si výroba slnečných klobúkov pre vášho otca, aby sa na palube nespálil.

13. Vyriešte spoločne únikovú miestnosť

Má váš otec rád výzvy? Potom sa spoločne pustite do úniku z únikovej miestnosti. Predtým mu dajte ponožky so "špeciálnymi schopnosťami", ktoré ste navrhli špeciálne pre neho, aby sa do skúšky pustil sebavedomejšie.

14. Zúčastnite sa spoločne na seminári

Váš otec tajne miluje fotografovanie, záhradkárčenie alebo maľovanie, ale nikdy sa k tomu nedostane? Prihláste svojho otca a seba na workshop! Takto strávite spoločný čas činnosťou, ktorá urobí vášho otca šťastným a verte nám, že aj vás. Vopred si nechajte vyrobiť certifikát, ktorý môžete po workshope odovzdať otcovi.

15. Usporiadajte herný večer

Zorganizujte večer, počas ktorého si zahráte všetky obľúbené hry svojho otca. Je zábavné, ak sa do toho zapojí aj zvyšok rodiny, takže sa z toho stane skutočná bitka. Ako darček mu dajte jeho vlastná stolová hra, aby mal na tento Deň otcov peknú spomienku.

Vďaka všetkým týmto tipom určite nájdete dokonalý výlet na Deň otcov pre vás a vášho otca. Chápeme však aj to, že toľko zábavných nápadov vám dá pri výbere zabrať! Našťastie, Deň otcov prichádza každý rok a, samozrejme, so svojím otcom môžete robiť zábavné veci aj mimo tohto výnimočného dňa.

Ponožky

Ponožky

Drevená pohľadnica - Deň matiek

Drevená pohľadnica - Deň matiek

Prvý Deň Otcov

Prvý Deň Otcov

Blog

Blog