Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Na to, aby ste prekvapili svojho otca, nepotrebujete nevyhnutne veľký darček. Niekedy stačí úprimný a zo srdca vychádzajúci prejav lásky. Tento dôkaz môže mať podobu blahoželania, vďaka ktorému sa bude cítiť výnimočne... Hoci zrejme viete, ako veľmi svojho otca milujete, môže byť ťažké vyjadriť svoje pocity slovami, a preto by sme vám chceli dať niekoľko tipov, ktoré by vám mohli pomôcť napísať čo najlepšie blahoželanie ku Dňu otcov.

Vyberte si svoju kartu ku Dňu otcov

Najprv musíte vybrať správnu kartu pre svojho otca. Existuje mnoho spôsobov, ako môžete svoju kartu ozvláštniť, napríklad zábavnou personalizáciou. Môžete pridať fotografiu, ktorú ste s otcom urobili, alebo možno koláž vašich najlepších momentov.

Drevená pohľadnica

Drevená pohľadnica

Drevená pohľadnica - Deň matiek

Drevená pohľadnica - Deň matiek

Karta s videozáznamom

Karta s videozáznamom

Darčeková krabička so semienkami divokých kvetov

Darčeková krabička so semienkami divokých kvetov

Čo napísať na kartu Dňa otcov

Teraz, keď ste si pripravili krásne blahoželanie, je čas napísať správu, ktorá presne vyjadruje to, čo chcete povedať. Nie ste dobrí v slovách? Môžeme vám pomôcť! Stačí sa riadiť našimi radami a zapôsobiť na svojho otca:

  • Použite texty piesní: Existuje pieseň, ktorá presne vyjadruje to, čo by ste chceli vyjadriť? Použite svoje obľúbené verše a napíšte ich na kartičku alebo môžete vybrať obľúbenú pieseň svojho otca, aby ste jej dodali osobitý nádych.
  • Premýšľajte o tom, čím je vaša väzba jedinečná: Vaša správa nemusí byť dokonalá. Nikto od vás neočakáva, že budete básnik! Premýšľajte o všetkých dôvodoch, prečo je váš otec najlepší na svete, a vytvorte zoznam, aby to vedel aj on!
  • Vydajte sa na cestu do minulosti: Na chvíle strávené so svojím otcom budete mať veľa pekných spomienok. Spomeňte si na nejaký moment z minulosti, spoločný vtip alebo zábavný okamih a pripomeňte si anekdotu na kartičke.
  • Použite verš básnika: Ak váš otec rád číta, určite ho poteší, že ste na pohľadnici použili jednu z jeho obľúbených básní alebo verš z jeho obľúbenej knihy! Nezabudnite pridať aj niečo osobné.

Stále si nie ste istí, čo alebo ako napísať? Nerobte si veľké starosti, nezabudnite, že váš otec už vie, ako veľmi ho máte radi!

Chladné darčeky na Deň otcov

Chladné darčeky na Deň otcov

Tipy na darčeky pre ocka, ktorý miluje dobré jedlo

Tipy na darčeky pre ocka, ktorý miluje dobré jedlo

Blog

Blog